FOTO Primele ghete personalizate ale unei echipe româneşti! Jucătorii sunt îmbrăcaţi şi încălţaţi din banii suporterilor

15 nov 2012 3631 afişări Fotbal Intern
FOTO Primele ghete personalizate ale unei echipe româneşti! Jucătorii sunt îmbrăcaţi şi încălţaţi din banii suporterilor
GALERIE (8 de imagini) VEZI GALERIA

Clubul ASU Politehnica Timişoara, din liga a cincea, a prezentat azi ghetele personalizate ale jucătorilor. Este un caz unic în România (unii fotbalişti îşi mai personalizează ghetele, dar nu s-a mai întâlnit ca o întreagă echipă să poarte acelaşi model de ghete, cu sigla clubului.

Ghetele sunt din piele de cangur şi au fost oferite ca sponsorizare de patronul unei firme de echipament sportiv, care este şi el suporter al Politehnicii. Aşadar, după ce jucătorii au fost îmbracaţi de suporteri cu un echipament creat şi cumpărat din banii lor, acum fanii îi mai şi încalţă pe fotbalişti. Tot azi a fost prezentat şi echipamentul de deplasare al lui ASU Politehnica.

Antrenorul Toni Foale şi jucătorii Dan Şerban şi Tiberiu Popoviciu au prezentat noile ghete şi echipamentul de deplasare.

Următorul meci, în nocturnă

ASU Politehnica e departe de a fi un club cu adevărat profesionist: jucătorii nu au salarii, joacă din plăcere, clubul este finanţat de Universitatea Politehnica şi cu ajutorul donaţiilor suporterilor. Cu toate acestea, la capitolul imagine, alb-violeţii stau excelent.

Duminică, va avea loc primul lor meci în nocturnă: Politehnica Timisoara - AS Nădrag. Va fi un spectacol remarcabil. Nocturna stadionului Ştiinţa nu este la fel de puternică precum cea de pe “Dan Păltinişanu” sau alte stadioane din primele două ligi, însă este omologată de AJF Timiş.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.