Fotbalul din Craiova poate fi salvat! S-a înfiinţat "Mişcarea alb-albastră"

27 dec 2011 2037 afişări Fotbal Intern
Fotbalul din Craiova poate fi salvat! S-a înfiinţat "Mişcarea alb-albastră" Craiova RENAŞTE! S-a înfiinţat "Mişcarea alb-albastră"

În acest final de an, în Bănie a luat fiinţă "Mişcarea alb-albastră", înfiinţată de Bogdan Berneanu, jurnalist şi totodată nepot al lui Cornel Berneanu, campion al României cu Universitatea Craiova în 1974.

"Mişcarea alb-albastră", la care au aderat şi gloriile Craiovei Maxima, îşi propune ca printr-o serie de partide demonstrative, prima dintre ele desfăşurându-se la Călăraşi, dar şi prin diverse alte acţiuni, să tragă un semnal de alarmă faţă de situaţia dramatică în care a ajuns fotbalul din Bănie, în speranţa că cei abilitaţi vor lua măsuri pentru readucerea sportului rege în Bănie.

Prima acţiune a "Mişcării alb-albastre" a avut loc la Călăraşi. Printre alţii, au participat Tilihoi, Ungureanu, Negrilă, Donose, Ciurea, Calafeteanu sau Narcis Mohora.

În prima acţiune a "Mişcării alb-albastre", o echipă a fostelor glorii a Universităţii a învins astăzi cu scorul de 9-2 o formaţie alcătuită din foşti fotbalişti ai Victoriei Călăraşi. Pentru fostele glorii ale Universitatii au marcat Tilihoi (3), Ungureanu (2), Donose, Negrilă, Mohora şi Ciurea. Partida a fost arbitrată de instructorul CCA Silviu Bogdan, fost arbitru divizionar A

FRF mai poate dezafilia până după 15 ianuarie alte 50 de echipe din judeţul Dolj. Preşedintele şi vicepreşedintele AJF Dolj au fost suspendaţi din orice activitate legată de fotbal pentru doi ani, iar dacă până pe 15 ianuarie 2012 nu se fac noi alegeri la AJF Dolj, la care cei doi nu mai pot participa, întreg AJF Dolj va fi dezafiliat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.