Ei sunt cei mai agresivi! Dinamo, Botoșani și Iași au luat cele mai multe „roșii”! Un dinamovist are același număr de eliminări ca meciurile jucate în acest sezon! | ANALIZĂ

  • Publicat:
Ei sunt cei mai agresivi! Dinamo, Botoșani și Iași au luat cele mai multe „roșii”! Un dinamovist are același număr de eliminări ca meciurile jucate în acest sezon! | ANALIZĂ

Botoșani are cea mai agresivă echipă din România! Moldovenii au adunat în acest sezon de Liga 1 șase eliminări. Roș-albii și ieșenii vin puternic din urmă, cu câte cinci eliminări. Interesant este că un dinamovist a bifat zece partide din această stagiune și are tot zece eliminări în carieră. Cea mai fair-play echipă din România este CFR Cluj! Campionii nu au avut nici măcar o singură eliminare.

Liga 1 este aproape de finalul sezonului regular și se pregătește pentru play-off și play-out. În tot acest timp. În cele 24 de etape scurse până acum, iubitorii fotbalului au avut parte de meciuri spectaculoase, dei nervi întinși la maximum și momente în care jucători au fost eliminați din cauza intrărilor prea dure sau a atitudinii nesportive.

ProSport a analizat pedepsele date până în acest moment de arbitri, iar cele mai agresive echipe din Liga 1 sunt: Botoșani, Dinamo și Poli Iași. Din totalul de 24 de etape consumate până acum, doar cinci nu au avut parte de eliminări. Este vorba de etapele 1, 4 și 10, 23 și 24. 

Moldovenii lui Croitoru sunt cei mai răi!

Cea mai agresivă echipă din Liga 1, dacă vorbim despre eliminări, este de departe FC Botoșani. Echipa lui Marius Croitoru se luptă pentru a-și păstra locul de play-off și până acum a adunat șase eliminări. Jucătorii care au văzut culoarea roșie din partea arbitrilor sunt: 

Johnatan Rodriguez (30 de ani): Mijlocașul central argentinian este considerat unul dintre cei mai buni jucători din echipa moldovenilor și a ajuns la al patrulea sezon în tricoul celor de la Botoșani. Este primul cartonaș roșu pe care l-a încasat în cariera de profesionist (Botoșani – Poli Iași 4-0). În acest sezon de Liga 1 a jucat pentru Botoșani 20 de meciuri, toate ca titular. Nu a marcat vreun gol, dar rolul său în echipă este unul defensiv.

Juan Cascini (23 de ani): Închizătorul argentinian care s-a transferat la Clinceni a jucat doar două meciuri pentru Botoșani în acest sezon, iar într-unul din ele a fost eliminat (Dinamo – Botoșani 1-1). Și pentru el este primul cartonaș roșu din carieră.

Andrei Chindriș (22 de ani): Fundașul central dorit în trecut de FCSB a jucat 20 de meciuri în acest sezon de Liga 1 și a fost eliminat o singură dată (Botoșani – Chindia 0-2). Este a doua eliminare din carieră.

Hervin Ongenda (25 de ani): Mijlocașul ofensiv a bifat 17 meciuri în acest sezon și a marcat un singur gol. A fost eliminat o singură dată în acest sezon (Viitorul – Botoșani 1-2). Este a treia eliminare suferită în carieră.

Alin Șeroni (34 de ani): Experimentatul fundaș central a fost folosit de Marius Croitoru în 16 meciuri de campionat. În tot acest timp, acesta a încasat o singură eliminare (Clinceni – Botoșani 2-1). Este al treilea ”roșu” încasat de Șeroni în carieră. 

Șeroni (în alb) este unul dintre cei mai agresivi fundași din Liga 1
Șeroni (în alb) este unul dintre cei mai agresivi fundași din Liga 1

Adrian Moescu (19 ani): Puștiul din centrul apărării a jucat un singur meci pentru Botoșani și a fost eliminat în minutul 82 după ce a văzut al doilea cartonaș galben (CFR – Botoșani 2-1). Acesta a debutat în Liga 1 pentru Botoșani sezonul trecut, în partida Botoșani – Astra 1-2, când a bifat 90 de minute. În total, fundașul central a bifat pentru Botoșani două meciuri în Liga 1 și unul în Cupa României.

40 de cartonașe galbene a încasat Botoșani în acest sezon de Liga 1

Bejan și Steliano au 18 ”roșii”!

Dinamo și Iași au încasat fiecare cinci cartonașe roșii. ”Câinii roșii” sunt poate în cea mai dificilă situație de după Revoluție, suporterii încearcă să salveze echipa, iar patronul spaniol țepar Pablo Cortacero este dispărut. Cei cinci eliminați ai roș-albilor sunt: 

Isma Lopez (31 de ani): Fundașul stânga adus de spaniolii țepari pe un salariu lunar de 17.000 de euro nu a stat prea mult la Dinamo. Acesta a bifat doar opt meciuri pentru ”câini” și a plecat la Racing Santander, fiind deranjat de neplata salariilor. În scurta perioadă petrecută la Dinamo nu a făcut mare lucru în afară de ”roșul” încasat (FCSB – Dinamo 3-2). A fost doar a doua eliminare din cariera lui Lopez. 

