Ilie Năstase îl distruge pe CTP, după atacul grosolan la adresa lui Diego Maradona: „Vă dați seama ce o să fie la gura lui când o să mor eu? Dacă-i punem coarne e Diavolul în persoană” | EXCLUSIV

Autor: Daniel Vlad Publicat: 27 Nov. 2020, 14:04 Actualizat: 27 Nov. 2020, 14:54 Diverse
Ilie Năstase îl distruge pe CTP, după atacul grosolan la adresa lui Diego Maradona: „Vă dați seama ce o să fie la gura lui când o să mor eu? Dacă-i punem coarne e Diavolul în persoană” | EXCLUSIV

Ilie Năstase, fost mare tenismen, a răbufnit la adresa lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a scris un editorial revoltător la adresa lui Diego Maradona.

El Pibe de Oro” a murit miercuri, 25 noiembrie, în urma unui stop cardiac.

Maradona avea 60 de ani, iar înmormântarea a avut loc azi-noapte la cimitirul Jardin Bella Vista din Buenos Aires. La ceremonie a fost prezentă familia marelui fotbalist, dar şi apropiaţi ai săi.

„Este incredibil până unde poate să ajungă acest Cristian Tudor Popescu! Să vorbești în asemenea hal despre Diego Maradona? Nu am cuvinte. Acestui om dacă-i punem coarne este Diavolul în persoană. El pe toată lumea a jignit, pe toți sportivii noștri mari.

Voi vă dați seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? Vă dați seama ce o să să spună despre mine? Că am fost numărul unu în tenis și atat, iar apoi o să îi dea drumul veninului din el asupra mea. Că am făcut și am dres în viața mea personală, ba una, ba alta. Se va lega de tot din viața mea.Tot se duce și comentează despre tenis, dar ce tenis a jucat el la viața lui? Zice că a fost copil de mingi la nu știu ce meciuri jucate de mine și de Ion Țiriac?” a tunat Ilie Năstase asupra lui Cristian Tudor Popescu, exclusiv pentru ProSport.

Ilie Năstase: „Cum îți permiți să îl faci drogat și alcoolic pe un asemenea titan al sportului?”

„Păi, băi, domnul Popescu…cum poți să spui despre Țiriac că a vândut nu știu ce finală? Până unde poți să ajungi? Acum te iei și de Maradona? El a scos milioane de oameni pe străzi atunci când juca fotbal, iar acum ai văzut ce este în Argentina și în Napoli?

Cum îți permiți să îl faci drogat și alcoolic pe un asemenea titan al sportului? Tot respectul pentru Bjorn Borg, îmi este și prieten, dar eu, John McEnroe, Ivan Lendl, Arthur Ashe, Stan Smith, Jimmy Connors, Becker, Agassi, Federer, Nadal sau Djokovic, noi ce am fost?

Mâine vom afla că și Federer a fost cine știe cum…Nu se poate așa ceva, iar lumea îi promovează fabulațiile acestui individ. Cred că și propria familie este în stare să și-o atace. Nu se poate așa ceva. Nu poți să vorbești așa despre Diego Maradona, deși nu este român. Sunt convins că mulți fani ai lui Maradona au fost jigniți de vorbele scoase de Popescu, marele ziarist Popescu…Ce facultate are acest om? Despre ce vorbim!”, a completat fostul mare tenismen pe același ton.

Autor: Daniel Vlad Publicat: 27 Nov. 2020, 14:04 Actualizat: 27 Nov. 2020, 14:54 Diverse
Pe aceeași temă