EXCLUSIV | Cutremur la LPF: 8 cluburi din 14 refuză reducerea banilor din drepturile TV. Steaua și Dinamo s-au aliat. Tabăra Iorgulescu-ISB a rămas cu doi susținători. Au apărut acuzațiile. Îl salvează Ponta iar pe Gino?

Redactor:
Matei Udrea
EXCLUSIV | Cutremur la LPF: 8 cluburi din 14 refuză reducerea banilor din drepturile TV. Steaua și Dinamo s-au aliat. Tabăra Iorgulescu-ISB a rămas cu doi susținători. Au apărut acuzațiile. Îl salvează Ponta iar pe Gino?
  • Publicat:
  • Actualizat:

Steaua, Astra, Dinamo, Botoșani, Iași, Concordia, Voluntari și Timișoara sunt cele opt cluburi care au declarat deschis, pentru ProSport, că sunt gata să apere cu orice preț banii din drepturile TV pe care deținătorul contractului, offshore-ul maltez ISB, încearcă să-l reducă de la 27,5 la 21 de milioane de euro. Adunarea Generală a LPF programată luni, de la ora 11:00, se anunță furtunoasă și chiar potențial periculoasă pentru scaunul lui Gino Iorgulescu în fruntea Ligii. În 2014, președintele LPF a încredințat contractul pe cinci ani, fără licitație, către ISB. Angajamentul a fost respectat însă numai un sezon, și acela cu mari dificultăți, iar ISB, în spatele căreia s-ar afla Arpad Paszkany, vrea să reducă suma cu peste 6 milioane de euro pe motiv că Liga 1 nu e rentabilă și nu-și poate acoperi cheltuielile. Acum, cluburile află cu stupoare că în contractul negociat de Iorgulescu în numele lor nu există clauze care să le protejeze în fața partenerului de afaceri.

Momentul scadenței se anunță luni, la următoarea Adunare Generală, când taberele se vor înfrunta decisiv.

Furie după ce s-a descoperit că LPF e dezavantajată de contractul cu ISB


Iorgulescu și partenerii de afaceri de la ISB în momentul semnării contractului, anul trecut

Din discuțiile ProSport cu reprezentanții cluburilor, rezultă că mai bine de jumătate din cele 14 participante la ședința de luni sunt ostile oricărei propuneri de reducere a sumei. Ba, mai mult, conducătorii de cluburi au început să descopere mari probleme la contractul semnat de Gino cu ISB. Vestea că nu există nicio clauză care să sancționeze ISB dacă denunță contractul a stârnit, de asemenea, mare nemulțumire.
Unii șefi de cluburi au declarat deschis pentru ProSport că „avem o mare problemă dacă lipsește această clauză”. Reprezentanul Concordiei Chiajna a mers chiar mai departe, spunând că „există un vinovat și trebuie să plătească”.

6 cluburi sunt fie împotrivă, fie nehotărâte

Sunt însă și cluburi care par indecise. Șefii cluburilor Craiova, Petrolul, Viitorul și ASA pretind că nu s-au hotărât încă în ce fel vor vota. Cum e greu de crezut așa ceva când până la Adunarea Generală mai sunt doar câteva zile, mai probabil este că respectivii conducători așteaptă să vadă cum se aranjează lucrurile, înainte de a alege tabăra.

Există și două cluburi care vor vota pentru reducerea sumei: CFR Cluj și Pandurii. Dacă în cazul ardelenilor este o poziție declarată și argumentată – logic, ținând cont că este clubul lui Paszkany -, în schimb la gorjeni niciun oficial n-a fost dispus să-și asume un punct de vedere publicabil. Informațiile ProSport sunt însă că Pandurii va accepta reducerea contractului.

