Galeria dinamovistă face pact cu rivalii pentru a cumpăra clubul de la Ionuț Negoiță! Câți bani au strâns până acum și care e marea lor dorință: „Domnule Mircea Lucescu, vino acasă!”

Galeria dinamovistă face pact cu rivalii pentru a cumpăra clubul de la Ionuț Negoiță! Câți bani au strâns până acum și care e marea lor dorință:
  • Publicat:

Patronul celor de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat că vrea să vândă 51 la sută din acţiunile societăţii care deţine echipa din Liga 1 pentru suma de un leu. Dar, cumpărătorul trebuie să investească imediat în echipă 500.000 de euro, plus să achite restanțele către jucători şi furnizori.

Galeria dinamovistă face pact cu rivalii pentru a cumpăra clubul de la Ionuț Negoiță

Cei din PCH, galeria roș-albă, s-au mobilizat și din cotizații vor să cumpere clubul de la Negoiță. Mai mult, cei din peluză sunt dispuși să se unească cu ADPD, Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo, reprezentată printre alții de Cornel Dinu, societate ai cărei membrii au anunțat că vor să achiziționeze și ei procentele deținute acum de patronul de la RIN. Cele două grupări au fost în război total, ajungându-se inclusiv în fața judecătorilor.

Ce spun cei din PCH despre cumpărarea acțiunilor de la Ionuț Negoiță

Redăm comunicatul integral al celor din Peluza Cătălin Hîldan:

DINAMO ARE NEVOIE DE TINE!

Atunci când am lansat Programul DDB am prevăzut un moment ca acesta, cu Dinamo pe marginea prăpastiei.
NU AM AVUT NICIODATĂ INTENȚIA SĂ CONDUCEM NOI DINAMO.

Intenția noastră a fost și este aceea de a SUSȚINE Clubul Dinamo, nu de a PRELUA Dinamo.

Atunci când am lansat Programul DDB, echipa a început să meargă prost.
Proiectul mergea bine, iar echipa tot mai rău, îndreptându-se către playout.

Oamenii nu au înțeles partea cea mai importantă. Mulți au crezut că trebuie să intri în Programul Socios atunci când echipa are ceva rezultate, când în realitate proiectul nostru a fost conceput tocmai pentru zile negre. Zile ca cea de azi.

În afară de mersul anevoios al echipei, noi cei din PCH, cei care am fost prezenți la bine și la greu, am fost atacați din toate părțile. Ni s-au pus bețe în roate și ne-a fost clonat proiectul chiar de către cei care au blocat construcția unui nou stadion. (n.red. – clonat proiectul – referire la ADPD, societate despre care se spune că e condusă din umbră de Nicolae Badea, fostul președinte al lui Dinamo și pe care cei din PCH îl acuză că a împiedicat consctrucția unui nou stadion în „Ștefan cel Mare”)

Noi am rămas acolo unde ne știți din totdeauna. În Peluză.
Și dacă Dinamo va ajunge mai rău decât în aceste zile, vom fi tot acolo. Măcar acum sperăm să înțeleagă toată lumea că dezbinarea nu va aduce nimic bun.

Până astăzi prin programul DDB s-au plătit 730 de cotizații de câte 48 de euro. O parte din membrii DDB și-au făcut card Elite, plâtind 1948 de euro.

Atunci când de înscrii pe http://www.programddb.ro îți apare suma totală care s-a strâns până acum.
Din acești bani s-au plătit 25.000 de lei pentru o mică parte din acțiunile Clubului.

La ultimul meci cu fcsb am fost aproape 10.000 de câini în Peluză. Dacă un meci de nivelul ăsta s-ar fi jucat în Italia, Franța sau Anglia, prețul biletului ar fi fost cam cât o cotizație pentru proiectul nostru.
Ar fi fost exact suma de care are nevoie Dinamo acum pentru a fi salvată. Dar mulți spun că nu vor să dea bani pentru a-l ajuta pe Negoiță. Ok, nici noi nu-l înghițim pe Negoiță.
Zilele lui la Dinamo se apropie de final. Haideți să ne trezim înainte ca aceste zile să devină și finalul lui Dinamo.

Acum nu mai e vorba de niciun Negoiță. E vorba de Dinamo.
Nu e vorba de noi, cei din PCH. E vorba de DINAMO de Dinamo și de tine. DINAMO ARE NEVOIE DE TINE!

