EXCLUSIV Document: adresa oficială prin care lichidatorul judiciar al Rapidului notifică FRF şi LPF că actele depuse pentru înscrierea clubului sunt nule. Cazul merge în penal: "Este fals în înscrisuri"

22 iul 2016 14330 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV Document: adresa oficială prin care lichidatorul judiciar al Rapidului notifică FRF şi LPF că actele depuse pentru înscrierea clubului sunt nule. Cazul merge în penal: "Este fals în înscrisuri"
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Minunea înscrierii Rapidului în Liga 1 a durat mai puţin de o zi: lichidatorul judiciar al clubului, Aurel Brihac, a notificat vineri LPF şi FRF că documentele depuse de acţionarul minoritar Răzvan Căprăroiu sunt nule. ProSport a obţinut corespondenţa lichidatorului judiciar cu LPF şi FRF. Aurel Brihac avertizează cele două instituţii că niciun element din cererea de înscriere în Liga 1 depusă ieri de Căprăroiu nu este real: echipa n-are antrenor, jucători, contract pentru stadion şi cu firma de pază etc.

În plus, lichidatorul anunţă cele două instituţii că nu a împuternicit pe nimeni să înscrie Rapid în numele său în Liga 1.

„Am trimis la LPF o adresă în care îi notific că nu trebuia să primească acea cerere, pentru că împuternicirea nu e de la mine, de la Azuga Waters. Le comunic că împuterniciţii care au semnat cererea nu aveau calitate. Eu nu am semnat nicio împuternicire“, a declarat Brihac, în exclusivitate pentru ProSport. „Faptele astea sunt penale. Este fals în înscrisuri. Voi depune în instanţă şi le voi face şi o plângere penală. Voi scrie în raportul către judecător tot ceea ce s-a întâmplat“, a adăugat lichidatorul.

"A semnat acest domn, poate fi oricine de pe stradă"

Acesta a explicat că patronii Valerii şi Violeta Moraru au interpretat abuziv o adresă prin care le permitea să facă un Comitet al Creditorilor care să îşi asume răspunderea. În schimb, cei doi au folosit adresa lichidatorului ca să spună că acesta a împuternicit pe cineva să semneze în numele său înscrierea în Liga 1. „Eu le-am făcut celor de la Azuga numai o adresă de informare. Le-am spus să aprobe sau să desemneze din cadrul Comitetului Creditorilor o persoană care să facă diligenţele. Dar din cadrul Comitetului, nu cineva din afară. Aşa, cum a semnat acest domn, poate fi oricine de pe stradă. În plus, nu am spus că această persoană va face diligenţele în numele meu! Asta, ca să nu spună că sunt împotriva lor. Dar nu e împuternicire. În cererea depusă la LPF, persoana care semnează e împuternicită de Azuga Waters, nu de mine“, a adăugat Brihac. 

ProSport vă prezintă documentele:

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.