Dezvăluiri incredibile făcute în direct la TV: "Anghel Iordănescu putea să-l scape pe Gică Popescu de închisoare"

30 iun 2018 20615 afişări Fotbal Intern
Dezvăluiri incredibile făcute în direct la TV: "Anghel Iordănescu putea să-l scape pe Gică Popescu de închisoare"

Ruptura din Anghel Iordănescu şi componenţii Generaţiei de Aur este arhicunoscută. Niciodată nu a fost enunţat un motiv clar pentru care antrenorul a ajuns să fie privit cu dispreţ de foştii săi jucători, dar Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire interesantă în direct la TV. Fostul preşedinte al LPF a spus că "Baciul" putea scăpa de închisoare, dacă Anghel Iordănescu ar fi vorbit cu Gabriel Oprea de acest lucru.

"Dacă Iordănescu voia să-l scape pe Popescu, nu făcea niciodată puşcărie. Putea să meargă la Oprea, la Gabriel Oprea, şi să-i ceară acest lucru. Oprea era foarte puternic pe atunci. M-a curăţat şi pe mine. Oprea a nenorocit fotbalul. Sunt mai multe motive pentru care a apărut această ruptură (n.r între Iordănescu şi jucători). Mie mi-au făcut foarte mult rău şi Oprea şi Ponta", a spus Dumitru Dragomir, în direct la Digi Sport.

Gică Popescu a spus în trecut că tatăl său a murit pentru că nu a rezistat la aflarea veştii că fiul său va merge la închisoare: ”Eu nu vreau să cred nimic. Eu am acceptat acea decizie de care tot timpul am spus că este injustă, fără să comentez. Niciodată nu voi comenta o decizie a instanţei indiferent care ar fi aceea.

Singurul lucru care s-a întâmplat, singura nenorocire este că a murit tata, că n-a rezistat şocului. Tata a murit din cauza acestui lucru. Şi a murit fiind ca un bran. A căzut din picioare, n-a rezistat, i-a cedat inima de mândrie, tata a murit de mândrie. Ăla a fost cel mai dur moment. Primul a fost când a trebuit să le spun copiilor şi al doilea când a murit tata, dar în rest eu mi-am dus pedeapsa la capăt fără comentariu, o să mă duc în mormânt cu această gândire a mea că nu trebuia să fie aşa, dar nu vreau să comentez alte lucruri”, a spus Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Gică Popescu a fost arestat în 2014, după ce s-a finalizat dosarul Transferurilor. "Baciul" s-a ocupat de transferul lui Sânmărtean de la Gloria Bistriţa la Panathinaikos, preluând sarcina fraţilor Becali. Judecătorii au ajuns la concluzia că atât Gică Popescu, cât şi fraţii Becali şi Jean Pădureanu au declarat doar 300.000 de euro din cei 600.000 încasaţi. Fostul căpitan al Barcelonei a fost eliberat după ce a ispăşit 2/3 din pedeapsa de 3 ani şi jumătate.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.