FOTO IMPRESIONANT: Pregătiţi de meciul anului! Fanii timişoreni i-au încurajat pe jucătorii alb-violeţi la şedinţa de pregătire

12 apr 2013 2864 afişări Fotbal Intern
FOTO IMPRESIONANT: Pregătiţi de meciul anului! Fanii timişoreni i-au încurajat pe jucătorii alb-violeţi la şedinţa de pregătire
GALERIE (31 de imagini) VEZI GALERIA

Până nu demult, galeria lui Poli Timişoara îi mobiliza pe jucători înaintea unor derby importante (cu UTA sau Dinamo), vizitându-i şi încurajându-i la ultimul antrenament dinaintea marelui meci, pe terenurile de lângă „Dan Păltinişanu”.

Multe lucruri s-au schimbat, dar „năravul” ultraşilor, nu. Echipa alb-violetă din liga a cincea se antrenează pe alt teren, la Baza 2 a Universităţii Politehnica, iar duminică vor juca în deplasare, cu Progresul Racoviţa. E o echipă despre care majoritatea fanilor lui Poli nici nu ştiau că există până anul trecut, însă numele acestui sat are acum o însemnătate deosebită pentru ei. Progresul Racoviţa poate pune capăt visului echipei antrenate de Paul Codrea, acela de a promova an de an, încă din acest sezon. Asta pentru că racoviţenii sunt pe primul loc, cu două puncte în faţa alb-violeţilor şi cu unb meci mai puţin disputat.

De aceea, ASU Politehnica trebuie neapărat să câştige pentru a mai spera la promovarea în liga a patra. Paul Codrea şi jucătorii săi ştiu asta foarte bine, la fel şi cei circa 150 de suporteri care au venit să cânte, să fluture steaguri şi să aprindă torţe astăzi, la antrenament. Au fost 150, însă la Racoviţa vor fi, cu siguranţă, mai mulţi, deoarece meciul de acolo e unul de totul sau nimic.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.