Echipa lui Mititelu rămâne interzisă pe "Ion Oblemenco"! Reacţie vehementă a lui Puşcaş: "Şi fanii noştri au plătit stadionul!"

28 feb 2019 5947 afişări Fotbal Intern
Echipa lui Mititelu rămâne interzisă pe "Ion Oblemenco"! Reacţie vehementă a lui Puşcaş: "Şi fanii noştri au plătit stadionul!"

U Craiova 1948 SA, echipa patronată de Adrian Mititelu, nu va putea să îşi desfăşoare meciurile de pe teren propriu pe stadionul "Ion Oblemenco", după ultima decizie a Consiliului Local Craiova.

Pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi, 28 februarie, a Consiliului Local s-a aflat proiectul de hotărâre care prevedea ca şi alte echipe să poată folosi arena, plătind aceeaşi sumă, 45.000 de lei pentru meciurile de campionat, cu condiţia ca jocurile acestora să nu se suprapună cu cele ale formaţiei din Liga 1 Betano.

19 consilieri au votat împotriva acestei propuneri, doar şase fiind de acord.

Marcel Puşcaş, preşedintele grupării din Liga 3, a criticat această decizie, susţinând că şi suporterii lui U Craiova 1948 SA au contribuit prin taxe şi impozite la constuirea modernei arene craiovene. În plus, oficialul susţine că echipa condusă de el era de acord să plătească suma cerută de autorităţile locale pentru a juca acolo.

"Toate stadionale din ţară permit oricărui club, oricărei entităţi sportive din oraşul respectiv, bineînţeles, contra unui preţ fixat pe chirie, că nu e nimic gratuit, să evolueze pe stadioanele respective. Mă întreb oare de ce Primăria Craiova nu se inspiră şi din felul în care folosesc alte primării aceste stadioane?

Suntem un club cu mulţi suporteri. Mi se pare puţin absurd să interzici sau să îngrădeşti accesul miilor de suporteri acestui club, pe ce? Pe stadionul pe care ei l-au plătit, practic. Că şi prin contribuţiilor miilor de suporteri ai Ştiinţei Craiova, măcar un pilon s-a pus pe stadionul central şi din banii lor.

Clubul ar fi dispus să plătim 10.000 de euro pentru fiecare meci disputat pe stadionul central, baremul pentru Liga 1 fixat tot de consilierii locali şi Primăria Craiova. Asta-i culmea, Primăria Severin ne permite să jucăm pe stadionul din Severin, că şi ăla e stadionul primăriei", a declarat Puşcaş, potrivit TelekomSport.

În prima parte a sezonului Ligii 3, echipa antrenată de Nicolo Napoli şi-a desfăşurat meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin, pe stadionul Municipal.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.