Derapajul lui Becali a ajuns şi în Spania! Marca, reportaj special după declaraţiile patronului FCSB: "Un misogin şi un înapoiat! Discriminare pură" | FOTO

25 dec 2018 6241 afişări Fotbal Intern
Derapajul lui Becali a ajuns şi în Spania! Marca, reportaj special după declaraţiile patronului FCSB: "Un misogin şi un înapoiat! Discriminare pură" | FOTO

Derapajul lui Gigi Becali (60 de ani) la adresa fotbalului feminin continuă să fie preluat de presa din străinătate. După ce a ajuns în CNN, patronului FCSB i-a fost dedicat un material special şi în Marca, cel mai cunoscut ziar din Spania. Şocaţi de declaraţiile latifundiarului din Pipera, spaniolii i-au dedicat un videoclip.

Becali a spus că femeile n-ar trebui să se joace fotbal şi că dacă va fi forţat să-şi facă echipă de fotbal feminim se va retrage din fotbal. Cei de la Marca au pornit pe străzile din Spania în alcătuirea unui reportaj şi le-au întrebat pe femei ce părere au despre declaraţiile omului cu banii de la FCSB.

Reacţiile au fost vehemente. "Vorbele astea sunt de neînţeles", a spus una dintre intervievate. "Îmi pare rău că există oameni care gândesc aşa", a completat o alta. "Un misogin şi un înapoiat! Este discriminare în stare pură!", a încheiat o femeie. Becali va ajunge şi la Comisia de Disciplină a FRF, care a deschis o anchetă după declaraţiile sale."Eu am credinţa mea. Aşa spun sfinţii părinţi. Ei spun de mine că sunt nebun, că n-am minte ca ei. Auzi, să facă femeia fotbal... Nu e părerea mea, aşa spune Sfinta Scriptură. Asta spune Dumnezeu. Opinia mea despre femei o ştiţi. Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am şi eu păcatele mele. Dar lucruri nefireşti nu fac, nu! Asta e aliniere la idelile lui Satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal. Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat", au fost afirmaţiile controversate ale lui Gigi Becali, preluate şi de americanii de la CNN.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.