FCSB 2 – CSA Steaua 1-2 | Echipa lui Daniel Oprița a câștigat cu un gol marcat în ultimul minut, în 10 oameni! Gigi Becali a făcut spectacol pe margine | FOTO & VIDEO

FCSB 2 - CSA Steaua 1-2 | Echipa lui Daniel Oprița a câștigat cu un gol marcat în ultimul minut, în 10 oameni! Gigi Becali a făcut spectacol pe margine | FOTO & VIDEO
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB 2 și CSA Steaua s-au întâlnit prima oară într-un meci din Liga 3, iar „militarii” și-au adjudecat cele trei puncte, în minutul 90 al partidei. Au fost tensiuni atât înaintea partidei cât și pe parcursul acesteia. Suporterii echipei din Ghencea au încercat să ajungă la stadion, dar nu au fost lăsați de jandarmi.

La meci a fost și Gigi Becali. Finanțatorul FCSB-ului și-a încurajat favoriții, l-a criticat pe arbitrul confruntării, iar la finalul partidei, imediat după ce CSA Steaua a marcat golul victoriei, s-a urcat în mașină și a plecat.

Partida a fost spectaculoasă cu multe faze de poartă. Ardean a deschis scorul pentru FCSB 2 în minutul 45. CSA Steaua a rămas în inferioritate în minutul 62 după ce Morariu a primit cartonașul roșu, dar a reușit să câștige. Chipirliu a egalat din pasa lui Zaharia, în minutul 65, iar Antohi Andrei a înscris golul victoriei în minutul 90.

Echipa lui Daniel Opriţa a bifat astfel cea de-a doua victorie în acest sezon al Ligii 3.

VIDEO: Daniel Oprița și Florin Răsdan, declarații după meci

FINAL: FCSB 2 – CSA Steaua 1-2

Final de meci! CSA Steaua se întoarce în Ghencea cu toate cele trei puncte!

Min. 90: GOOOL CSA Steaua! Andrei Antohi duce trupa lui Daniel Oprița în avantaj pe finalul partidei! Gigi Becali s-a enervat, s-a urcat în mașină și a plecat de la meci. 

Min. 87: Lovitură liberă pentru FCSB 2, care a fost executată de Octavian Popescu! El a fost încurajat de patron: „Bate tare, tată, pe centru, că ăsta e gol!”

Min. 80: Gigi Becali a revenit la meci și și-a încurajat echipa de pe marginea terenului: „Hai, Istrate! Hai cu golul, băieți, că suntem în inferioritate numerică! Păi, râde Talpan de noi?”.

Finanțatorul echipei gazdă s-a enervat la o fază la care arbitrul n-a acordat fault pentru FCSB și a dat mingea celor de la CSA Steaua. El i-a adus jigniri „centralului”: „Bă, arbitrule nenorocit! Dă-mi mie cartonaș galben!”.

Min. 70: Mută și FCSB 2: iese Timiș, intră Istrate.

Min. 69: Ultima schimbare la CSA Steaua: iese Chipirliu, intră Călințaru.

Min. 65: GOOOL CSA Steaua! Zaharia centrează, iar Chipirliu restabilește egalitatea cu o execuție din 6 metri!

Min. 64: Octavian Popescu încearcă un șut din afara careului, însă portarul Stelei respinge în corner. Jucătorii de la prima echipă a FCSB-ului aflați în tribună îl aplaudă și îl încurajează pe colegul lor de la echipa a doua.

Min. 62: CSA Steaua rămâne în inferioritate numerică! Morariu vede cartonașul roșu, după un gest nesportiv în apropierea careului gazdelor.

Min. 56: Încă o schimbare la CSA Steaua: iese Elek, intră Antohi.

Min. 46: CSA Steaua a efectuat trei schimbări la pauză: au ieșit Mihăescu, Beța și Pacionel, au intrat Răsdan, Vlad și Băjenaru. La FCSB 2 a intrat Dimciu Halep în locul lui Trif.

S-a reluat partida

PAUZĂ!

Min. 45+2: GOOOL FCSB 2! Ardelean transformă fără probleme lovitura de la 11 metri!

Min. 45+1: Penalty pentru FCSB 2! Mușat îl faultează pe Popescu și arbitrul acordă lovitură de la 11 metri.

Min. 30: Bogdan Vintilă se agită pe margine și dă indicații după indicații elevilor săi.

UPDATE 17:28: Ambulanța în care se află Flavius David a părăsit baza sportivă.

Min. 3: Pacionel l-a faultat dur pe Flavius David, iar ambulanța a pătruns rapid pe teren. Jucătorul lui FCSB nu mai poate continua, situația este una delicată. Acesta a fost urcat în ambulanță și scos de pe teren. În locul său a intrat Cireșoiu.

A început partida!

