Directorul FederBet: „Înainte de meciuri, le-am spus unor jurnaliști italieni rezultatele la Viitorul și FC Brașov”. Avertisment șocant: peste 50% din meciurile de play-off și play-out au avut mișcări suspecte de cote

  • Publicat:
  • Actualizat:

În mai puțin de 24 de ore, Viitorul a dat publicității două comunicate pe aceeași temă delicată: raportul agenției belgiene de monitorizare FederBet, prezentat în Parlamentul European, în data de 14 iunie. Conform datelor sintetizate de FederBet din mișcările bruște ale cotelor, partida Viitorul – ASA Târgu Mureș 6-1, jucată pe 2 mai 2016, este suspectă de „trucare pentru pariuri”.

În comparație, mediatizatele transferuri ale lui Cristian Manea și Ianis Hagi la Chelsea și, respectiv, Fiorentina nu au beneficiat de niciun rând din partea departamentului de comunicare al clubului. Nici nu avea cum. ProSport a demonstrat în februarie că Manea s-a transferat, de fapt, la Apollon Limassol, în Cipru, iar Hagi junior nu era transferat în Seria A, în ciuda declarațiilor clare ale tatălui său.

Practic, în cele două comunicate emise luni și marți, oficialii clubului patronat de Gheorghe Hagi au același mesaj: „Clubul nostru nu are nicio preocupare pentru pariuri și meciuri trucate”. Spre deosebire de luni, al doilea comunicat conține, însă, și un atac la adresa ProSport, publicația care a descoperit și a mediatizat explozivul raport anual al FederBet:

„Observăm că există o tendință din partea unui cotidian să speculeze și să regizeze implicarea clubului nostru în pariuri pe baza unei sesizări din partea FederBet (fluctuație de cotă la meciul FC Viitorul – ASA Tg. Mureș și doar atât). Constatăm cu părere de rău că toate aceste aberații au tenta de a strica și denigra imaginea clubului nostru, insinuând anumite practici necurate, și vin înaintea startului unui nou sezon competițional și înaintea debutului clubului nostru în cupele europene”

Comunicatul integral se află mai jos. ProSport asigură clubul Viitorul, dar și pe cititorii săi, că urmărește obiectiv cazul FederBet, la fel ca și celelalte subiecte pe care le abordează.

Fără să fiu malițios, dar într-o situație din asta degetul se îndreaptă mai mult spre ăla care a pierdut la un scor de genul acesta
Cristian Bivolaru, director general la Viitorul, club care, în ultimul an, a pierdut cu 6-1 și a câștigat cu 6-1 un meci cu ASA Târgu Mureș

Acum, o observație, după ce agenția cu acționariat italian a introdus partida Viitorul – ASA Târgu Mureș 6-1 în capul listei cu meciuri suspecte din primele două ligi din România. Viitorul vorbește despre o „fluctuație de cotă și doar atât”. ProSport a verificat cotele acordate la acest joc și a identificat modificările violente despre care au vorbit oficialii FederBet.

Cum a decolat cota ASA și s-a prăbușit cea a Viitorului

Datele sunt luate din arhiva casei de pariuri Pinnacle, una dintre cele mai mari din lume.

Pe 28 aprilie, cu 4 zile înainte de disputarea meciului, s-au afișat primele cote, așa zisele cote de deschidere. Viitorul avea cota 2.12, Târgu Mureș cota 3.76.

La sfârșitul următoarei zi, vineri 29 aprilie, cota Viitorului scăzuse până la 1.75, în timp ce Târgu Mureș avea cota 4.97.

În dimineața sâmbetei de 30 aprilie, cota Viitorului scade brusc până la 1.40, în timp ce Târgu Mureș a avut o schimbare violentă de cotă de la 4.97 la 9.91. Restul zilei și a duminicii, cotele au rămas relativ stabile. Singura diferență notabilă este cota ASA, care scăzuse în cursul serii de Paște, de la 9.91 a coborât la 6.45, încheind ziua cu un plus de un punct și jumătate față de dimineață.

În dimineața zilei meciului, 2 mai, cota Viitorului era 1.565, egalul avea cota 4.18, iar cota Târgu Mureșului era 6.62. Într-o fereastră de 4 ore s-au petrecut cele mai mari mișcări de cote: Viitorul a ajuns la 1.38, Târgu Mureș la 10.73. Cotele au continuat să se miște conform trendului până la ora de disputare a meciului, iar vârfurile cotelor au fost atinse cu 10 minute înainte de lovitura de start.

În acel moment, Viitorul avea cota 1.295, Târgu Mureș cota 10.91.

