Edi Iordănescu a rezistat doar 3 meciuri la CFR şi acum regretă: "Am fost neinspirat! În primă fază am refuzat, lumea ştie!" + oferta mult mai bună căreia i-a spus "pas" ca să meargă în Gruia

19 nov 2018 4220 afişări Fotbal Intern
Edi Iordănescu a rezistat doar 3 meciuri la CFR şi acum regretă: "Am fost neinspirat! În primă fază am refuzat, lumea ştie!" + oferta mult mai bună căreia i-a spus "pas" ca să meargă în Gruia

Edi Iordănescu (40 de ani) regretă că a ales CFR-ului, după plecarea lui Dan Petrescu. Antrenorul a plecat repede din Gruia, după doar trei meciuri în toate competiţiile, şi la câteva luni după despărţire şi-a dezvăluit sentimentele faţă de situaţia iscată. Fiul lui Anghel Iordănescu a dezvăluit şi că a refuzat o ofertă mai avantajoasă pentru a semna cu campioana României.

„Am fost inspirat, în primă fază că am refuzat şi lumea ştie. Am refuzat pentru că ştiam că este un context extrem de greu. Nu că aş fi avut teamă, pentru că am demonstrat că alegerile pe care le-am făcut şi echipele cărora le-am spus da de-a lungul carierei mele au surpins multă lume. Luaţi exemplul Pandurii, care a fost prima experienţă a mea în Liga I de pe un loc retrogradabil, iar artunci retrogradau şase echipe. M-am dus în decembrie, iar multă lume îmi spunea că risc foarte mult ca la prima experienţă în prima ligă să retrogradez cu o echipă”.

Antrenorul de 40 de ani a explicat de ce refuzase în primă fază echipa din Gruia: „Erau foarte multe lucruri în care consideram că trebuie să intervin într-o anumită manieră şi nu în ultimul rând, recunosc, faptul că erau anumite informaţii despre problemele care erau la nivelul conducerii. În final, aţi văzut ce a urmat”.

Edi Iordănescu a dezvăluit că a refuzat o ofertă mai mult avantajoasă, din Turcia, pentru a merge la CFR: „Atunci când a venit oferta CFR-ului aveam o ofertă concretă din campionatul Turciei, adusă printr-un agent român foarte cunoscut tuturor”. Oferta din Turcia era peste CFR? Financiar? „Da. Era peste CFR şi era o echipîă care avea anumite pretebnţii, dar care putea să le şi susţină. Un buget de transferuri, iar peste o săptămână trebuia să fie contractul pus pe masă doar pentru a fi semnta”, a spus Edward Iordănescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.