Cum arată acum "Pinalti". Transformare uluitoare a lui Gheorghe Ştefan | FOTO

8 apr 2019 18960 afişări Fotbal Intern
Cum arată acum "Pinalti". Transformare uluitoare a lui Gheorghe Ştefan | FOTO
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Gheorghe Ştefan, fost conducător al Ceahlăului, unul dintre capii Cooperativei şi fost om de încredere al Elenei Udrea şi al lui Traian Băsescu, a făcut parte dintr-o delegaţie a foştilor oameni de fotbal care au asistat la  partida lui PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, cu Lamia, 3-0, trupa românului fiind la 90 de minute de câştigarea titlului în Grecia.

În grupul din care nu a lipsit şi Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, a atras atenţia Gheorghe Ştefan. A fost prima apariţie în public după mulţi ani pentru cel poreclit "Pinalti". Fostul conducător al Ceahlăului şi ex-primar al oraşului Piatra Neamţ, ajuns acum la 66 de ani, a slăbit foarte mult, iar părul îi e albit. În trecut s-a vorbit despre faptul că şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, dar şi detenţia şi-a spus cuvântul.

Aşa arată acum Gheorghe Ştefan:

"Pinalti" a fost eliberat în noiembrie 2018 - executa o pedeapsă de trei ani şi nouă luni pentru fapte de corupţie, în dosarul Strongmontaj, dar a executat 140 de zile din pedeapsă. A avut şi alte probleme cu legea: în septembrie 2017 a fost eliberat condiţionat după ce executase o treime din pedeapsa în dosarul Microsoft, trei ani şi şase luni. Totodată există un dosar în care e acuzat de trafic de influenţă, în acest caz fiind anchetat modul în care echipa de fotbal Ceahlăul a primit sponsorizări din partea unei firme de construcţii care avea contracte cu Hidroelectrica.

De-a lungul anilor de "domnie" ai lui Traian Băsescu, Ştefan a fost unul dintre colaboratorii de încredere ai Elenei Udrea, dar şi membru în PD şi PDL. A construit la Piatra-Neamţ un stadion şi o Sală Polivalentă moderne, ambele fiind colorate în portocaliu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.