Reminder: cotele porniseră de la 2,12 pentru Viitorul și 3,75 pentru ASA.


Sus, cota la deschiderea pieței. Jos, cota pentru victoria ASA chiar înainte de meci. Sursa: Oddsarchive.com

Handicapul asiatic oferit de Pinnacle era -0.25 atunci când s-au afișat primele cote pentru meci. Acest lucru însemna că o victorie a Viitorului era de ajuns pentru a câștiga un eventual pariu pe handicap, iar în cazul unei remize, jumătate din suma mizată ar fi fost returnată. Până la începerea meciului, linia de handicap a ajuns la -1.5 pentru Viitorul, ceea ce presupunea ca Viitorul să câștige la o diferență de 2 goluri sau mai mult pentru a avea un pariu câștigător

Mișcările spectaculoase ale cotelor de dinainte de meci l-au făcut pe directorul general FederBet, Francesco Baranca, să intre într-un joc – „în glumă”, spune el – cu doi jurnaliști italieni de la cotidianul La Stampa, Alberto Aburra și Gabriele Martini. Încălcând regulile confidențialității, le-a transmis acestora o predicție despre deznodământul meciului Viitorul – ASA. Condiția a fost să nu publice nimic până la finalul jocului.

Urmarea o puteți citi în interviul de mai jos, acordat în exclusivitate pentru ProSport de Francesco Baranca.

Domnule Baranca, ce valoare are raportul pe care agenția dumneavoastră îl prezintă anual în fața Parlamentului European?
Când meciurile sunt în acest raport, există o foarte mare posibilitate de a fi fost trucate. Sunt două metode diferite pe care le folosim. Una e să observăm piața generală, să observăm mișcările cotelor, cum e cazul meciurilor de fotbal. Am observat niște mișcări care ieșeau cam de 2.000 de ori din marjă, în special în cazul meciurilor din România. Nu vorbim despre mișcări mici, ci despre ceva cu adevărat (n.r. – pronunță cuvântul „really” de 8 opt) mare. A doua metodă este să luăm rapoartele de la organizațiile afiliate nouă, în special la tenis. Când un bookmaker atrage atenția asupra unui pariu anume, a unui meci anume, luăm raportul și-l putem folosi. Conform raportului, în România, în special în perioada play-off – play-out au fost o mulțime de mișcări ciudate, dar le-am trecut doar pe cele mai semnificative. În liga a doua, în special meciul lui FC Brașov, pot să spun că am avut mișcări șocante!

Care dintre ele?
Amândouă. Amândouă. Meciul din prima ligă a fost deja menționat pentru că am făcut ca o glumă cu un jurnalist italian și i-am dat acestui jurnalist rezultatul partidei înainte de a se disputa. I-am dat rezultatul acestui meci și pe cel al partidei Brașovului (n.r. – Mioveni – Brașov 4-2). A publicat această discuție imediat după meci.

LISTA EVENIMENTELOR CU ROMÂNI DIN RAPORTUL FEDERBET

  • Viitorul – ASA Târgu Mureș 6-1 (play-off Liga 1)

  • Mioveni – FC Brașov 4-2 (play-off Liga 2)

  • Dacia Unirea Brăila – Academica Clinceni 2-1 (play-off Liga 2)

  • FC Brașov – UTA 2-3 (play-off Liga 2)

  • Debrecen – FC Baia Mare 3-1 (amical)

  • CFR Cluj – UFA 0-2, suspendat (amical)

  • Monica Niculescu/Anna-Lena Friedsam – Anna Morgina/Ling Zhang 6-0,6-3 (turneu la Guangzhou)

  • Daiana Negreanu – Tadeja Majeric 6-4, 6-3 (turneu la Gyor)

  • Petru Alexandru Luncanu – Iliya Marchenko 3-6, 1-6 (Andria Challenger)

  • Bonus: Olimpik Donețk – Șahtior Donețk 2-3 (Ucraina)

Despre ce jurnalist e vorba?
Am vorbit cu un jurnalist italian de la La Stampa. Dacă dați pe Google „La Stampa Federbet”, o să găsiți articolul.

Cum de ați fost atât de sigur?
În ce privește meciul Brașovului, au fost niște numbere șocante. A fost o nebunie. Ca să fiu sincer, e unul dintre puținele meciuri la care m-am uitat la rezumat. Dacă puteți să o faceți și dumneavoastră, vă rog să vă uitați (n.r. – rezumatul meciului poate fi văzut mai sus, în playerul video). Veți putea vedea că purtarea jucătorilor nu a fost tocmai în regulă. Vreau să precizez din start că nu acuzăm pe nimeni niciodată, doar studiem cifrele. Am mai spus-o, echipele sunt victimele comportamentului fotbaliștilor care truchează meciuri. Nu spunem că Brașov e vinovată, că Viitorul e vinovată, spunem doar că cifrele sunt ciudate. Raportăm asta după ce avem confirmarea că totul se petrece conform previziunii. Dacă veți verifica fotbalul din Italia, veți vedea că am raportat poliției și după câteva luni autoritățile au făcut anchete. Pot să spun că atunci când cifrele o iau razna, se întâmplă ceva.

La meciul Viitorul – ASA,  vă mai aduceți aminte ce cifre v-au atras atenția?
Nu-mi aduc aminte cu exactitate, dar țin minte că se prăbușeau cotele pentru victoria gazdelor și pentru over (n.r. – peste un anumit număr de goluri). Apropo de numere, cota a ajuns la 1.20, cam așa, o modificare uriașă. La Brașov, țin minte că era 0-0 după 30 de minute și cotele continuau să scadă. Matematic, nu avea sens.

În timpul meciului…
Da. Înainte și în timpul meciului.

La fel s-a întâmplat și în timpul meciului din prima ligă?
Înainte și în timpul meciului, da.

„6-1? Adică invers… 6-1 a fost? Nu, ăla a fost la Târgu Mureș, sezonul trecut! Atâta i-am bătut noi? 6-1? Ce e de comentat? Habar n-am. Nici nu-mi amintesc meciul efectiv. Știu doar că s-au prezentat execrabil (n.r. – ASA). Erau în degringolada în care erau. O echipă care n-a câștigat niciun meci în tot play-offul. Nici noi nu câștigasem. Eu credeam că vă referiți la meciul de anul trecut”
Cristian Bivolaru, director general Viitorul

Pe victoria Viitorului…
Trebuie să verific. Cred că handicap -1.000 și handicap -1.500

Ați prezentat raportul în Parlamentul European. Care a fost reacția acolo?
Anul trecut, acum doi ani, am avut niște reacții nebunești. Dacă un meci era suspect, federația din țara respectivă spunea că e o prostie, că nu înțelegem nimic. Anul trecut, am avut reacția din Portugalia, că îi șantajăm, că mișcăm cotele ca să obținem bani. Apoi, au arestat jucători în Portugalia, așa că anul acesta reacția va fi: „Ok, nu am văzut nimic, nu știm nimic. Nu vrem să vorbim”. Nu am avut anul acesta nicio reacție negativă.


Ianis Hagi, în fața porții. Fază din Viitorul – ASA 6-1

Ați fost amenințați de multe cluburi. A fost FederBet dată în judecată de cineva?
Nimeni. Avem mai multe cazuri în care noi am raportat lucruri, iar investigația ulterioară a adus anumiți oameni în tribunal. Puteți să verificați cazul Catania, cazul Cremona, în care am cooperat cu poliția italiană.

Anul trecut ați introdus două meciuri din România. Meciurile au făcut parte apoi din investigația federației care a dus la suspendări în cuantum de peste 14 ani…
Dacă ne uităm la cifre, România are acum probleme mari de tot.

Simțiți asta?
Da. În play-off au fost cifre ciudate, în prima și în a doua liga.

Ne puteți da o cifră? Câte meciuri din România au avut mișcări ciudate?
În play-off? Peste 50 la sută dintre meciuri!

Mai mult de jumătate?
Da. Dacă citiți și forumurile internaționale o să vedeți că pariorii vorbesc asta despre România.

Ce părere aveți despre reacția autorităților în cazul meciurilor trucate?
Sincer, dacă nu împingeam UEFA de la spate în cazul echipei albaneze Skenderbeu, această echipă juca și acum în cupele europene. În fiecare săptămână, UEFA vrea să ne închidă.

Cum?
Încearcă să inducă ideea că nu avem credibilitate, că nu ne pricepem.

În piață, circulă informația că FederBet este un paravan pentru un operator ilegal de pariuri din Italia și că unul dintre directori…
(Răspunde peste întrebare)…este în Mafia!

Că este anchetat pentru pariuri ilegale…
Da, și mai spun ceva. Că eu sunt implicat în Mafia și că am fost șeful unei companii care era controlată de Mafia.

Sunteți mafiot?
(Ironic) Da, evident. Și raportez meciurile trucate din cauza asta. Nu, acum serios, primim o mulțime de mailuri anonime prin care se încearcă șantajarea noastră. Nu știm dacă în spate e UEFA sau altă companie. Suntem o organizație atât de dubioasă încât lucrăm cu Liga spaniolă de fotbal.

