Football Leaks de România! FOTO | Talpan a adus geamantane de documente la o nouă înfăţişare în procesul cu FCSB

13 nov 2018 2236 afişări Fotbal Intern
Football Leaks de România! FOTO | Talpan a adus geamantane de documente la o nouă înfăţişare în procesul cu FCSB

Florin Talpan, din nou în centrul atenţiei la Tribunal. Juristul CSA Steaua a venit cu sacoşe de documente la o nouă înfăţişare din procesul în care FCSB solicita ca formaţia din liga a 4-a să nu mai folosească numele ”Steaua” şi anularea tuturor mărcilor deţinute de Armată.

Armata a câştigat deja exclusivitate asupra numelui Steaua, dar FCSB e convinsă că va avea câştig de cauză. Azi, la Curtea de Apel, a avut loc o nouă înfăţişare şi, potrivit gsp.ro, Florin Talpan a fost de neoprit. Juristul i-a luat prin surprindere pe magistraţi şi a venit la înfăţişare cu sacoşe de documente.

"SC FCSB SA şi-a înregistrat cu rea credinţă marca în anul 2003 în raport cu existenţa unei mărci notorii recunoscute în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua. SC Fotbal Club Steaua Bucureşti n-a avut un drept legitim asupra numelui şi siglei. Notorietatea mărcii Steaua Bucureşti a fost constatată de către Oficiul de Stat.

Toate instanţele au constatat că această marcă e una notorie. Această notorietate a fost făcută de rezultatele de excepţie pe care Clubul Sportiv Steaua le-a avut la toate disciplinele la care a participat, atât la fotbal când a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi Supercupa Europei în 1987, cât şi rezultatele sportivilor care au obţinut medalii la Jocurile Olimpice"
, a spus Talpan în faţa instanţei.

foto:gsp.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.