Alexandru Răuță (28 de ani): Mijlocașul defensiv al lui Dinamo a devenit piesă de bază în ultima perioadă și a bifat 17 meciuri în acest sezon de Liga 1. A fost eliminat în același meci în care a fost elimiant și Isma Lopez, Derby de România, câștigat de FCSB 3-2. Aceasta a fost a patra eliminare suferită în carieră.  

Andrei Radu (24 de ani): Fundașul stânga a apucat să joace 11 meciuri pentru Dinamo, dar a fost scos din circuit de revenirea lui Steliano Filip la Dinamo. În meciurile adunate în acest sezon,  Andrei a fost eliminat o dată (FC Argeș – Dinamo 0-1). Este prima eliminare din cariera lui Radu. 

Florin Bejan (29 de ani): Unul dintre cei mai mari gafeuri din lotul lui Dinamo, fundașul central a bifat 10 meciuri și un gol în acest sezon de Liga 1. A fost eliminat o dată în această stagiune (Dinamo – CFR 0-2) și atenție!, este la al zecelea cartonaș roșu din carieră!

Steliano Filip (26 de ani): Fundașul stânga a revenit la Dinamo în această iarnă, după ce a jucat ultima oară în prima ligă din Grecia, la Larisa. În acest sezon de Liga 1 a bifat cinci meciuri și a fost eliminat o dată (Dinamo – FCSB 0-1). Este recunoscut ca fiind un fundaș extrem de agresiv care dă totul pe teren și a adunat opt eliminări în carieră.

Steliano Filip este recunoscut pentru ambiția pe care o arată în teren, de multe ori la limita regulamentului
Steliano Filip este recunoscut pentru ambiția pe care o arată în teren, de multe ori la limita regulamentului

68 de cartonașe galbene a încasat Dinamo în acest sezon de Liga 1

Poli Iași este ”lanterna roșie” a campionatului și se luptă pentru supraviețuirea în Liga 1. Cei cinci jucători ai echipei din Copou care au fost eliminați sunt: 

Manuel de Iriondo (27 de ani): mijlocașul central argentinian a bifat 16 meciuri de campionat și a marcat un gol. A fost eliminat o singură dată (Botoșani – Poli Iași 4-0). Per total, este a patra eliminare din carieră. 

Cosmin Frăsinescu (36 de ani): Veteranul din centrul defensivei ieșene a jucat în acest sezon 13 meciuri și a fost eliminat o dată (Poli Iași – FC Argeș 1-1). Este a șaptea eliminare din carieră.

Ovidiu MIhalache (în negru) joacă la Poli Iași de opt sezoane
Ovidiu MIhalache (în negru) joacă la Poli Iași de opt sezoane

Ovidiu Mihalache (36 de ani): Fundașul central a adunat 13 meciuri în actuala stagiune și a fost eliminat doar o dată (U Craiova – Poli Iași 1-0). Este a treia eliminare din carieră.

Floriano Vanzo (26 de ani): Mijlocașul ofensiv a bifat 17 meciuri pentru ieșeni, dar nu a marcat nici măcar o singură dată în această stagiune. A fost eliminat în remiza albă cu Cliceni și este a treia eliminare din carieră.

Francisc Cristea (20 de ani): Tânărul mijlocaș al moldovenilor a bifat 12 meciuri în acest sezon și a fost eliminat în Astra – Poli Iași 4-0. Deși are doar 26 de meciuri în Liga 1, toate pentru Poli, Cristea a ajuns la a doua eliminare din carieră.

61 de cartonașe galbene a încasat Poli Iași în acest sezon de Liga 1

0 eliminări are CFR în acest sezon de Liga 1, fiind cea mai fair-play echipă din România. Clujenii au adunat 62 de cartonașe galbene

6 eliminări în etapa 6!

Etapa acestui sezon de Liga 1 în care s-au dat cele mai multe cartonașe roșii a fost a șasea. În această rundă, arbitrii au eliminat șase jucători. Este vorba despre meciurile: Botoșani – Chindia 0-2când au fost eliminați Chindriș din tabăra moldavă și Iacob de la târgovișteni, Gaz Metan – Hermannstadt 1-1, când a fost eliminat veteranul Dâlbea. Derby-ul acelei etape, FCSB – Dinamo 3-2, a văzut două eliminări, ambele din tabăra ”câinilor roșii”. Este vorba despre Isma Lopez și Răduță. 

Campioana este prima și la fair-play!

CFR Cluj a terminat în ultimele trei sezoane pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Echipa antrenată de Edward Iordănescu este în acest moment pe primul loc și în clasamentul fair-play! Vișiniii din Gruia nu au încasat niciun cartonaș roșu în acest sezon. Trupa lui Iordănescu este singura echipă din România care a reușit această performanță. Ciprian Deac și colegii săi au văzut de-a lungul a celor 24 de runde scurse până acum de cartonașe. La acest capitol, cele mai multe încasate le are Hermannstadt. Echipa din Sibiu a primit 76 de ”galbene”. La polul opus, cele mai puține ”galbene” le-au primit cei de la Universitatea Craiova, doar 34 de avertismente.

