Finala Cupei Ligii va avea loc pe Arena Naţională

1 mai 2015 527 afişări Fotbal Intern
Finala Cupei Ligii va avea loc pe Arena Naţională

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că finala Cupei Ligii Adeplast, dintre echipele Steaua şi Pandurii Târgu Jiu, va avea loc pe Arena Naţională, în data de 20 mai, de la ora 20.00.

"Venind în întâmpinarea numeroaselor semnale primite din partea fanilor, atât LPF, cât şi Adeplast au decis ca finala competiţiei , progamată în ziua de miercuri, 20 mai, să se desfăşoare pe Arena Naţională, principala scenă de desfăşurare a fotbalului românesc. O competiţie de elită este întotdeauna receptivă la cererea spectatorilor. (...) Suporterii, prin semnalele pe care ni le-au transmis, au înţeles că o finală pe Arena Naţională este încununarea deplină a competiţiei, iar competiţia pe care o organizăm împreună cu partenerul nostru Adeplast îşi va desfăşura, pe cale de consecinţă, ultimul act pe cel mai mare stadion al ţării", se arată pe site-ul LPF.

La 9 aprilie, preşedintele forului, Gino Iorgulescu, anunţa că finala Cupei Ligii Adeplast se va disputa pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. "Finala Cupei Ligii se va disputa la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici. Am avut intenţia să organizăm pe Arena Naţională, dar ţinând cont de conflictul Stelei cu suporterii şi de numărul de spectatori de la Târgu Jiu a trebuit să alegem un stadion mai mic. Aveam două posibilităţi, Ploieşti sau Giurgiu. Dar am ales Giurgiu pentru că am vrut să evităm şi conflictul dintre suporterii Stelei cu cei de la Petrolul", spunea atunci Iorgulescu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.