Ponta a intervenit pentru Gino în 2013. Cei doi sunt tovarăși vechi


14 noiembrie 2013: noaptea în care Ponta și Dragnea s-au întâlnit cu Iorgulescu și șefii de cluburi pentru a stabili soarta votului de a doua zi

Deși lucrurile par destul de clare în acest moment, până luni se mai pot întâmpla multe, iar intervenția în forță a premierului Victor Ponta în favoarea actualei conduceri a LPF nu poate fi eliminată cu totul, date fiind antecedentele. În urmă cu un an și jumătate, toate estimările îl indicau pe Dumitru Dragomir favorit la păstrarea fotoliului de președinte al Ligii. În seara de dinaintea alegerilor, însă, conducătorii de cluburi au fost convocați intempestiv la o cină de taină într-un restaurant unde au descins, suprinzător, premierul Ponta și mâna sa dreaptă din guvern și PSD, Liviu Dragnea, omul care are în mână administrația și baronetul local. A doua zi după această întâlnire, Iorgulescu câștiga detașat alegerile, iar Dragomir acuza imixtiuni politice.

De-a lungul timpului, au mai fost amestecuri ale politicienilor în Liga 1. În 2000 și 2003, două tentative de înlăturare a lui Dragomir, ambele avându-l în prim-plan pe Iorgulescu, au eșuat după intervenția PSD-ului – într-una dintre ele s-a implicat însuși Adrian Năstase, premierul de atunci.

În același timp, există un alt argument care-i face pe destui dintre conducătorii de cluburi să se întrebe dacă merită să respingă orice compromis: temerea că, dacă se reziliază acest contract, nu se vor mai obține aceiași bani de la altă companie.

În sfârșit, mai există și o altă variantă: văzând reacția ostilă a conducătorilor de cluburi, e posibil ca Iorgulescu și ISB să facă un pas înapoi și să amâne, momentan, reducerea contractului. Tentativa ar urma să fie reluată ulterior, așteptându-se o altă conjunctură mai favorabilă.

Miza scandalului: circa 6 milioane de euro

Scandalul drepturilor TV a izbucnit săptămâna trecută, când la precedenta Adunare Generală un reprezentant al companiei ISB (deținătoarea drepturilor TV), susținut de Iorgulescu, i-a anunțat pe șefii cluburilor că li se va reduce de la 27,5 la numai 21 de milioane de euro suma încasată din contract. Acest lucru ar însemna ca echipele să încaseze în 2015/2016 aceiași bani ca și în 2014/2015, deși în campionat au rămas doar 14 competitoare, cu 4 mai puține decât sezonul trecut. Cei din sală au protestat vehement. După parlamentări, s-a convenit ca ISB să întocmească o cerere oficială, scrisă, cu care să se prezinte luni, 8 iunie, în fața următoarei Adunări Generale.

ProSport a stat de vorbă cu conducătorii cluburilor și a pus la un loc pozițiile acestora înaintea confuntării de luni. Auspiciile se anunță potrivnice taberei Iorgulescu-ISB.

Ce zic cluburile

Steaua: „Nu acceptăm să se reducă banii. E imposibil să revenim la 18 echipe”

Valeriu Argăseală, președinte la Steaua: „Nu vrem să se reducă banii din drepturile TV. Chestiunea e mai complicată, pentru că până acum n-am primit nimic oficial de la Ligă. La Adunarea Generală precedentă rămăsese stabilit că LPF și ISB vor purta o corespondență, o negociere, iar apoi ni se va trimite și nouă, cluburilor, sumarul acestor discuții, să știm despre ce e vorba. Dar până acum n-am primit nimic. Oricum, dacă ni se va propune oficial să renunțăm la o parte din bani, noi, Steaua, nu vom accepta.
În ceea ce privește revenirea imediată la o primă ligă cu 18 echipe, e practic imposibil. Nu se poate așa ceva pentru că vorbim de o decizie, aceea a retrogradării a 6 echipe, care a afectat campionatul deja încheiat. Nu putem schimba retroactiv o decizie privind un sezon care e deja istorie. Deci nu se pune problema revenirii la un sistem cu 18 echipe din sezonul 2015/2016″.

