Pe olteni i-a lovit Sandy! Astra Giurgiu - CS Turnu Severin 5-1

30 oct 2012 479 afişări Cupa Romaniei
Pe olteni i-a lovit Sandy! Astra Giurgiu - CS Turnu Severin 5-1 Pe olteni i-a lovit Sandy! Astra Ploieşti - CS Turnu Severin 5-1

Oltenii au rezistat doar în prima repriză, la pauză scorul fiind egal, 1-1

La Giurgiu, tribuna avea o singură dorinţă înainte de a desigila punga de seminţe: "Să se termine repede, să nu fie prelungiri, că îngheţăm pe-aici". Cu Sinescu, urmaş cu pretenţie de interimar al lui Mulţescu, Astra îşi subordonează adversarul încă din prima secundă a jocului. Dinspre vest, cu o şalupă cu prova spartă, tot de la un port de pe Dunăre, Nicolo Napoli aruncă în luptă "11" marinari sechestraţi în apele teritoriale ale "ligii lui Mitică" şi parcă eşuaţi într-o competiţie de care au acelaşi chef precum cei cu punga de seminţe.

Cu o risipă minimă de efort, stau la cutie şi aşteaptă o greşeală. După reuşita lui Distefano (un şut la colţul lung), severinenii anulează avantajul prin Olah! Budescu ţinteşte bara din penalty, iar prima repriză e nedecisă, 1-1.
După pauză, alt film. Takayuki face 2-1, iar acelaşi Budescu răzbună ratarea de la punctul cu var şi e 3-1. Şi dă şi cu dobândă pentru 4-1. Nu e loc de milă, Yahaya aprinde becurile lui "cinci" de pe tabelă, iar în tribune oamenii, acum scăpaţi de frigul prelungirilor şi cu punga de bostan şi floare goală, trec la elogii:"Niculae, Niculae".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.