Trailerul filmului ”Oh, Ramona!“ a fost lansat. VIDEO | Când va apărea pelicula

21 dec 2018 18899 afişări Diverse
Trailerul filmului ”Oh, Ramona!“ a fost lansat. VIDEO | Când va apărea pelicula

Veşti bune pentru cititorii cărţii ”Suge-o, Ramona“. A fost lansat trailerul oficial pentru adaptarea cinematografică a romanului, semnat de comediantul şi realizatorul de radio Andrei Ciobanu. Filmul va fi în limba engleză şi este regizat de Cristina Iacob (”Selfie”).

A fost lansat trailerul filmului ”Oh, Ramona“, o adaptare ce are la bază cartea cu acelaşi nume scrisă de Andrei Ciobanu şi care s-a bucurat de un succes enorm, având peste un milion de cititori în mediul online.  

Filmul ”Oh, Ramona!“ va fi în limba engleză, după cum a explicat comediantul: ”Şi fiindcă în viaţă, cel mai bine e să te compari cu cei mai buni decât tine şi nu cu cei mai slabi, am decis să-l facem în limba engleză pentru că «ce, noi suntem mai proşti ca americanii?» Doamnelor şi domnilor, cu mare emoţie în suflet şi mândrie în gând vă prezint trailerul filmului «Oh, Ramona!»“, a scris Ciobanu pe Facebook.

Comedianul a amintit şi cum a luat naştere ideea de a scrie o carte şi a transmis un mesaj de mulţumire către cititori:”Pe 26 septembrie 2013, scriam pe Facebook o mică povestire despre o fată de care-mi plăcea mie în liceu şi o păţanie pe care am avut-o alături de ea, când eram la o cabană cu mai mulţi prieteni. Acea postare avea să fie primul capitol din cartea ce urma să o scriu şi anume «Suge-o, Ramona». Am publicat-o pe 14 februarie 2015 şi a devenit în foarte scurt timp, cea mai citită/vândută carte din România. A adunat o grămadă de oameni care i-au sorbit cu drag fiecare rând şi vreau să le mulţumesc, iar alţii au decis să o judece fără măcar să o deschidă. Mulţi mi-au spus că, de multă vreme, nu au mai râs atât de mult citind o carte, iar unii m-au înjurat ascunşi după nickname-uri şi tastaturi.

Cert este că, în vara anului 2016, am primit de la Cristina Iacob (regizorul filmului ”Selfie”) o ofertă de a ecraniza povestea, născută pe Facebook şi continuată în librării, pe care am acceptat-o fără să clipesc. Am scris scenariul, am tăiat, am şters, am rescris, ne-am enervat, am căutat actori, ne-am îmbrăţişat, am filmat, ne-am înjurat şi apoi ne-am pupat timp de doi ani de zile şi până la urmă treaba a ieşit“, a povestit comedianul.

Filmul va intra în cinematografe de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie 2019.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.