Scene înspăimântătoare la un meci de copii din București. Peste 20 de părinți s-au bătut cu sălbăticie în tribune, fiind nevoie de intervenția poliției. Copiii priveau îngroziți din teren la masacru: „Mami, o băteau pe o tanti care semăna cu tine. Dacă erai tu?”

Autori: Cristian Scutariu, Cristian Voicu Publicat: 27 Mar. 2016, 13:41 Actualizat: 28 Mar. 2016, 19:37 Diverse
 • Incidente incredibile sâmbătă dimineață, la un meci de copii de 11 ani din București. Părinții s-au bătut cu sălbăticie în tribune, fiind nevoie de intervenția poliției
 • Martori oculari vorbesc de 20 de persoane implicate în măcelul declanșat în timpul partidei AS Toni Doboș – FC Inițial. În timpul încăierării, părinții au rupt gardurile.
 • Spectatorii au povestit că mama unui copil din teren a fost bătută bestial de mai mulți părinți ai unor copii de la echipa gazdă.
 • Copiii priveau îngroziți scenele de pe margine și n-au mai putut relua partida.

 


UPDATE Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Bogdan Ghebaur, a confirmat pentru Mediafax că au fost incidente la partida de juniori AS Toni Doboș – FC Inițial, dar gravitatea evenimentelor a fost mult atenuată. Deși martorii oculari au relatat cu lux de amănunte că a fost o bătaie crâncenă, în care inclusiv o femeie a fost călcată în picioare, polițiștii au vorbit despre injurii și schimburi de replici între părinți. „La Secția 25 Poliție din București, sector 6, a fost făcută sâmbătă o sesizare, cu privire la un incident la o bază sportivă din zonă. Un echipaj a fost la fața locului și a identificat patru persoane, părinții copiilor de pe teren, care făceau schimb de replici și-și adresau injurii. Doi dintre aceștia au fost duși la secția de poliție, mai mult ca să se aplaneze conflictul, și au fost amendați cu 1.000 de lei pentru adresare de injurii și tulburarea liniștii publice (lg.61). Celelalte două persoane implicate au fost amendate și ele cu 800 de lei și li s-a dat avertisment. Disputa a plecat de la o decizie luată pe teren, printre persoanele vocale aflându-se și o femeie, soția unuia dintre cei implicați în incident”, a declarat Bogdan Ghebaur pentru Mediafax.


Scene înspăimântătoare s-au petrecut sâmbătă dimineață, la partida AS Toni Doboș – FC Inițial, disputată pe terenul primei echipe, în cartierul Drumul Taberei din București. Meciul s-a întrerupt cu 20 de minute înaintea finalului și nu s-a mai reluat, după ce între părinții copiilor din cele două echipe a izbucnit, în tribune, o bătaie generală.
Întreaga poveste a fost descoperită și relatată de ilfovsport.ro, apoi dezbătută seara, la Sport Total FM. Conform celor povestite de martorii oculari, nu mai puțin de 20 de părinți au fost implicați în acestă bătaie îngrozitoare, în timpul căreia aceștia au rupt gardurile, s-au umplut de sânge și n-au putut fi opriți de organizatori.

O femeie, mama unuia dintre copiii care jucau la FC Inițial, a fost bătută cu bestialitate de mai mulți părinți ai copiilor de la AS Toni Doboș. Soțul acesteia a intervenit pentru a o salva, iar polițiștii ajunși la fața locului, spun cei de la FC Inițial, l-au amendat tot pe acesta, cu 1.200 de lei, luându-l apoi în dubă, împreună cu soția sa.

Unul dintre arbitrii asistenți ai partidei spune că părinții bătuți au declanșat conflictul: „Suporterii celor de la Inițial ne-au înjurat tot meciul, aveau un vocabular pestriț și, la fiecare fază, ne înjurau. Au dărâmat gardul și au năvălit în teren. Erau peste 20 de oameni care se băteau în toată regula, iar cei mici erau traumatizați, plângeau”. Totul a pornit după ce în minutul 9 al reprizei secunde arbitrul a arătat un cartonaș roșu, scrie ilfovsport.ro.

Alți martori spun însă că la AS Toni Doboș teroarea este la ea acasă, iar părinții micuților se comportă la meciuri ca-n peșteră, fără să respecte nicio regulă și gata în orice moment să sară la bătaie. Georgiana Doboș, soția fostului internațional Toni Doboș și managerul clubului de juniori, a recunoscut, la Sport Total FM, că nu știe ce să mai facă pentru a ține în frâu părinții copiilor din echipă. „Am făcut ședințe cu ei, le-am explicat, le-am spus de nenumărate ori că trebuie să aibă un comportament civilizat, că nu au voie pe teren și în teren, că trebuie să respecte niște reguli. Unii dintre ei au înțeles. Alții, însă, se comportă absolut incalificabil, noi trebuie să stăm permanent, în timpul jocurilor, să facem poliție pe margine. Sunt oameni care, efectiv, nu știu să trăiască după reguli”, a povestit Georgiana Doboș, care spune că, de săptămâna viitoare, în baza sa nu se va mai ține niciun meci fără bodyguarzi angajați să țină în frâu părinții isterici. „Poliția a venit foarte repede, cam trei minute, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat. Avem un public needucat, iar cei mici nu au ce învăța. Mi-e rușine de rușinea lor, ce să învețe cei mici de la astfel de golănii?”, a spus Georgiana Doboș, citată de ilfovsport.ro.

Pagina neoficială de Facebook unde copiii și părinții de la AS Toni Toboș țin legătura are emblema „Assassins Creed”

Martori oculari povestesc că micuții din teren au privit îngroziți ce se întâmpla în tribune, iar unii plângeau în hohote. „Băiețelul meu mi-a spus, când am ajuns acasă: <>”, a relatat mama unuia dintre copiii de la FC Inițial la Sport Total FM.


Asa arata frontispiciul paginii neoficiale a Bazei Sportive Toni Doboș. Aici țin legătura cei care, într-un fel sau altul, sunt implicați îna activitățile școlii de fotbal

Aceasta a spus că toate aceste lucruri sunt posibile din cauza mafiei de la Asociația Municipală de Fotbal București. „Alexandru Crișan, cel care deleagă arbitrii, este de-al lor. La meciul cu Dinamo, când mai erau câteva minute, le-a făcut semn arbitrilor să fluiere finalul, pentru că cei de la Doboș conduceau. Sunt absolut sigură că arbitrii vor scrie în raport că a fost vina celor de la echipa oaspete pentru bătaia izbucnită și le vor da gazdelor meci câștigat cu 3-0. Singurul campionat de copii care se joacă pe puncte în București e organizat la baza celor de la Toni Doboș, deși ei sunt parte în competiție. Anul trecut s-a jucat la Dinamo, a fost civlilizat, n-au existat incidente, oamenii au stat în tribune. Acolo, la Toni Doboș, e Vestul Sălbatic, scapă cine poate”, a povestit persoana respectivă.

Fostul fotbalist Marcel Abăluță a confirmat incidentele și faptul că la baza sportivă a celor de la AS Toni Doboș se petrec lucruri în neregulă.

Pagina neoficială de Facebook a celor de la AS Toni Doboș, unde cei implicați acolo țin legătura, are emblema jocului video „Assassins Creed Pirates”.

Ironia face ca pe contul oficial de Facebook al AS Toni Doboș – unul, de altfel, foarte bine garnisit cu poze – deviza să fie exact opusul a ceea ce se petrece în realitate în tribune:  „Educație”.


Fostul internațional Toni Doboș (dreapta), proprietarul clubului unde s-au petrecut incidentele sâmbătă, apare pe poza de prezentare a contului oficial de Facebook al Academiei de Fotbal „Toni Doboș”. Deviza Școlii de Fotbal este „educație”. FOTO: contul public de Facebook al AS Toni Doboș

Pe site-ul oficial al Asociației Sportive Toni Doboș poate fi găsit și un Regulament de Ordine Interioară cu un capitol destinat special părinților. După cum mărturisea însă chiar managerul Georgiana Doboș, lipsa de educație și de civilizație a celor care își aduc copiii la fotbal face ca toate aceste sfaturi și reguli să rămână literă moartă.