ASA: „Ne vom supune majorității în privința drepturilor TV. Vrem revenirea la 18 echipe”

Claudiu Maior, președintele Consiliului de Administrație la ASA Tg. Mureș: „Vom decide în Consiliul de Administrație, dar probabil că ne vom supune majorității. În privința propunerii de a reveni imediat la campionatul cu 18 echipe, noi suntem de acord, dar nu știu dacă e legal. Dacă se poate, să se facă!”. (Vlad Măcicășan)

CFR: „Dacă rupem actualul contract, nu vom primi ofertă mai mare de 15 milioane. Nu vrem 18 echipe”

Iuliu Mureșan, președinte la CFR Cluj: „Eu înțeleg situația asta creată acum. Nimeni nu va oferi banii pe care-i propune ISB. Am informații că, dacă rupem contractul cu ei, nu vom primi o ofertă mai mare de 15 milioane de euro pe sezon. Cel mult, pentru că alte surse îmi spun că s-ar dori chiar 12 milioane să ni se ofere. Și atunci, decât să primim și mai puțin decât noua ofertă, mai bine ne înțelegem cu cei de la ISB. Deci CFR va fi de acord cu propunerea partenerului de a reduce contractul.

Nu știu de vreo clauză care să prevadă despăgubiri dacă e rupt contractul. Pe de altă parte, știu că sunt mai multe clauze care permit atât LPF, cât și ISB să rezilieze unilateral înțelegerea în anumite condiții.

Îmi pare foarte rău de U Cluj, de Gaz Metan, de Rapid, dar nu putem fi de acord cu revenirea la 18 echipe. Nici măcar nu se poate așa ceva. E interzis prin regulament”.

Astra: „Nu acceptăm nicio reducere a contractului. E problema lor dacă-și scot sau nu banii”

Claudiu Popa, președinte executiv la Astra: „Să fim înțeleși, în acest moment nu există nimic concret. Deci noi, Astra, suntem mulțumiți de colaborarea de până acum cu ISB, și-au onorat obligațiile. Săptămâna trecută au fost doar niște vorbe, fără vreun act oficial. Dar noi nu acceptăm nicio propunere de reducere a sumei din contract. La momentul respectiv, anul trecut, s-a semnat un act între două părți, nu e nici vina noastră, nici a dumneavoastră că estimările și socotelile dânșilor n-au fost conforme, probabil, cu situația reală. Angajamentul e ferm, pentru o anumită sumă, mai departe e treaba lor cum valorifică drepturile TV. Pot să încaseze de 10 ori mai mult decât au plătit sau de 10 ori mai puțin, nu mai e treaba noastră.

Am citit contractul, nu există nicio clauză care să prevadă vreo sancțiune dacă nu e respectat. Însă, ca în orice înțelegere, există Codul Civil. Se poate merge în instanță, dacă un contract nu e respectat.

Din punctul meu de vedere, nu e realistă rezilierea contractului acum, când în câteva zile începe noul sezon. Vă dați seama ce ar însemna să organizăm acum altă licitație? Însă nu e de acceptat nici reducerea sumei. Eu propun altceva, pentru că nici noi nu putem fi inflexibili: dacă spun că nu au acum toți banii, să ne dea cât au, iar restul – eșalonat, până la sfârșitul anului, conform unui calendar pe care-l stabilim împreună. Aceasta este varianta cea mai rezonabilă”.

Craiova și Petrolul o scaldă

Felix Grigore, director general CSU Craiova: „Nu știu, vom vedea atunci ce facem. Mai este până la Adunarea Generală”.

Andi Crângu, director executiv la Petrolul: „Încă n-am hotărât ce vom face. Mai avem câteva zile la dispoziție, discutăm în cadrul clubului și ne vom decide până luni, la Adunarea Generală”.

Dinamo: „Nu suntem de acord cu diminuarea contractului. Lucrurile au fost în neregulă de la început. Cei care au făcut asta săși asume!”