Este un APEL CĂTRE TINE, cel care citești acum. Intră pe link, comentează la această postare, pune întrebări despre program, cere lămuriri, distribuie postarea, vino cu sugestii pentru ce se poate face mai bine pentru ieșirea din criză. INTRĂ în programul DDB și postează înscrierea ta pentru a-i încuraja și pe alții.

În afară de asta poți salva Dinamo venind PE STADION! Indiferent de meci. Investitorii se bagă la echipele cu suporteri. Câini suntem mulți, dar trebuie să renunțăm la comoditate și să fim alături de echipă pe orice stadion.

Apelul nostru este și către marii dinamoviști, către cei care nu s-au dezis niciodată de Dinamo.
Veniți alături de Dinamo! Cumpărați Clubul și NOI VOM FI ALĂTURI DE VOI!

Domnule Mircea Lucescu, vino acasă! Ai dat totul fotbalului din Europa, vino să dai și clubului la care te-ai afirmat!
Vino și cheamă-i și pe ceilalți care încă n-au uitat că și-au făcut un nume în fotbal sau în tenis, pășind în tinerețe prin curtea lui Dinamo.

http://www.programddb.ro

PS: În 2 ore de la postarea acestui articol au fost facute 34 de carduri noi DDB.
Unul dintre cei inscrisi in program este fostul jucator al lui Dinamo, Kamil Bilinski”, se arată pe pagina de facebook a PCH.

Ce spun cei de la ADPD despre cumpărarea acțiunilor de la Ionuț Negoiță

„Niciun drum presărat cu flori nu duce la glorie. Am simțit asta pe propria piele, cu fiecare ocară, cu fiecare mesaj negativ, cu fiecare aroganță primită de la cotestatari. Toate lucrurile astea nu au făcut altceva decât să ne întărească și mai tare dorința de a duce la bun sfârșit visul cu care am pornit la drum, în această anevoioasă luptă de a reda echipa noastră de suflet, suporterilor. Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că reprezentanții ‘Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo’ se află în negocieri foarte avansate cu Ionuț Negoiță pentru preluarea ÎNTREGULUI PACHET DE ACȚIUNI DE LA DINAMO!
Este foarte posibil ca în următoarele zile să se semneze contractul de cesionare a acțiunilor, motiv pentru care vrem să facem un apel la UNITATE între suporterii dinamoviști. Soarta echipei pe care o iubim, pentru care respirăm, va depinde doar de implicarea financiară a tuturor celor care au DINAMO în ADN. Vom reveni cu amănunte în zilele următoare, în funcție de evoluția negocierilor. Totul pentru Dinamo!”, se arată pe pagina celor de la ADPD.

Ce a spus Ionuț Negoiță despre vânzarea acțiunilor de la Dinamo

„Decizia mea este ca pachetul de 51 la sută să îl vând pe un leu. Cei care vin sunt obligaţi, asta e condiţia, să aducă 500.000 de euro în societate ca să achite datoriile scadente, salarii, furnizori. Acesta este decizia mea, voi fi destul de flexibil şi cooperant în ideea că vreau să predau ştafeta cuiva care să ducă mai departe acest club”, a declarat Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

Dinamo are datorii către firmele lui Ionuţ Negoiţă de 850.000 de euro! Ce se întâmplă cu procesul de bancrută frauduloasă?

Ionuţ Negoiţă a anunțat că din 1.8 milioane de euro datorii totale ale clubului, către firmele lui sunt de 850.000 de euro. „Tot clubul costă un milion. Un leu înseamnă 51 la sută, între 51 la sută şi 92, un milion. Dacă cineva vrea toate acţiunile plăteşte un milion şi le are pe toate. Datoriile nu sunt către mine, sunt către societăţi care au făcut cazări, au dat apartamente şi camere de hotel şi mâncare la Săftica mulţi ani de zile şi care au fost plătite mai puţin”, a spus Negoiţă.

Apoi, privind dosarul de bancrută frauduloasă în care este cercetat, Negoiţă a anunțat: „Dacă în acel dosar clubul Dinamo va fi obligat să plătească ceva, voi plăti eu şi când fac vânzarea îmi asum prin contract că în cazul în care va fi ceva eu voi acoperi acea sumă în nume propriu. Nu am auzit acest scenariu niciodată (n.r. – cel cu falimentul), dacă va fi în dreptul lui Dinamo o notă de plată, nu are nicio legătură, este o procedură încheiată (n.r. – insolvenţa), trecută pe la judecător, s-au respectat toate fazele şi toate procedurile de insolvenţă şi este o procedură închisă, nu se poate întoarce acea procedură”.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen