Romeo Surdu reacţionează după ce a fost "mitraliat" de Cristi Bud: "Îl dau în judecată, aştept să demonstreze ce a afirmat despre mine"

12 feb 2016 5837 afişări Diverse
Romeo Surdu reacţionează după ce a fost "mitraliat" de Cristi Bud: "Îl dau în judecată, aştept să demonstreze ce a afirmat despre mine"

Romeo Surdu nu a rămas dator cu o reacţie după ce a fost acuzat dur de Cristi Bud, fostul său coleg de la Milsami Orhei. Într-o postare pe contul său de facebook, Surdu spune că îl va da în judecată pe Bud pentru afirmaţiile defăimătoare pe care acesta din urmă le-a făcut. ”Cu privire la afirmaţiile lui Cristian Bud nu vreau să fac foarte multe comentarii în spaţiul public. Sunt afirmaţii defăimătoare la adresa mea, neadevărate care îmi produc grave prejudicii. Din acest motiv îl voi da în judecată. Îl aştept să demonstreze în instanţă tot ce a afirmat despre mine”, a postat Surdu.

Cristi Bud a avut o reacţie dură la adresa lui Surdu în momentul rezilierii contractului cu Milsami Orhei. Într-un interviu acordat ProSport, atacantul din Baia Mare l-a acuzat pe Surdu că l-a lucrat şi pe el, dar şi pe alţi componenţi ai echipei. Iată cele mai importante lucruri declarate de Bud pentru ProSport:

  • ”El l-a lucrat şi pe Tavi Abrudan, dar Tavi e un băiat prea simţit ca să spună ceva. Probabil vrea el să rămână singur la Milsami, el l-a lucrat şi pe antrenorul care a plecat”
  • ”El zicea că el a făcut echipa, că el a câştigat campionatul. Se mai lăuda că el l-a pus pe preşedintele nostru, pe Ilan Shor, primar la Orhei”
  • ”Mă chema în oraş, apoi spunea conducerii că merg în cluburi, că petrec. Nu s-a întâmplat o singură dată”
  • ”Noi nu vorbeam deloc. De abia ne salutam, abia dădeam mâna. E singura persoană din viaţa mea pe care nu o suport. Nu vreau să îi fac rău, că aş putea să îi fac mai mult rău

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.