„OBLIGATIILE PARINTILOR

Parintii sa nu uite,ca daca si-au adus copilul la scoala noastra,trebuie sa respecte regulile de ordine interioara:

 • Pe langa antrenori, parintii trebuie sa contribuie la crearea unei atmosfere destinse, imperios necesare pregatirii si evolutiei copilului,evitand starile de tensiune si punerea presiunii pe copil… nu  puteti fi atat de egoist incat sa aveti impresia ca nerealizarile dvs.le puteti implini prin propriul copil. El are propriul destin si nu puteti decat sa-l sprijiniti si incurajat,nu fortat!

Nu dvs.jucati pe teren ci copiii dvs. asa ca respectati-le alegerile… au un antrenor si e singurul in masura sa judece, pana la urma de aia sunt acolo,sa invete!

 • Sa respecte si sa adopte deciziile antrenorului,fara comentarii(daca totusi exista nemultumiri,sa discute in particular cu antrenorul,fara a crea o atmosfera tensionata)
 • Sa cultive spiritul de fair-play,iar o victorie sau o infrangere sa nu afecteze starea de spirit a copilului.
 • Sa nu compare niciodata propriul copil  sau evolutia acestuia cu altii. Fiecare evolueaza diferit in concordanta cu mai multi factori(talent nativ,munca asidua,seriozitate,dorinta,sprijin moral,evolutie proprie,etc).
 • Sa nu uite ca toti copiii au tratament egal pentru toate situatiile.
 • Sa respecte decizia antrenorului de a nu permite la antrenament prezenta parintilor,cu exceptia zilelor,stabilite ca lectii deschise si comunicate in prealabil”.
   