Ionuț Negoiță, patron la Dinamo: „O astfel de variantă mi se pare lipsită de respect față de cluburi, ca să nu zic mai mult. Nu se poate, vorbim una și facem alta, schimbăm regulile jocului pe traseu. Chiar și cu ducerea acestei decizii până la termenul în care trebuie să se întâmple virarea banilor, ca cei de la cluburi să nu mai aibă ce să zică și să accepte și sume mai mici. Dinamo nu va fi de acord cu diminuarea acestei sume. Lucrurile au plecat în neregulă de la început, așa că să se găsească soluții pentru că toți ne-am făcut planuri pe sumele care sunt normal să vină. De aceea trebuie să ne primim banii promiși. Iar cei care au făcut asta să-și asume chestiunea, nu să o dea pe cluburi. Din păcate, cluburile stau în genunchi, dar este momentul să ne trezim”. (declarație acordată pentru Digi Sport)

Botoșani: „E inacceptabil. Dacă nu mai pot să dea banii, vom cere organizarea unei noi licitații”

Cornel Șfaițer, președinte la FC Botoșani: „Nu vom accepta reducerea sumei. Dacă nu mai pot să dea banii, vom vota pentru organizarea unei noi licitații. Vă dați seama că pentru noi a fost o mare surpriză când am ajuns acolo și ne-am trezit că ne spun de scăderea contractului. Mai ales pentru noi, cei de la FC Botoșani, a fost o mare dezamăgire. Anul trecut, când s-a stabilit reducerea campionatului la 14 echipe, ne-am asumat un mare risc, ca nou-promovată, votând în favoarea acestui nou sistem. Dar am făcut-o tocmai în ideea că trebuie să mărim interesul pentru competiție, să creștem valoarea campionatului și să se mărească și suma de bani pe care o primește fiecare. Iar acum, după ce totul s-a terminat cu bine, ne trezim că nu ni se mai dau banii. Mă deranjează treaba asta, e inacceptabil. Vă spun că am mai vorbit și eu cu alți colegi de la cluburi. Cu toții suntem foarte dezamăgiți. Ne-am făcut calcule, proiecții de buget, socoteli… În ziua de azi, și 100.000 de euro contează, dar 500.000!”.

Pandurii e de acord, dar de frică

Pandurii – nu a fost nimeni disponibil să-și asume un punct de vedere oficial asupra propunerii ISB. Robert Bălăeț, directorul sportiv al clubului, a menționat că nu e abilitat să vorbească în numele grupării din Târgu Jiu. Președintele Pârvulescu este suspendat din funcție, în cadrul clubului efectuându-se o anchetă asupra modului în care și-a apărat echipa șansele în meciul cu „U” Cluj. Totuși, mai multe persoane din interiorul clubului ne-au confirmat că, deși Pandurii are mare nevoie de bani și nu agreează ideea de a se reduce contractul, va fi de acord cu propunerea de teamă să nu rămână fără niciun ban.

Iași: „Nu acceptăm reducerea sumei. Cu orice preț! Dacă nu există clauze de despăgubiri, avem o mare problemă”

Florin Prunea, președinte executiv la CSMS Iași: „Varianta reducerii drepturilor TV este inacceptabilă. Așteptăm să vedem ordinea de zi, pentru că deocamdată nu s-a anunțat. Și, desigur, propunerea oficială din partea deținătorilor drepturilor TV, pentru că data trecută a fost ceva inadmisibil. Ni s-a făcut o informare și o prezentare de pe transfermarkt, lucruri absolut neserioase.

Nu acceptăm reducerea sumei din TV. Cu orice preț. Dacă va fi să se rezilieze contractul, asta e viața! Trebuie să ne asumăm și asta. Părerea mea e că, în acest caz, trebuie să se organizeze o nouă licitație.

Dacă ISB nu dorește sau nu poate să onoreze contractul, trebuie să plătească niște despăgubiri, trebuie să vedem ce clauze sunt stipulate. Dacă, însă, nu există astfel de clauze, atunci avem o mare-mare problemă!”.

Viitorul: „N-avem o poziție oficială”

Cristian Bivolaru, director general la FC Viitorul: „N-avem încă o poziție oficială. Zilele astea trebuie să ne înâlnim toți și să vorbim, până acum ne-am văzut doar pe bucățele”.

Concordia: „Vrem ce ni s-a promis, nimic în plus, nimic în minus. Cine a garantat pentru contract, să plătească pentru fundătura în care am ajuns!”