„Uitați-vă cu o etapă înainte la câte galbene și roșii am luat. De aia am făcut atunci urât și am zis că nu-i mai primesc pe unii. Și mie mi s-a părut ciudat, dar am pus-o pe seama Paștelui, urma să jucăm în a doua zi de Paște. Am fost obligat să legitimez copii, să-i duc la meciul cu Viitorul. De aia spun eu că pe Gorobsov, Brandan și Stăncioiu, orice s-ar întâmpla, nu pot să mă supăr. Au acceptat să vină să joace”
Daniel Stanciu, director sportiv ASA

 

Ce alte contracte aveți?
Cu liga a doua din Italia, Lega Serie B. Avem contract cu un bookmaker faimos din Rusia, Fonbet, avem contract un bookmaker ucrainean, Pari Match. Chiar acum sunt în Ucraina unde avem o colaborare cu liga și federația. Lucrăm cu o comisie european pe tema trucării de meciuri în baschet, pe zona baltică și în nord. Acum doi ani eram contestați, acum suntem tratați ca și cum nu existăm.

Am văzut că în 2015 ați prezentat sumele care se pariază în primele două ligi din Portugalia…
Cifrele în România sunt cu aproximație la fel.

30 de milioane de euro pariați pe fiecare etapă în Liga 1 și 10 milioane pe Liga 2?
Da. Trebuie să luați în considerare faptul că în România se joacă și lunea, și marțea, zile în care nu sunt multe meciuri pe care poți paria. Oamenii pariază mai mult.  

Spuneați că cele mai multe din pariurile pe ligile portugheze sunt plasate în Napoli și Reggio Calabria, zone în care activează organizațiile mafiote Camorra și Ndragheta. Ați sesizat aceeași tendință și în cazul României?
Într-adevăr, există o conexiune specială între Italia și meciurile din Portugalia. În principiu, oamenii care aranjează meciuri sunt aceiași. Acționează peste tot în același fel. Nu știu exact care e situația în România. În Portugalia, există și un grup asiatic care controlează un club și care e inclus în raport.


Francesco Baranca, în timpul unei acțiuni organizate de agenția Pari Match

Simțiți vreo legătură între România și zona fostei Iugoslavii?
Din experiență, acționează împreună. Dar verificați amicalul Debrecen – Baia Mare. Știți cine locuiește în Debrecen?

Nu.
Domnul Perumal. (n.r. – Wilson Raj Perumal este un singaporez condamnat pentru trucare de meciuri. După eliberare a scris cartea „Kelong Kings”, în care descrie procesul prin care mafia asiatică aranjează partide)

E liber.
Da, e liber.

A scris o carte.
M-am întâlnit cu el. A aplicat pentru un job la FederBet.

Serios?
Da. Acum un an. Am discutat și i-am spus: „Hei, nu se poate! Poate peste câțiva ani, când îți vei termina problemele mai discutăm…”.

A doua observație.

ProSport a verificat ziarul La Stampa și a descoperit articolul indicat de Francesco Baranca. Pe 4 mai 2016, la două zile după partida Viitorul – ASA 6-1, jurnaliștii Alberto Aburra și Gabriele Martini au scris că, în ultimele săptămâni, au primit pe WhatsApp de la directorul FederBet indicii despre modul în care se vor desfășura mai multe partide din Malta, Portugalia, România și Rusia.


Gică Hagi strigă la jucătorii săi în timpul meciului câștigat cu 6-1

 

Printre meciuri, se numără Mioveni – FC Brașov 4-2 și Viitorul – ASA 6-1.

Iată doar un pasaj din articol (foto sus):

„Așa se face că oracolul mingii revine sâmbătă la ora 11: „Play-offul din seria B în România. Mioveni va bate Brașov înscriind cel puțin 3 goluri.” Și totuși, prima repriză trece fără ocazii importante, iar cu puțin timp rămas până la pauză, scorul încă este 0-0. Între timp, cota de over (minim 3 goluri în meci) urcă. În acel moment, ceva straniu se întâmplă: atacantul gazdelor intră în careu, încearcă să dribleze, dar își face mingea prea lungă; faza pare terminată, când un fundaș intervine prin alunecare și îl doboară pe atacant. Arbitrul fluieră: este penalti. Mioveniul se dezlănțuie și marchează trei goluri în 6 minute. Printr-o respingere eșuată de portar vine și primul gol al oaspeților. Meciul se termină 4-2″

În final, comunicatul celor de Viitorul și mesajul primit de ProSport de la o sursă din zona UEFA: „FederBet este în principiu un paravan pentruun operator nelicențiat îndoielnic din Italia. Șantajează entitățile din sport pentru a semna înțelegeri cu ei. Unul dintre directorii lor este anchetat pentru pariuri ilegale”.

