Dumitru Dragomir, scriitor cu acte în regulă. "Opera" cu care vrea să dea lovitura: "Gata cu vrăjeala, totul e bătut în cuie!"

30 oct 2018 1870 afişări Fotbal Intern
Dumitru Dragomir, scriitor cu acte în regulă. "Opera" cu care vrea să dea lovitura: "Gata cu vrăjeala, totul e bătut în cuie!"

Ajuns la 72 de ani, Dumitru Dragomir stă departe de fotbal, dar nu arde gazul de pomană. După ce a scris o primă carte, "Meciurile vieţii mele", în care a povestit multe dintre peripeţiile prin care a trecut în fotbalul românesc, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal aproape a terminat un nou volum. Unul de ficţiune, de la care are multe aşteptări.

"Aurul lui Decebal" e cartea cu care scriitorul Dumitru Dragomir vrea să dea lovitura. A scris deja peste 400 de pagini, iar acum a plecat în căutare de surse care să-l ajute să ducă creaţia la bun sfârşit: "Lucrez la o carte de ficţiune de ceva timp. Am scris vreo 400 de pagini din cele 600 câte va avea volumul. Cred că voi finaliza cartea anul viitor. Merge mai greu pentru că am nevoie de informaţii. O fi 'Aurul lui Decebal' o carte de ficţiune, dar e bazată şi pe fapte reale. Nu poţi s-o ţii numai cu vrăjeală! Acum caut istorici pentru a-mi oferi informaţii din acea perioadă! Se va face şi un film după idea din cartea mea. Totul este bătut în cuie", a declarat "Corleone", pentru Libertatea.

Fost parlamentar din partea Partidului România Mare, Dragomir îşi petrece mare parte din timp pe şantiere, alături de lucrătorii care-l ajută să ridice blocuri de pe urma cărora să scoată bani mulţi: "Aşa sunt eu, mă implic în tot, începând de la proiect, până la mistrie. Fac blocuri de locuinţe. Un apartament de două camere, super-lux, costă între 60.000 şi 90.000 de euro", mai spune fostul om politic şi conducător al fotbalului românesc.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.