EXCLUSIV | Florin Talpan, agresat chiar de ziua sa! S-a întâmplat într-o şedinţă a clubului Steaua. Juristul a depus plângere penală: "M-a luat de piept, mi-a rupt cămaşa". Cere daune uriaşe | FOTO DOCUMENTE

23 aug 2018 12275 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV | Florin Talpan, agresat chiar de ziua sa! S-a întâmplat într-o şedinţă a clubului Steaua. Juristul a depus plângere penală: "M-a luat de piept, mi-a rupt cămaşa". Cere daune uriaşe | FOTO DOCUMENTE
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Juristul MApN şi CSA Steaua, Florin Talpan, a fost agresat într-o şedinţă desfăşurată în cadrul clubului chiar de către un alt angajat al "militarilor", Ducu Petre, antrenorul de floretă al roş-albaştrilor şi cel care are şi grad de locotenent-colonel. Totul a pornit de la faptul că Talpan a refuzat să semneze o solicitare a Marianei Bitang, care dorea ca prin intermediul unei firme să poată folosi marca Steaua. Totul s-a petrecut sub ochii comandantului clubului, Cristian Petrea, care a privit impasibil întreaga scenă şi chiar a încercat să- convingă pe jurist să-şi dea acordul pentru actul respectiv.

"Vă confirm faptul că am fost agresat în data de 21 mai 2018 chiar de ziua mea ce către lt. Col Ducu Petre care a sărit la mine la bătaie, bruscându-mă, luându-mă de piept şi rupându-mi cămaşa, pentru motivul că nu avizasem favorabil o solicitare primită de la Mariana Bitang, solicitare neconformă prevederilor legale", a declarat Florin Talpan în exclusivitate pentru ProSport.

Juristul CSA Steaua a continuat: "În loc să se dispună măsurile disciplinare care se impuneau împotriva lt col Ducu Petre, col Cristian Petrea şi Secretarul General Codrin Munteanu i-au luat apărarea lt. Col Ducu Petre aceştia ameninţându-mă tot pe mine".

Talpan a depus plângere împotriva agresorului şi i-a chemat ca martori pe toţi cei prezenţi la şedinţa respectivă. "Am depus plângere la parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti şi aştept soluţionarea dosarului.

Este un conflict între subsemnatul, col Petrea şi Secretarul General Codrin Munteanu care a escaladat şi a ajuns la cote maxime deoarece eu refuz motivat să semnez acte care nu sunt conform legii.

Pe aceasta cale le transmit celor avizaţi că nu ma pot obliga şi că nu voi semna niciodată acte care sunt contrare legislaţiei şi nici acte care sunt contrare intereselor statului", a mai spus Florin Talpan pentru ProSport.

Documentele intrate în posesia ProSport arată că juristul cere daune morale de 1.500.000 de lei, în jur de 333.000 de euro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.