FOTO | Martorii susţin că Tănase a injurat şi a aruncat cu un lichid misterios spre ocupanţii unei maşini. Reacţia stelistului: ”Nu neg că e maşina mea, dar nu am fost eu”

2 mai 2015 50250 afişări Fotbal Intern
FOTO | Martorii susţin că Tănase a injurat şi a aruncat cu un lichid misterios spre ocupanţii unei maşini. Reacţia stelistului: ”Nu neg că e maşina mea, dar nu am fost eu”

UPDATE 11:00 Mai mulţi martori susţin că Cristi Tănase a fost implicat într-un incident în trafic cu ocupanţii unei alte maşini. Contactat de ProSport, mijlocaşul Stelei susţine că nu se afla la volanul maşinii, care fusese împrumutată unor prieteni.

”Nu e adevărat. E posibil să fi fost maşina mea, dar nu eram eu. Eu mai las maşina la diverşi prieteni. O să-l sun pe fratele meu şi o să-l întreb ce s-a întâmplat”. După ce i s-a comunicat numărul maşinii, Tănase a spus: ”Nu am fost la Piteşti deloc în ultima vreme. Nu neg că era maşina mea, dar vă repet, nu am fost eu. Ştiu că e problemă de imagine pentru mine, e numele meu, e maşina mea, dar o să rezolv lucrurile astea cu prietenii”, a spus Tănase pentru ProSport.


La câteva săptămâni după meciul cu Viitorul (4-1), la finalul căruia a scuipat spre fanii Stelei care-l înjurau de pe locurile aflate deasupra tunelului spre vestiare din Ghencea, Cristi Tănase a recidivat. Mijlocaşul  Stelei a fost implicat într-un incident în trafic cu ocupanţii unei alte maşini.

Aflat acasă, la Piteşti, Tănase conducea cu viteză maşina sa, un Porsche Panamera de culoare neagră cu număr de Argeş, moment în care a ajuns în spatele unui Volkswagen albastru care circula cu viteză regulamentară. Nemulţumit de faptul că maşina din faţa sa nu se dă la o parte, Tănase a început să semnalizeze violent cu farurile şi să claxoneze. Furios, stelistul a depăşit apoi prin dreapta şi a oprit în dreptul maşinii. A deschis geamul şi a început să-i înjure pe ocupanţi. Pentru că a primit un răspuns tăios, Tănase a aruncat cu conţinutul unui pahar de plastic spre Volkswagen, murdărindu-i portiera dreaptă din spate. Momentul a fost fotografiat de martori oculari.


Maşina lui Tănase, oprită în dreptul Volkswagenului albastru, murdărit de lichidul misterios aruncat de jucătorul Stelei

Puneţi-vă în locul lui, ştiind că e familia la meci, şi suporterii aceia încep să-l înjure 90 de minute. Nu a scuipat spre spectatori. Acele patru persoane l-au înjurat ca la uşa cortului. A fost un gest scăpat, dar dacă dai două goluri, câştigă echipa ta cu 4-1, te duci spre tunel să saluţi spectatorii, şi eşti înjurat, pare incredibil. Şi când câştigă echipa şi eşti la 7 puncte peste celelalte şi ai familia în tribună...
Ionuţ Tănase, fratele stelistului, după meciul cu Viitorul

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.