Fără alte comentarii, meciurile indicate de FederBet în raportul din 2015, Dacia Brăila – Gloria Buzău 3-2 și Gloria Buzău – Rapid Suceava 3-1, au făcut parte din rechizitoriul pe baza căruia Comisia de Disciplină FRF a decis suspendarea mai multor oficiali și jucători de la Gloria Buzău.

Articol realizat de Răzvan Goldstein și Costin Ștucan

 

Comunicat de presă FC Viitorul

 

Completare la comunicatul de presă pe care FC Viitorul l-a dat luni (4 iulie 2016) cu privire la regăsirea meciului FC Viitorul – ASA Tg. Mureș pe lista agenției de monitorizare a pariurilor FederBet.

Observăm că există o tendință din partea unui cotidian să speculeze și să regizeze implicarea clubului nostru în pariuri pe baza unei sesizări din partea FederBet (fluctuație de cotă la meciul FC Viitorul – ASA Tg. Mureș și doar atât). Constatăm cu părere de rău că toate aceste aberații au tenta de a strica și denigra imaginea clubului nostru, insinuând anumite practici necurate, și vin înaintea startului unui nou sezon competițional și înaintea debutului clubului nostru în cupele europene. Tocmai din aceste motive dorim să aducem la cunoștința OPINIEI PUBLICE câteva lucruri suplimentare:

– În luna martie, Federația Română de Fotbal prin Departamentul de Integritate a trimis cluburilor un proces verbal referitor la programul de instruire cu privire la depistarea, prevenirea și combaterea încălcării integrității în competiții. ÎN URMA ACESTUI DOCUMENT PRIMIT, CONDUCEREA CLUBULUI ȘI MANAGERUL TEHNIC, GHEORGHE HAGI, AU AVUT INIȚIATIVA CA FIECARE ANGAJAT AL CLUBULUI FC VIITORUL (CONDUCĂ‚TORI, STAFF TEHNIC, JUCĂ‚TORI, JUNIORI, PERSONAL AUXILIAR ETC.) SĂ‚ SEMNEZE DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂ‚SPUNDERE CĂ‚ ÎNȚELEGE SĂ‚ RESPECTE REGULAMENTUL DISCIPLINAR AL F.R.F., CARE REGLEMENTEAZĂ‚ ȘI SANCȚIONEAZĂ‚ CORUPȚIA / PARIURILE SPORTIVE / INTEGRITATEA COMPETIȚIILOR (ART.60), INTEGRITATEA MECIURILOR (ART.60 BIS) ȘI MANIPULAREA REZULTATULUI UNUI JOC (ART.61). ACEST DEMERS AL CLUBULUI NOSTRU ÎL PUTEM PUNE LA DISPOZIȚIA ORICUI ESTE INTERESAT. PRIN ACEST DOCUMENT AM DORIT CA FIECARE ANGAJAT AL CLUBULUI NOSTRU SĂ‚ CUNOASCĂ‚ FAPTUL CĂ‚ NU ARE VOIE SĂ‚ FIE IMPLICAT ÎN PRACTICA PARIURILOR. CONSIDERĂ‚M CĂ‚ ACEASTA ESTE O DOVADĂ‚ CONCLUDENTĂ‚ CA CLUBUL NOSTRU SĂ‚ NU FIE ASOCIAT CU PRACTICILE NECURATE.

– Din PRINCIPIU clubul nostru nu a avut, nu are și nu va avea nicio colaborare sau parteneriat cu casele de pariuri. FC Viitorul este un club tânăr, care își formează și educă jucătorii să joace pe teren toate meciurile, mai ales că FILOSOFIA sa este ca cel mai bun să câștige și competiția să se joace doar pe teren.

– Având în vedere cele menționate mai sus, și așa cum am anunțat și în comunicatul remis luni, EXCLUDEȚI clubul FC Viitorul de orice preocupare și asociere cu pariurile și jocurile trucate (vorbim doar în nume propriu).

Sperăm că am fost destuli de clari și expliciți asupra modului nostru de gândire în această problemă mondială delicată (în care există multe interese) pentru a nu mai specula asocierea noastră cu practici necurate pentru că în joc este imaginea clubului nostru.

Cu respect, FC Viitorul

CITEȘTE MAI JOS ARTICOLELE PUBLICATE DE PROSPORT DUPĂ‚ APARIȚIA RAPORTULUI FEDERBET

 

Costin Ștucan / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de…
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de la Pro TV
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de…
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani