Tatăl Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de criminalul taximetrist, ameninţat de şeful Poliţiei Caracal! „Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plăteşti toate percheziţiile!”

26 iul 2019 87429 afişări Special
Tatăl Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de criminalul taximetrist, ameninţat de şeful Poliţiei Caracal! „Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plăteşti toate percheziţiile!”

Tatăl Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de criminalul din Caracal, susţine că a trecut prin momente cumplite când s-a dus la Poliţie să anunţe dispariţia fetei. El ar fi fost ameninţat de şeful Poliţiei Caracal că va plăti pentru cercetări, dacă se va dovedi că tânăra are o aventură amoroasă.

UPDATE

Informaţiile au fost confirmate de Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, cel care a vorbit despre cazul Alexandrei Măceşanu, nepoata sa: "Şeful Poliţiei Caracal i-a spus tatălui Alexandrei că „dacă cumva s-a încurcat cu vreunul o să plăteşti tu pagubele acestei investigaţii. L-a chemat să participe la două dintre cele trei descinderi, punându-l pe el să spargă uşile”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la Antena 3.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tatăl Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de criminalul taximetrist, ameninţat de şeful Poliţiei Caracal!

Cazul fetelor din Caracal, în care Gheorghe Dincă este bănuit că ar fi ucis cel puţin două tinere, după ce le-ar fi sechestrat, are numeroase momente cumplite. „Hai, bă, ce dracu'... ştii cum sunt fetele în ziua de azi... apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”, i-ar fi spus şeful Poliţiei din Caracal bărbatului care a mers să îşi caute fata care nu mai venea acasă, susţin cei de la Gazetanoua.

Ulterior, când lucrurile au devenit mai serioase şi au apărut apelurile către 112, poliţiştii l-au luat pe tatăl Alexandrei cu ei şi i-au cerut să spargă personal uşile de la casele vizate! „Hai, dă tu cu piciorul în uşă că noi nu intrăm... uite, mai e şi un câine...”, i s-a cerut acestuia.

"Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plăteşti toate percheziţiile!”

La primele două adrese părintele Alexandrei a spart uşile, iar la a treia nu a mai fost chemat de autorităţi. Abia în noapte a fost adus din nou pentru a merge la adresa unde s-a dovedit că se găsea criminalul. A urmat un moment şocant. Nicolae Mirea, şeful Poliţiei Caracal, l-a lăsat pe bărbat uluit: „Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plăteşti toate percheziţiile!”. Din nefericire, tânăra nu avea o poveste de dragoste, ci sfârşise într-un mod tragic! 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.