FOTO | Lucrări la tribunele terenului pe care va juca CSA Steaua: "Avem posibilitatea să ne extindem!" Câţi suporteri sunt aşteptaţi la meciuri

19 iul 2017 2381 afişări Fotbal Intern
FOTO | Lucrări la tribunele terenului pe care va juca CSA Steaua: "Avem posibilitatea să ne extindem!" Câţi suporteri sunt aşteptaţi la meciuri

CSA Steaua se va bucura de o atmosferă peste media Ligii 1. Ştefan Iovan a dezvăluit că suporterii le-au cerut celor din conducere să scoată abonamente la vânzare şi este aşteptată o audienţă de aproximativ 2.000 de spectatori la fiecare meci.

CSA Steaua îşi va juca partidele pe terenul 5 din complexul Ghencea, deoarece arena principala va fi demolată pentru a fi reconstruită. Este acelaşi teren pe care juca echipa secundă a FCSB-ului. Conducerea CSA Steaua a decis însă să facă unele îmbunătăţiri pentru spectatori, după interesul ridicat arătat de suporteri. De exemplu, la primul antrenament oficial au asistat aproape 1.000 de fani.

Ştefan Iovan a dezvăluit la DigiSport că suporterii au cerut conducerii să scoată abonamente la vânzare: ”Sunt cereri de abonamente. Se va juca în Ghencea, pe terenul Ghencea, cu 900-1.000 de locuri. Avem posibilitatea să ne extindem. Jucătorii se maturizează dacă vor avea meci de meci suporteri a 1.000-2.000 de fani”.

Conducerea CSA Steaua a reacţionat faţă de interesul suporterilor, astfel că a decis să mărească numărul de locuri prin instalarea unor tribune provizorii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.