Fanii FCSB-ului l-au asediat cu mesaje pe Marius Şumudică: ”Mă implorau să vin”. Antrenorul a refuzat propunerea lui Becali şi l-a numit pe înlocuitorul lui Teja: ”E cea mai bună soluţie”

13 mai 2019 20024 afişări Fotbal Intern
Fanii FCSB-ului l-au asediat cu mesaje pe Marius Şumudică: ”Mă implorau să vin”. Antrenorul a refuzat propunerea lui Becali şi l-a numit pe înlocuitorul lui Teja: ”E cea mai bună soluţie”

Marius Şumudică este unul dintre numele intens vehiculate care ar putea prelua banca tehnică a FCSB-ului din vară. Antrenorul a recunoscut că de când a apărut această ştire primeşte mesaje de la fanii vicecampioanei, care îl roagă să accepte oferta lui Gigi Becali şi să preia echipa. Dar şi fanii Rapidului i-au scris. I-au cerut să nu trădeze şi să nu meargă la FCSB.

"A fost o zi foarte grea pentru mine. Am primit sute de telefoane. De la fani stelişti care mă implorau să vin antrenor la FCSB. Vă arăt telefonul când vin în ţară. În acelaşi timp am primit telefoane de la rapidişti, care mă rugau să nu merg la FCSB. Eu sunt antrenor profesionist, care muncesc,mă simt flatat că suporterii unei echipe cu care eu am fost în relaţii reci mă apreciază. Mă simt mândru, dar vreau să pun punct acestor discuţii", a spus Marius Şumudică la Digi Sport, care a recunoscut că a fost în discuţii cu Gigi Becali, dar nu s-a ajuns la un consesns. Nu se întoarce în România, vrea să continue la Al Shabab.

Şumudică l-a numit pe Edi Iordănescu ca înlocuitor al lui Mihai Teja. E de părere că este cel mai potrivit antrenor pentru vicecampioana Ligii 1. "Îl respect pe Gigi Becali, îmi e prieten. Nu ascund că am avut multe discuţii cu diferite persoane. Cu Gigi nu am discutat clar să preiau echipa. Singurul cu care am vorbit a fost Meme, în ultimul timp am ţinut legătura cu el. Cunoaşte fotbal, iar relaţia noastră s-a deblocat. În momentul de faţă, eu am contract încă un an cu Al Shabab. Cea mai bună soluţie pentru cei de la FCSB e Edi Iordănescu, aşa cum a zis domnul Becali. În acest moment, Marius Şumudică nu intră în discuţii. Eu în momentul de faţă, nu sunt dispus să vin la FCSB. Cu asta cred că am spus totul", a încheiat Şumudică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.