Cornel Dinu, atac nemilos la adresa Anamariei Prodan! Ce a putut să declare legendarul fotbalist al lui Dinamo: „Tentează mai mult cu spatele. Are un comportament între canal și cruce de piatră!”

Autor: Cosmin Olteanu Publicat: 16 Jun. 2020, 17:57 Fotbal Intern

„Războiul” dintre Cornel Dinu și Anamaria Prodan datează de o perioadă îndelungată, iar insultele dintre cei doi devin tot mai dure. Astfel, Cornel Dinu a avut o declarație nemiloasă la adresa cunoscutei impresare de fotbaliști, după ce, zilele trecute, aceasta l-a „înțepat” pe fostul jucător și antrenor al lui Dinamo.

„Procurorul” a trimis cuvinte „grele” spre Anamaria Prodan, despre care spune că „tentează mai mult cu spatele”.

Cornel Dinu, atac nemilos la adresa Anamariei Prodan

În plus, Cornel Dinu susține că nu este de acord cu faptul că Vasile Miriuță a fost dat afară de la FC Hermannstadt, odată cu venirea Anamariei Prodan în conducerea clubului.

„Normal că nu sunt de acord cu așa ceva, să dai afară un antrenor după un meci, dar despre cine discutăm aici? Despre o combinație de hazaică, balabuste și vivandieră, despre asta e vorba. În ultimul timp, fata asta tentează mai mult cu spatele și are un comportament între canal și cruce de piatră, dar nu sub manieră creștină.

Nenorocirea este că un astfel de rebut comportamental găsește un ecou fantastic, e un așa zis model, fără să aibă nimic în comun cu ceea ce trebuie să fie un exemplu în fotbal și în viață”, a declarat Cornel Dinu, pentru GSP.

„Procurorul” spune că a fost deranjat de declarația făcută de Anamaria Prodan, săptămânile trecute la ProSport Live, în care a spus despre acesta că este un „purtător ilegal de creier”.

„M-a acuzat cu o expresie care îmi aparține și pe care am folosit-o la adresa unora, e vorba despre «port ilegal de creier». Eu pot să fiu acuzat de orice, dar de lipsă de creier… Eu când folosesc câte un citat și spun din cine anume citez.

Mă opresc aici fiindcă n-are rost să-mi pierd timpul cu o combinație hazaică, vivandieră, balabustă, dar îi spun că doar când va înceta să mai spună neadevăruri despre mine, abia atunci mă voi opri și eu din a rosti adevăruri despre ea”, a mai spus Cornel Dinu.

Autor: Cosmin Olteanu Publicat: 16 Jun. 2020, 17:57 Fotbal Intern
Pe aceeași temă