FOTO SPECTACULOS | Universitatea Craiova şi-a prezentat tricourile de joc: "Se continuă linia în care echipa s-a consacrat în anii '80!" SURPRIZĂ: Ce au imprimat pe piept

6 aug 2017 17331 afişări Fotbal Intern
FOTO SPECTACULOS | Universitatea Craiova şi-a prezentat tricourile de joc: "Se continuă linia în care echipa s-a consacrat în anii '80!" SURPRIZĂ: Ce au imprimat pe piept
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Universitatea Craiova, echipă reînfiinţată de Adrian Mititelu, şi-a prezentat noul echipament de joc. Oltenii vor fi în continuare îmbrăcaţi de firma Adidas, alături de care Universitatea a făcut istorie.

Echipa lui Adrian Mititelu a fost reînfiinţată şi va începe din liga a patra. Universitatea Craiova şi-a prezentat şi echipamentele de joc, care surprind cu câteva detalii. În primul rând, s-a mers în continuare pe linia de echipamente produse de Adidas, o firmă de echipament sportiv alături de care Craiova a obţinut rezultate importante în istorie.

Echipamentul principal este de culoare albastră, tricourile şi şorturile sunt simple, iar jambierele sunt de culoare albă. Al doilea rând de echipament este complet negru, în timp ce portarul va fi îmbrăcat în alb şi albastru.

Toate echipamentele au în piept sigla pe care Universitatea Craiova o folosea în momentul în care a fost dezafiliată. În loc de sponsor, este imprimat mesajul #rezist, devenit cunoscut după protestele împotriva Guvernului, de la începutul anului. De altfel, Mititelu a fost şi el atunci în stradă.

Pe mâneca stângă a fost imprimat mesajul ”Justice for Craiova”, apărut după ce Universitatea a fost dezafiliată. Pe partea din spate, acolo de obicei este scris numele jucătorului, şefii Universităţii au imprimat marca ”Leii din Bănie”. Potrivit anunţului oficial, tricourile vor fi scoase la vânzare începând cu 5 septembrie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.