Fotbalistul care a răpus noul coronavirus! Jonathan Rodriguez, primul jucător din Liga 1 infectat cu COVID-19, și-a revenit și ar putea juca în FC Botoșani- CS Universitatea Craiova

Autor: Sorin Barbu Publicat: 19 Jul. 2020, 19:10 Actualizat: 19 Jul. 2020, 20:05 Fotbal Intern

Surpriză mare la partida FC Botoșani- CS Universitatea Craiova. Jonathan Rodriguez a scăpat de COVID-19 și este pe bancă. Ar putea fi primul meci pentru fotbalistul din Argentina, după declanșarea pandemiei.

Marius Croitoru și-a recuperat în sfârșit „ceasul”. Jonathan Rodriguez a fost anunțat titular în partida FC Botoșani-CS Universitatea Craiova, dar jucătorul a acuzat unele probleme la încălzire și a fost trimis pe banca de rezerve, cu câteva minute înainte de startul partidei.

Fotbalistul argentinian a trecut printr-o adevărată aventura ca să ajungă la acest moment. A ajuns cu greu în România pentru că zborurile i-au fost anulate, iar când să înceapă pregătirea a fost depistat pozitiv. După două teste în care analizele i-au ieșit bine. Până atunci nu ieșise pe stradă, iar antrenamentele le-a făcut pe bloc.

„Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situații. A fost declanșată o anchetă epidemiologică”, a declarat un medic de la DSP din Botoșani.

„Astăzi i-au făcut din nou testul și e pozitiv. Asta mi-a spus Cătălin Anton (n.r. președintele formației FC Botoșani) acum. El oricum era în izolare, nu mai înțeleg nimic. Aseară, când am vorbit cu președintele despre Rodriguez, el m-a sunat și mi-a spus că nu are niciun simptom, nimic. Rămâne pentru mine o pierdere pentru că voiam să fie pregătit pentru meciul de sâmbătă.

Rodriguez este deja luat la spital. Ce să fac acum? El oricum nu juca la noi, a venit târziu. E un mare ghinion pentru el că a fost depistat pozitiv. El nu va juca. Echipa sigur că pierde într-un fel și altul. Sper să îi găsească înlocuitorul potrivit și să îl ajute Dumnezeu să se facă sănătos și să revină”, spunea cu năduf patronul Vasile Iftime.

Jonathan Rodriguez s-a pregătit pe bloc și nu avut simptome

Jonathan Rodriguez este căpitanul formației FC Botoșani. În acest campionat a jucat 27 de partide, deși după declanșarea pandemiei nu a evoluat în niciun minut. Fanii spun că este „ceasul” echipei, iar cei din staff-ul echipei FCSB i-au sugerat patronului Gigi Becali că mijlocașul sud-american ar fi o achiziție bună.

„Mă simt bine. Nu am niciun simptom. Eu am intrat în carantină după ce am venit din Argentina. Sper să treacă cât mai repede această problemă și să revin să joc. Eu am venit pe 15 iunie în România, am făcut două teste și am ieșit negativ.

Am stat izolat în casă și duminică, la al treilea test, am fost pozitiv. Nu am fost în contact cu nimeni de la echipă, de când am venit în România, am fost în izolare”, spunea Jonathan Rodriguez după ce a aflat că este pozitiv.

Autor: Sorin Barbu Publicat: 19 Jul. 2020, 19:10 Actualizat: 19 Jul. 2020, 20:05 Fotbal Intern
Pe aceeași temă