Dică e back in business! Plecat pe uşa din dos de la FCSB, revine pe bancă: "În câteva zile se rezolvă totul!"

12 mai 2019 20881 afişări Fotbal Intern
Dică e back in business! Plecat pe uşa din dos de la FCSB, revine pe bancă: "În câteva zile se rezolvă totul!"

Nicolae Dică (39 de ani) revine în antrenorat, după pauza pricinuită de plecarea de la FCSB, club de la care a plecat pe uşa din dos. "Dicanio" e aproape de a se înţelege cu FC Argeş, echipă pe care a promovat-o în Liga 3 în urmă cu doi ani, pe vremea când se numea SCM Piteşti. Fostul decar din Ghencea negociază de mai multă vreme cu gruparea din Trivale, iar acum se pare că totul a intrat în linie dreaptă!

Dică a recunoscut că este foarte aproape să semneze cu FC Argeş. Nicolae Dică e liber de contract după ce a fost dat afară de la FCSB la finalul 2018 şi înlocuit cu Mihai Teja. Şefii de la FC Argeş şi Dică sunt în discuţii de mai multă vreme, după ce Emil Săndoi a fost îndepărtat.

”Am discutat cu conducerea, am transmis ceea ce-mi doresc eu. Cei de acolo mi-au zis ce aşteptări au, iar cel mai important este că se doreşte performanţa. Cred că în câteva zile se va rezolva totul şi voi semna cu FC Argeş”, a spus Nicolae Dică, conform TelekomSport.

Dică a antrenat-o pe FCSB în perioada iunie 2017 - decembrie 2018, timp de 80 de meciuri, cu o medie de 1,95 puncte pe meci.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.