Ginerele lui Gigi Becali a fost condamnat penal chiar înaintea nunţii

15 iun 2019 31975 afişări Diverse
Ginerele lui Gigi Becali a fost condamnat penal chiar înaintea nunţii

Mihai Theodor Mincu, ginere lui Gigi Becali, a fost condamnat penal înaintea nunţii cu Teodora, fata cea mare a patronului de la FCSB.

Conform Cancan.ro, tânărul a fost judecat pentru contrafacere de mărfuri, o infracţiune care se pedepseşte cu doi ani de închisoare. Mihai Theodor Mincu, supranumit ”Prinţişorul Dobroeştiului”, cunoscut pentru relaţiile lui pasagere cu frumoase domnişoare de oraş, printre care şi Daniela Crudu, va intra, foarte curând, într-una dintre cele mai puternice familii din România. Ultima lui cucerire a fost chiar una dintre fetele lui Gigi Becali, Teodora, iar lucrurile între ei au evoluat foarte rapid şi serios, culminând cu o frumoasă cerere în căsătorie.

Dat în judecată pentru contrafacere de mărfuri

Nunta va avea loc în toamnă şi, cum este de aşteptat, cu siguranţă va fi evenimentul anului 2019! Mihai Theodor Mincu i-a fost pe plac şi patronului de la FCSB, care l-a acceptat fără prea multe întrebări, dorind, în primul rând, să-i cunoască părinţii.

Mic afacerist, dar fără prea multe reuşite în domeniu, ginerele lui Gigi Becali are probleme serioase cu legea! Pe 1 martie, Mihai Theodor Mincu a fost dat în judecată de branduri celebre la nivel internaţional, pentru contrafacere de mărfuri.

A fost acuzat că a pus în circulaţie produse care purtau mărci identice sau similare cu unele deja existente, aducând prejudicii titularilor mărcii înregistrate. În proces, Luxottica Group S.P.A., Christian Dior Couture şi Chanel s-au constituit ca părţi civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată.

Lovitura a venit pentru Mihai Theodor Mincu în urmă cu doar câteva zile, când a fost condamnat penal, fix înainte de nuntă. Din fericire pentru el, a scăpat de închisoare, dar s-a ales cu 90 de zile-amendă.

Decizia magistraţilor: “Condamnă inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii într-un numar de 90 zile-amendă şi stabileşte suma corespunzătoare unei zile-amendă la 50 lei, inculpatul având de plătit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverinţei de reţinere a bunurilor, respectiv: ochelari de soare marca CARTIER 84 buc.; CHANEL 75 buc.; DIOR 40 buc.; RAY-BAN 2.195 buc. şi tocuri pentru ochelari RAY-BAN 1.800 buc..

Totodată, instanţa dispune distrugerea bunurilor susmenţionate, pe cheltuiala inculpatului. Obligă inculpatul Mincu Mihai Theodor să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 lei în faza urmăririi penale şi 500 lei în faza de judecată)”.

Altfel, chiar dacă are probleme cu legea, Mihai Theodor Mincu este pe placul patronului de la FCSB: “Sunt şi ei oameni avuţi. E o familie curată, frumoasă şi asta mă bucură şi mai mult. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea şi de la un episcop”, a declarat recent Gigi Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.