Fundaş cu CV stufos, caut echipă! Ce mai face 'eroul de la Amsterdam'

25 apr 2013 3331 afişări Fotbal Intern
Fundaş cu CV stufos, caut echipă! Ce mai face 'eroul de la Amsterdam'

Ioan Mera se antrenează în continuare cu ASU Politehnica Timişoara şi este împăcat cu ideea că a pierdut o jumătate de sezon, din cauza litigiului pe care îl are cu Alania Vladikavkaz.

Fundaşul de 26 de ani este liber de contract, însă nu poate juca pentru o altă echipă decât din sezonul viitor. "Liber sunt deja, dar nu pot să joc până în vară. Încerc să-mi recuperez banii, pentru că ei mi-au reziliat contractul în condiţiile impuse de ei, iar fostul meu impresar i-a ajutat să facă lucrul ăsta. Acum aştept răspuns de la FIFA, sunt reprezentat de avocatul Joseph Vandelos, cel care l-a reprezentat şi pe Sepsi când a câştigat litigiul cu Poli. Am pierdut jumătate de an, dar nu am ce să fac. Sunt alte lucruri mult mai importante. Eu m-am antrenat bine în perioada asta şi cred că sunt pregătit să joc la o echipă bună. Sper să îmi găsesc o echipă în străinătate, asta e prioritatea pentru mine acum", a declarat Mera.

Fostul jucător al lui Poli a jucat în tur la Alania Vladikavkaz, însă după pauza de iarnă ruşii l-au anunţat, prin intermediul impresarului, să nu se prezinte la reunirea echipei, pentru că va fi împrumutat. Până la urmă, cei de la Alania i-au reziliat unilateral contractul, iar acum "eroul de la Amsterdam" (omul meciului în Ajax – Poli 0-0, în 2009) îşi caută dreptatea la FIFA.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.