EXCLUSIV | Ideea centrelor de copii şi juniori ia amploare! Un club de tradiţie a decis să preia modelul Hagi şi să investească serios

9 nov 2018 5863 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV | Ideea centrelor de copii şi juniori ia amploare! Un club de tradiţie a decis să preia modelul Hagi şi să investească serios

După performanţa României de la U21, se vorbeşte din ce în ce mai mult de importanţa acordată centrelor de copii şi juniori. Următoarea echipă care ar urma să investească serios în această privinţă este Petrolul Ploieşti. Daniel Chiriţă, fostul fotbalist al prahovenilor, a declarat pentru ProSport că se află în discuţii avansate cu oficialii clubului, iar el ar urma să coordoneze centrele.

Petrolul a pornit de jos, din ligile inferioare, dar sezon după sezon a investit şi acest lucru s-a văzut. A adus nume importante la echipă, fotbalişti ”căliţi” în prima ligă, iar acum se află pe punctul de a reveni în primul eşalon. Acum, din câte se pare, finanţatorii şi-au schimbat strategia radical. Sunt decişi să se gândească mai mult la viitorul echipei şi vor să investească în centrele de copii.

Sunt petrolist 100% şi e posibil să am o colaborare cu echipa. Am un centru de copii şi juniori şi am vorbit cu conducerea să creăm în jurul clubului Petrolul ceva. Pentru că e un brand foarte mare, putem să investim în centre. Eu o să fiu directorul general.

 În momentul de faţă suntem în discuţii şi sperăm ca până la sfârşitul anului să îi dăm drumul proiectului. Sunt multe grupe în Prahova şi ar fi benefic să-i strângem pe toţi la un loc. Primăria nu va fi implicată, doar Veolia, finanţatorii clubului”, a declarat Daniel Chiriţă pentru ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.