ECHIPELE DE START:

FCSB 2: Udrea – Timiș, Trif, Octavian Popescu, Botezatu, Tand, Ardelean, David, Chirițoiu, Moldovan, Coza
Rezerve: Andrei, Musi, Halep, Mitrache, Cireșoiu, Dănilă, Istrate, Ciuciulete
Antrenor: Bogdan Vintilă

CSA Steaua: Mușat – Beța, Morariu, Walace, Bărbulescu – Mihăescu, Pacionel, Chipriliu – Ilie, Zaharia, Elek
Rezerve: Bălbărău, Bactăr, Vlad, Nițu, Enceanu, Băjenaru, Antohi, Călințaru, Răsdan
Antrenor: Daniel Oprița

UPDATE 16:58: În tribună, i s-au alăturat lui Mihai Pintilii și jucătorii Dennis Man, Olimpiu Moruțan, Adrian Petre, Ovidiu Horșia și Gabriel Simion.

UPDATE 16:55: Gigi Becali și-a făcut apariția la teren alături de Ionuț Luțu, însă nu a rămas să vizioneze partida.

UPDATE 16:46: Suporterii din Peluza Sud au făcut o atmosferă incendiară la baza din Berceni. „Steaua București, încearcă să înțelegi, că noi te iubim și te prețuim”, au scandat aceștia.

 

UPDATE 16:30: Mihai Pintilii și-a făcut apariția la teren și va urmări meciul din tribună alături de câțiva jucători de la prima echipă.

UPDATE 16:20: Echipele au ieșit pe rând la încălzire. Acum și-au făcut apariția pe teren și jucătorii antrenați de către Daniel Oprița.

UPDATE 15:45: Jandarmeria nu îi lasă pe suporteri să rămână în fața bazei sportive, motiv pentru care părăsesc zona. Aceștia au mai afișat un banner cu direcție către suporterii FCSB-ului: „Meci de meci ne tot strigați, azi am venit să ne aplaudați”.

UPDATE 15:40: Suporterii CSA Steaua s-au strâns în fața intrării în baza sportivă a FCSB-ului, au afișat un banner uriaș și scandează atât pentru echipa favorită, cât și împotriva lui Gigi Becali și a clubului patronat de către acesta.

UPDATE 15:20: CSA Steaua a sosit la baza sportivă a FCSB-ului, iar suporterii echipei din Ghencea au blocat Șoseaua Berceni, în așteptarea favoriților. Aproximativ 200 de suporteri și-au făcut apariția la baza din Berceni, însă Jandarmeria nu îi lasă se se apropie de barieră. Aceștia au aprins fumigene la sosirea autocarului.


CSA Steaua a debutat cu dreptul în Liga 3, după o victorie la scor cu CS Balotești, 5-1, însă Daniel Oprița a fost extrem de supărat că elevii săi nu au reușit să înscrie și mai multe goluri în poarta echipei pe care au eliminat-o în primul tur al Cupei României.

De cealaltă parte, sub comanda lui Bogdan Vintilă, FCSB 2 a pierdut în fața lui Dinamo II, scor 2-3, după ce a condus cu 2-0 satelitul „câinilor” reînființat în această vară și pregătit acum de către Emil Ursu.

Dinamo 2, FCSB 2 și CSA Steaua au fost introduse în Seria 4, alături de Rapid 2, Concordia Chiajna 2, Progresul Spartac, CS Tunari, Voluntari 2, Metalul Buzău și CS Balotești.

Daniel Oprița, despre meciul cu FCSB 2

„Sper să fie altfel, să trateze altfel jocul, să fie mai motivați, să joace serios, pentru că și FCSB o să joace, o să încerce să ne încurce și o să avem un meci foarte greu. Dacă o să fim ca astăzi (n.r. la meciul trecut cu CS Balotești) și o să tratăm la fel fazele, o să avem probleme. Dacă joacă ce trebuie să joace și ce pot să joace, asta mă deranjează că ei pot să joace fotbal bun, să fie agresivi, să paseze, nu o să avem probleme. Dar eu sunt sigur că până la meciul cu FCSB o să îi fac să realizeze ceea ce au de făcut”, a spus Daniel Oprița, pentru ProSport, după meciul cu CS Balotești, scor 5-1, în prima etapă a Ligii 3.

Bogdan Vintilă, după primul meci la FCSB 2

„Este un prim joc, pe care am reușit să-l dominăm timp de 60-65 de minute. Din păcate, nu am mai putut să menținem ritmul și am pierdut pe final de joc. Am avut un singur senior, pe Simion, în rest au fost jucători sub 20 de ani. Ne-a lipsit un senior care să țină echipa în joc, să o țină unită și să gestioneze mult mai bine minutele de final. Eu nu solicit jucători de la prima echipă, eu am un lot cu jucători sub 20 de ani și îi antrenez pe ei. Încercăm să le dăm minute. Motivația este la fel, și la cei tineri, și la echipa mare. Problema este de gestionare a emoțiilor. Sunt niște sentimente pe care le au și sper ca din acest joc cu Dinamo să învățăm ceva”, a spus Bogdan Vintilă, după eșecul cu Dinamo 2, scor 2-3.

Andreea Visu / Autor
Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…