Maria Olaru a anunţat că a divorţat de politicianul Bogdan Diaconu: "Nu vreau să mai fiu asociată cu persoana respectivă". Controversatul avocat este şi preşedinte de onoare la AFC Rapid

23 mar 2017 6077 afişări Diverse
Maria Olaru a anunţat că a divorţat de politicianul Bogdan Diaconu: "Nu vreau să mai fiu asociată cu persoana respectivă". Controversatul avocat este şi preşedinte de onoare la AFC Rapid

Maria Olaru a divorţat de politicianul Bogdan Diaconu, alături de care îşi întemeiase o familie în iulie 2015. Fosta gimnastă spune că ruptura s-a produs încă din 2016, din cauza diferenţelor de opinie.

Fosta mare gimnastă şi-a unit destinele pe 5 iulie 2015 cu Bogdan Diaconu, un personaj controversat pe scena politică din România. Diaconu, fost parlamanetar PSD, este liderul partidului PRU - o formaţiune extremistă vehement antioccidentală şi pro-rusă - pe listele căreia a candidat şi Sebastian Ghiţă, la alegerile parlamentare. PRU n-a atins însă pragul de 5%, astfel că n-a reuşit să intre în Parlament. 
Bogdan Diaconu este şi preşedinte de onoare la AFC Rapid, echipă din Liga 5 care susţine că ar fi urmaşa Rapidului intrat în faliment. Avocatul finanţează clubul „vişiniu“ şi le-a promis suporterilor, în campania electorală de astă-toamnă, că va face demersuri pentru ca echipa să fie promovată „la excepţional“ câteva divizii mai sus, poate chiar în Liga 2.
Pe Facebook a devenit virală, astă-toamnă, o înregistrare video în care jucătorii şi stafful echipei AFC Rapid, ridicaţi în picioare, îi cântau lui Diaconu legendarul imn al vechii grupări din Giuleşti.

Maria Olaru şi-a dat şi ea seama în timp că nu împărtăşeşte aceleaşi opinii cu Bogdan Diaconu, astfel că cei doi s-au separat după numai un an de căsnicie. În cele din urmă, fosta gimnastă a anunţat că a divorţat:

”Prin acest mesaj, anunţ pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorţat , prin procedură notarială, de fostul meu soţ.
Despărţiea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coaglează o familie normală, onorabilă. Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorţ se datorează activităţilor sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înţelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deşi trăiam separaţi n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aş fi contribuit, prin decizia mea, la eşecul său politic. Cu atât mai puţin că aş fi ales divorţul după ce n-a mai fost deputat.

Nimic mai străin de mine decât duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atât de utilizate de către politicieni. Iar cei care mă cunosc pot confirma oricând.

Am simţi nevoia să fac publice aceste amănunte întrucât, în mod regretabil şi de neînţeles pentru mine, un ziar important, criticându-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferând formula „soţul gimnastei Maria Olaru”. Nu contest fondul acelui material de presă – ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă şi cu actele sale sociale.

Da, divorţul aduce cu sine o perioadă grea, însă nu imposibil de depăşit. Acesta este motivul pentru care, vă rog să înţelegeţi şi să respectaţi dorinţa de linişte atât de necesără mie şi fiului meu.

Vă mulţumesc mult pentru înţelegere, şi rămân
Aceeaşi Maria Olaru, sinceră şi incomodă”,
a fost mesajul postat de Maria Olaru pe contul ei de Facebook.

În schimb, Bogdan Diaconu a fost mult mai reţinut în declaraţii: ”Nu am cum să comentez, ci doar să confirm. Pentru mine, Maria rămâne mama copilului meu. Mai multe de atât nu sunt de comentat. Eu nu cred că am disponibilitatea de a comenta alegerile politice ale Mariei. Pentru mine, Maria rămâne fosta soţie şi mama fiului meu. Voi avea grijă să-i fie bine atât ei, cât şi copilului. Sunt lucruri de nuanţă – adevărul e întotdeauna la mijloc…”, a declarat liderul PRU.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.