FRF a câştigat "meciul" în faţa Fotbal Club U Craiova. Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa definitivă

12 iun 2019 1365 afişări Fotbal Intern
FRF a câştigat "meciul" în faţa Fotbal Club U Craiova. Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa definitivă

Fotbal Club U Craiova S.A. nu a avut noroc în ceea ce priveşte solicitările de a primi aproximativ 300 de milioane euro de la Federaţia Română de Fotbal pentru daunele produse în urma excluderii clubului la data de 20 iulie 2011.

Marţi, 11 iunie 2019, Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat în mod definitiv, iar răspunsul a fost de respingere a solicitărilor.

"După 8 ani de litigii, pretenţiile Fotbal Club U Craiova S.A., susţinute pe calea unei suite întregi de demersuri procesuale, sunt dovedite în mod irevocabil ca neîntemeiate.

Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă încă o dată adeziunea faţă de principiul legalităţii ca fundament al oricăror demersuri pe care le întreprinde în activitatea sa.

În cadrul tuturor acestor procese, apărările FRF au fost asigurate de societatea de avocatură “Ţuca Zbârcea & Asociaţii” – prin avocat Dan Cristea, şi de Adrian Stângaciu, Managerul Departamentului Juridic al FRF", a notat site-ul frf.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.