Declarație fabuloasă a lui Edi Iordănescu! Ce spune tehnicianul despre relația cu Gigi Becali: „Îmi place să îl răscolesc pe patron!”

Declarație fabuloasă a lui Edi Iordănescu! Ce spune tehnicianul despre relația cu Gigi Becali: „Îmi place să îl răscolesc pe patron!”
  • Publicat:

Edi Iordanescu a fost curtat, în ultimii ani, de Gigi Becali pentru a veni la cârma lui FCSB. Cei doi au avut mai multe discuții, însă, în final, nu au ajuns la un numitor comun. Fostul tehnician al lui Gaz Metan a vorbit despre relația pe care acesta o are cu patronul lui FCSB.

În prezent, Edi Iordănescu este liber de contract după ce s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș, în această vară.

Ce spune Edi Iordănescu despre relația cu Gigi Becali

Iordănescu jr. a lăsat de înțeles că este împăcat cu ideea că nu o va antrena pe FCSB, după ce Gigi Becali a declarat, recent, că nu-și mai dorește să-l aducă pe acesta la formația bucureșteană. Edi Iordănescu spune că are o relație amicală cu patronul vicecampioanei României, cu care îi place să se tachineze prin declarații.

„Mi-a dat interzis patronul clubului (n.r. – Gigi Becali), aşa că ce rost mai are să vorbim ipotetic? Am făcut o glumă de curând, nu a fost prima, probabil nici ultima, pentru că îmi place uneori să îl răscolesc pe patron. Trebuie să îl agit şi faptul că răspunde înseamnă că le tratează ca atare, pentru că am văzut şi în discursul dânsului aşa un ton relaxat şi glumeţ. Fără doar şi poate avem şi am avut de-a lungul timpului o relaţie foarte bună. Am colaborat foarte mult, dar de la distanţă. Din poziţii diferite, am vândut foarte mulţi jucători. Acum cred că sunt patru jucători de la Gaz Metan la FCSB, trei din ei au plecat pe sume importante. 

Am discutat de multe ori amical, am negociat în anumite momente, deci o relaţie constructivă. Acum să vorbesc ipotetic ce ar fi înseamnat să lucrăm împreună, nu ştiu. A fost un anumit moment, nu s-a materializat, contează mai puţin de ce. Contează mai puţin ca eu să fiu la un anumit club, într-un anumit moment. Sunt sigur că situaţia financiară pe care o are, posibilităţile FCSB-ului în România, pentru că este un club important  şi cu amprentă, îi permite să îşi construiască drumul aşa cum doreşte. Poate, în final, ar fi bine aşa să rămână intactă relaţia aşa cum o avem în momentul de faţă”, a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

Cosmin a avut prima tangență cu presa la vârsta de 15 ani, când a început să scrie pentru volan.ro. Apoi a semnat articole pentru mai multe publicații din domeniul tech, cum ar fi gadget-talk.ro, dexblog.ro sau urbanteh.ro. La vârsta de 17 ani, a debutat în presa sportivă, pe site-ul ionalexandru.ro. ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×