Cristi Tănase, președinte Concordia: „Vrem ce ni s-a promis. Concordia votează pentru păstrarea actualului contract. Nu dorim nimic în plus sau în minus față de înțelegerea de acum un an: 14 echipe, sistem play-off și play-out și 27,5 milioane de euro de la cumpărătorii drepturilor TV, în fiecare sezon, de-a lungul a cinci ani. Merg miercuri împreună cu domnul Mihalache și consultăm contractul la Ligă. Vedem atunci ce scrie. Vă reamintesc că, pe 29 octombrie 2014, toate cluburile din Liga 1 am primit un document de la LPF în care noi, clubul Concordia, eram acuzați de rea-credință de președintele Gino Iorgulescu. Noi solicitasem atunci un campionat cu 16 echipe sau o formulă care să evite situații ridicole cum ar fi aceea ca la anul să avem 6 echipe în play-off, din care 3 să fie în insolvență. Ce-am face atunci? Să ni se explice și nouă.

Dar, dacă am ajuns aici, iar în contractul dintre LPF și ISB nu e nicio clauză care să prevadă sancțiuni pentru cei care nu respectă angajamentul, cineva are o vină. Să ne explice și nouă ce s-a întâmplat! Am făcut toate aceste compromisuri, 14 echipe, sistem play-off și play-out, tocmai în ideea că vom primi bani mai mulți! Acum, ce facem?

Domnule, povestea asta, că nu se va mai găsi nimeni să ne dea banii… Asta e problema, că nu suntem bărbați! Trebuie să ne asumăm niște lucruri. Ne vom întâlni, vom discuta și vom vedea ce e mai bine pentru noi, pentru fotbalul românesc. Așa am spus și anul trecut, când puteam retrograda: trebuie să fim bărbați, să fim consecvenți. Dacă suntem puși în situația de a alege: ori acceptăm bani mai puțini, ori pierdem contractul, asta e! Dacă nu se poate, căutăm alții! Dar cineva a garantat, trebuie să plătească pentru fundătura în care am ajuns. Vă întreb acum: OK, să zicem că acceptăm acum nu 6 milioane, ci 3 milioane mai puțin. Ce ne garantează nouă că la anul nu vin aceiași domni și ne anunță că se mai reduce contractul cu încă 6 milioane? Iar peste încă un an, cu încă 3? Sau dacă bagă firma în insolvență și nu ne mai dau nimic în ultimul an? Trebuie să hotărâm acum ce e mai bine pentru Liga 1″.

Voluntari: „Nu vom fi de acord să scadă suma. Ne-am făcut deja bugetul”

Robert Gherghe, președinte la FC Voluntari: „Poziția oficială pe care o am mă împiedică să vă spun mai multe, dar consemnați că FC Voluntari se va ralia celorlalte cluburi care nu vor fi de acord cu micșorarea sumei din drepturile TV. Ne-am făcut deja bugetul pe sezonul viitor în care am luat în calcul banii respectivi, totul e stabilit. Nu vom accepta nicio diminuare a contractului”.

Timișoara: „Vom fi împotrivă”

Daniel Stanciu, președinte la ACS Poli Timișoara: „N-am primit nicio cerere oficială privind reducerea sumei din drepturile TV. Dar, dacă luni ni se va cere votul pentru așa ceva, vom fi împotrivă”.

 

Iorgulescu, în octombrie 2014: „E o evidență clară, cluburile vor primi mai mulți bani”

Astă-toamnă, într-un comunicat bățos trimis cluburilor și postat pe site-ul LPF, Gino Iorgulescu se punea garant al contractului pentru drepturile TV și anunța chiar că e dispus să demisioneze dacă nu va fi respectat. Cei care voiau să se renunțe la sistemul cu 14 echipe și play-off/play-out erau insultați, iar argumentele lor, aruncate în derizoriu.

Antrenorilor care opinaseră că nu e potrivit pentru România un campionat cu doar 14 echipe li s-a spus că „nu au fost capabili să obțină performanțe indiferent de clubul la care au activat” și că „le e mai ușor să se păstreze într-un sistem dominat de mediocritate”.

