FOTO & VIDEO | Nuntă pe stadion. Portarul lui Poli a venit cu soţia şi domnişoarele de onoare la meci. Reacţia fabuloasă a galeriei

5 oct 2014 4509 afişări Fotbal Intern
FOTO & VIDEO | Nuntă pe stadion. Portarul lui Poli a venit cu soţia şi domnişoarele de onoare la meci. Reacţia fabuloasă a galeriei foto: Sebastian Tătaru
GALERIE (9 de imagini) VEZI GALERIA

Alb-violeţii au mai depăşit un adversar care le-a făcut zile fripte în trecut. Gruparea din liga a IV-a va avea de acum amintiri plăcute şi cu Pobeda Dudeştii Vechi dacă va obţine promovarea. Elevii lui Paul Codrea au dominat şi au învins cu 2-0 (1-0), dar au avut şi ceva emoţii până la desprinderea pe tabelă, ”bulgarii” au rămas totuşi bulgari şi au fost arţăgoşi până aproape de final.

Goalkeeper-ul Burtic a absentat din teren cu Pobeda Dudeştii Vechi pentru că a avut nunta ieri, dar asta nu înseamnă că nu a fost alături de colegi. El a venit la arena ”Ştiinţa” alături de mireasa sa şi la finalul partidei a mai avut o bucurie, a putut sărbători victoria lui ASU Poli cu ”bulgarii”, scor 2-0.

Paul Burtic a venit la stadion alături de soţie şi domnişoarele de onoare. Foto: Sebastian Tătaru

Paul Burtic, alături de jumătatea sa, Simona, şi un întreg alai, format şi din frumoase domnişoare de onoare, au sosit încă de la pauză pe ”Ştiinţa”. La intrarea pe arenă au avut ceva emoţii, portarul – nu de fotbal, ci cel de la pază, a refuzat în primă instanţă să le deschidă portiţa, probabil speriat de scrupulosul observator de joc. Dar a cedat până la urmă rapid. După felicitările primite de la galerie şi fotografiile de rigoare, fericiţii miri aveau să revină şi la final pe teren. De această dată sărbătoarea a continuat alături de colegi, iar din tribună s-a alăturat şi fostul echipier Alex Birău. Naşul lui Burtic a fost nimeni altul decât atacantul alb-violeţilor Flavius Tulcan, învoit la rândul său pentru nunta de sâmbătă.

Atenţia tuturor a fost captată de alaiul domnişoarelor de onoare. Foto: Sebastian Tătaru

Precedenta ”Nuntă pe Ştiinţa”, a unui suporter de această dată, a purtat de asemenea noroc elevilor lui Codrea, ASU Poli se impunea atunci cu 6-2 în faţa Dumbrăviţei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.