Autori: Cristian Scutariu, Cristian Voicu Publicat: 27 Mar. 2016, 13:41 Actualizat: 28 Mar. 2016, 19:37 Diverse
Pe aceeași temă
Nelson Mondialu și-a pus dinți! Cum arată acum întrece orice imaginație Zici că NU e el
Nelson Mondialu și-a pus dinți! Cum arată acum întrece orice imaginație Zici că NU e el
Pacienţi oripilaţi de ţinuta unei doctoriţe la Urgenţe: „Are hainele murdare, rupte şi miroase a urină. Copilului meu i s-a făcut rău şi a vomat“
Pacienţi oripilaţi de ţinuta unei doctoriţe la Urgenţe: „Are hainele murdare, rupte şi miroase a urină. Copilului ...
SOC in PSD! Lovitura CRUNTA in partid inainte de CRACIUN! Poate fi SFARSITUL pentru ei
SOC in PSD! Lovitura CRUNTA in partid inainte de CRACIUN! Poate fi SFARSITUL pentru ei
Un actor legendar, iubit de români şi nominalizat la Oscar, a murit
Un actor legendar, iubit de români şi nominalizat la Oscar, a murit
„Gigi a avut oferta pentru el si a refuzat!” Mutarea care putea sa il umple de bani pe Becali! De ce nu a vrut sa isi vanda „perla” si de ce a picat totul! Anuntul momentului
„Gigi a avut oferta pentru el si a refuzat!” Mutarea care putea sa il umple de bani pe Becali! De ce nu a vrut sa isi ...
Ea este regina stretching-ului sexy! Are cel mai apetisant posterior de pe Instagram
Ea este regina stretching-ului sexy! Are cel mai apetisant posterior de pe Instagram
Cel mai sexy inginer de la DACIA a uimit o țară întreagă!
Cel mai sexy inginer de la DACIA a uimit o țară întreagă!
Firea, lovită de tramvaiele turceşti. Licitaţia Primăriei Capitalei, anulată după contestaţia Astra Vagoane Călători
Firea, lovită de tramvaiele turceşti. Licitaţia Primăriei Capitalei, anulată după contestaţia Astra Vagoane Călători
Este OFICIAL! Noii milionari din România!! Afacerea cu care au făcut milioane ”peste noapte”
Este OFICIAL! Noii milionari din România!! Afacerea cu care au făcut milioane ”peste noapte”
ALERTĂ mondială din CAUZA sexului. ''Nu o mai faceţi, este foarte periculos!''. Ce nu trebuie să faci niciodată atunci când faci SEX
ALERTĂ mondială din CAUZA sexului. ''Nu o mai faceţi, este foarte periculos!''. Ce nu trebuie să faci niciodată atunci ...
De necrezut! FOTO | Ea e vedeta Disney devenită între timp starletă porno. Cum arată acum
De necrezut! FOTO | Ea e vedeta Disney devenită între timp starletă porno. Cum arată acum
ŞOC în Liga I. Dan Petrescu lasă Europa League şi pleacă de la CFR Cluj. S-a înţeles deja cu noua sa echipă
ŞOC în Liga I. Dan Petrescu lasă Europa League şi pleacă de la CFR Cluj. S-a înţeles deja cu noua sa echipă
Tocmai i-a dat afară pe capete! Orban, decizie cruntă luată vineri seara. S-a publicat decizia
Tocmai i-a dat afară pe capete! Orban, decizie cruntă luată vineri seara. S-a publicat decizia
Carmen de la Sălciua i-a încins bine de tot pe fani. Cum s-a pozat în colanți mulați și bustieră, la sală
Carmen de la Sălciua i-a încins bine de tot pe fani. Cum s-a pozat în colanți mulați și bustieră, la sală
Picioare transpirate - de ce miros urât de fapt?
Picioare transpirate - de ce miros urât de fapt?
Decizie BOMBA a PNL! PSD a EXPLODAT cand a auzit: E o adevarata CRIMA
Decizie BOMBA a PNL! PSD a EXPLODAT cand a auzit: E o adevarata CRIMA
Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh. Mesajul publicat de celebrul polițist despre vedeta Kanal D
Scandal între Marian Godină și Christian Sabbagh. Mesajul publicat de celebrul polițist despre vedeta Kanal D
Site-ul PornHub a dezvăluit care sunt cele mai cautate clipuri din ROMÂNIA
Site-ul PornHub a dezvăluit care sunt cele mai cautate clipuri din ROMÂNIA
Fenomen neobişnuit în California. Mii de „organe” au ajuns pe o plajă
Fenomen neobişnuit în California. Mii de „organe” au ajuns pe o plajă
Rămâi fără cuvinte! Cea mai emoţionantă imagine surprinsă la Revoluţie, explicată 30 de ani distanţă de americanul care a făcut-o! Ce i-a spus bărbatul din prim-plan
Rămâi fără cuvinte! Cea mai emoţionantă imagine surprinsă la Revoluţie, explicată 30 de ani distanţă de americanul ...
Horoscop Nicoleta Svarlefus 2020 un an GROZAV de BANOS pentru 3 zodii, pentru alte 4 DEZASTRUL
Horoscop Nicoleta Svarlefus 2020 un an GROZAV de BANOS pentru 3 zodii, pentru alte 4 DEZASTRUL
Oana Roman, detalii socante despre divortul de Marius Elisei! Mesajul cutremurator al vedetei a bulversat pe toata lumea. A rupt tacerea. Ce s-a intamplat intre ei
Oana Roman, detalii socante despre divortul de Marius Elisei! Mesajul cutremurator al vedetei a bulversat pe toata lumea. ...
Anunțul momentului: s-a aflat! Se retrage sau nu Lidia Buble din muzică. Totul despre planurile artistei
Anunțul momentului: s-a aflat! Se retrage sau nu Lidia Buble din muzică. Totul despre planurile artistei
TIPA a alimentat şi s-a dus să plătească. La casa de marcat i-a lăsat MASCĂ pe toţi - VIDEO
TIPA a alimentat şi s-a dus să plătească. La casa de marcat i-a lăsat MASCĂ pe toţi - VIDEO
FOTO. Cum a ajuns să arate acum iubita lui Dorian Popa! Transformarea radicală a Claudiei
FOTO. Cum a ajuns să arate acum iubita lui Dorian Popa! Transformarea radicală a Claudiei
FOTO. TRANSFORMARE SPECTACULOSĂ! Cum a ajuns să arate Monica, soția lui Leonard Doroftei, la 45 de ani!
FOTO. TRANSFORMARE SPECTACULOSĂ! Cum a ajuns să arate Monica, soția lui Leonard Doroftei, la 45 de ani!
Horoscop zilnic 12 decembrie 2019 – De joi este Lună Nouă în gemeni
Horoscop zilnic 12 decembrie 2019 – De joi este Lună Nouă în gemeni
Horoscop Zodia Săgetător 15 Decembrie 2019
Horoscop Zodia Săgetător 15 Decembrie 2019
Sezonul răcelilor: obiecte ce trebuie dezinfectate
Sezonul răcelilor: obiecte ce trebuie dezinfectate