Conducătorilor de cluburi care spuneau că, din cauza insolvențelor, vom ajunge să avem echipe din play-out care să joace în cupele europene, Iorgulescu le spunea că „decizia retrogradării a șase echipe la sfârșitul acestei ediții de campionat este atacată cu argumente lipsite de onestitate și, din păcate, de logică. Reamintim că vremurile în care un conducător cerea ca nimeni să nu mai retrogradeze, cum suna propunerea domnului Romeo Pașcu în urmă cu aproape două decenii, s-au dus”. Săptămâna trecută, exact Pașcu a fost unul din cei doi conducători care au susținut propunerea lui Gino și a ISB.

Atrage atenția o altă frază din respectivul comunicat al lui Iorgulescu: „Referitor la această reducere a numărului de echipe, reamintim o evidență clară: cluburile care vor rămâne în Liga 1 vor primi mai mulți bani de la partenerul media și sponsorii LPF, acoperindu-și din aceste sume mai bine bugetul anual”.

Încheierea era apoteotică: „Fotbalul românesc nu se mai poate întoarce la mediocritate, indiferent de aceste interese meschine, specifice celor incapabili să producă performanțe și, implicit, progres”. 

ISB, astă-toamnă: „Contractul va fi dus până la capăt așa cum este prevăzut între părți. Nu negociem cu RCS. Nu luăm în calcul diminuarea sumei”
Toate informațiile privind problemele cu care se confruntă ISB și măsurile pe care le gândesc șefii offshore-ului maltez sprijiniți de Gino Iorgulescu au fost publicate de ProSport încă de astă-toamnă. Într-un interviu acordat publicației noastre, Călin Oltean, reprezentantul ISB, a ținut atunci să dezmintă, punct cu punct, absolut toate aceste date.
La scurt timp, una câte una, informațiile s-au confirmat.

Călin Oltean, reprezentanul ISB, în interviul acordat ProSport în noiembrie 2014, despre…

…pierderile de milioane ale deținătorului drepturilor TV: „Pentru un proiect gândit pe cinci ani, perioadă din care s-au scurs abia câteva luni, ar fi  prematur să facem astfel de estimări”.

Săptămâna trecută, deficitul a fost recunoscut implicit, atunci când s-a afirmat că actualul contract nu se poate susține.

 

…negocierile cu RCS pentru a fi preluate posturile Look în rețeaua Digi: „Nu există nicio negociere deschisă cu RCS-RDS și nu din vina noastră”.

O lună și jumătate mai târziu, se anunța oficial că RCS s-a înțeles cu ISB.

 

…posibilitatea de a se rezilia contractul cu LPF: „Categoric, NU! Contractul va fi dus până la capăt așa cum este prevăzut între părți”.

Săptămâna trecută, conducătorilor de cluburi li s-a sugerat că fie acceptă reducerea sumei din drepturile TV, fie contractul va fi reziliat.

 

…posibilitatea de a propune LPF și cluburilor diminuarea sumei prevăzute în contract: „Nu, n-am luat în calcul astfel de posibilități. Noi respectăm contractul”.

Reprezentantul ISB tocmai i-a informat pe conducătorii de cluburi că suma se va diminua de la 27,5 la 21 de milioane de euro.

 

…valoarea Ligii 1: „Credem cu tărie că avem un produs fotbalistic în creștere și însuși formatul competițional propus pentru cel puțin următoarele patru sezoane creează premisele revenirii  efervescenței în jurul fenomenului fotbalistic din România”.

În expunerea făcută în fața șefilor de cluburi la Adunarea Generală de săptămâna trecută, reprezentantul ISB le-a spus acestora că interesul în scădere al publicului, împreună cu reducerea numărului de echipe și cu valoarea tot mai mică a campionatului impun reducerea sumei plătite pentru drepturile TV.

 

…revenirea la un sistem cu 16 sau 18 echipe: „Această schimbare a formatului Ligii 1 este singura în măsură să revigoreze atât valoarea competiției cât și interesul și efervescența din jurul fotbalului românesc, garantând totodată venituri substanțial mai mari și cluburilor profesioniste de fotbal din România”.

La Adunarea Generală a LPF de săptămâna trecută, cluburile au fost informate că vor primi aceiași bani ca și anul trecut, deși numărul lor s-a redus de la 18 la 14.

Matei Udrea / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup