Dragomir: "Fraţilor, sunt terminat. Am fost escrocat, m-au călcat în picioare!"

12 apr 2013 42539 afişări Fotbal Intern
Dragomir: "Fraţilor, sunt terminat. Am fost escrocat, m-au călcat în picioare!"

Probleme mari pentru Dumitru Dragomir. Preşedintele LPF a dezvăluit că se confruntă cu probleme mari din cauza dezafilierii Craiovei. Potrivit acestuia, în urma procesului intentat de Mititelu şi a deciziei instanţei de a-i pune sechestru pe avere, preşedintele Ligii s-a văzut în imposibilitatea de a-şi continua afacerile.

"Fraţilor, sunt terminat cu sechestrul acesta. Am o pagubă de jumătate de milion de euro pentru că n-am putut să vând o casă. Cine-mi dă mie aceşti bani? Mă, fraţilor, am eu vreo vină? Am eu vreo vină cu Craiova asta? Eu am fost escrocat, mă fraţilor! Cine-mi dă mie înapoi onoarea? M-au călcat în picioare, cine răspunde pentru asta? Magistraţii trebuie să răspundă!", a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.


Altfel, Dragomir susţine că Mititelu a dorit dezafiliera Craiovei şi cu ajutorul avocatului său a reuşit acest lucru, atrăgând într-o capcană atât forurile fotbalistice cât şi autorităţile statului. Astfel, preşedintele Ligii se consideră o victimă: nu doar din punct de vedere financiar, dar şi al imaginii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.