Clujenii sunt cei mai pașnici din România în acest sezon de Liga 1
Clujenii sunt cei mai pașnici din România în acest sezon de Liga 1

 

Pe aceeași temă
Alex Piţurcă a marcat la Elena din Chişinău în faţa tuturor. Imagini explozive
Alex Piţurcă a marcat la Elena din Chişinău în faţa tuturor. Imagini explozive
Legea junglei pe şoselele din Ungaria: Şoferi de camioane, filmaţi cum intrau unul în altul pe autostradă VIDEO
Legea junglei pe şoselele din Ungaria: Şoferi de camioane, filmaţi cum intrau unul în altul pe autostradă VIDEO
Studiu: Maşinile electrice vor fi mai ieftine faţă de cele pe combustibil fosil până în 2027
Studiu: Maşinile electrice vor fi mai ieftine faţă de cele pe combustibil fosil până în 2027
„Nu va mai juca in playoff!” Vlad, out din poarta FCSB-ului dupa gafele facute! Becali a facut anuntul: „Nu il pot sustine in prostie!”
„Nu va mai juca in playoff!” Vlad, out din poarta FCSB-ului dupa gafele facute! Becali a facut anuntul: „Nu il pot sustine in prostie!”
Cacao cu… sodă caustică – ce s-a descoperit în cacao de pe piața din România
Cacao cu… sodă caustică – ce s-a descoperit în cacao de pe piața din România
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
Şoc în showbiz! Vedeta din România care a recunoscut că este BISEXUALĂ
Şoc în showbiz! Vedeta din România care a recunoscut că este BISEXUALĂ
Casă dărăpănată din chirpici, construită în 1950, scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro, la Cluj
Casă dărăpănată din chirpici, construită în 1950, scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro, la Cluj
Au fost ELIMINATE restricțiile în România! Anunțul lui Arafat
Au fost ELIMINATE restricțiile în România! Anunțul lui Arafat
Turcii au RIDICAT o dronă să o testeze. Ce s-a întâmplat în timpul experimentului este ȘOCANT
Turcii au RIDICAT o dronă să o testeze. Ce s-a întâmplat în timpul experimentului este ȘOCANT
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
Lidia Buble, moment de filmele pentru adulți la o terasă din București. S-a văzut și în stația de autobuz, călătorii au rămas înmărmuriți
Lidia Buble, moment de filmele pentru adulți la o terasă din București. S-a văzut și în stația de autobuz, călătorii au rămas înmărmuriți
Toată România a fost şocată! S-a întâmplat în direct la Antena 1. Incident incredibil cu un reporter
Toată România a fost şocată! S-a întâmplat în direct la Antena 1. Incident incredibil cu un reporter
BREAKING. Românii cu credite pot deschide şampania. Anunţul făcut de BNR la care mulţi sperau
BREAKING. Românii cu credite pot deschide şampania. Anunţul făcut de BNR la care mulţi sperau
Țara unde populația vaccinată în proporție de 85% intră în lockdown. Ce vaccin au folosit
Țara unde populația vaccinată în proporție de 85% intră în lockdown. Ce vaccin au folosit
Cât costă noul Hyundai Elantra prin Rabla 2021. Fanii mărcii spun că este peste Skoda Octavia!
Cât costă noul Hyundai Elantra prin Rabla 2021. Fanii mărcii spun că este peste Skoda Octavia!
Specia care ar putea dispărea din cauza nevoii uriașe de litiu pentru baterii de mașini electrice
Specia care ar putea dispărea din cauza nevoii uriașe de litiu pentru baterii de mașini electrice
Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile. Competiţii sportive, concerte şi pelerinaje în România, în anumite condiţii. ANUNŢUL lui Raed Arafat
Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile. Competiţii sportive, concerte şi pelerinaje în România, în anumite condiţii. ANUNŢUL lui Raed Arafat
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Criminal în serie, scăpat de la moarte de Ceauşescu, acuzat că ucis din nou. „Îmi pun în cârcă omorurile“
Criminal în serie, scăpat de la moarte de Ceauşescu, acuzat că ucis din nou. „Îmi pun în cârcă omorurile“
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere. „Au făcut-o” chiar şi în România
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere. „Au făcut-o” chiar şi în România
Imagini +18! Vedete de la noi, PRINSE în timp ce făceau AMOR în public!
Imagini +18! Vedete de la noi, PRINSE în timp ce făceau AMOR în public!
Depășire criminală pe „Drumul Morții”, E85. Toate cele bune de la șoferul care a trecut pe lângă moarte! - VIDEO
Depășire criminală pe „Drumul Morții”, E85. Toate cele bune de la șoferul care a trecut pe lângă moarte! - VIDEO
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul total
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul total
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere