CSA Steaua a fost primită direct în Liga a 4-a. Va fi nebunie în seria Stelei, cu CS FC Dinamo, AFC Rapid, Sportul, Carmen, Progresul şi Academia Rapid

22 aug 2017 10794 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
CSA Steaua a fost primită direct în Liga a 4-a. Va fi nebunie în seria Stelei, cu CS FC Dinamo, AFC Rapid, Sportul, Carmen, Progresul şi Academia Rapid

Comitetul Executiv al Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti a decis ca CSA Steaua, Academia Rapid, CS FC Dinamno şi Carmen Bucureşti să înceapă direct din Liga a 4-a. Vom avea meciuri foarte interesante, având în vedere că tot aici vom avea şi AFC Rapid.

AMFB a anunţat astăzi componenţa Ligiia a 4-a. Membrii Comitetului Executiv au decis astfel ca CSA Steaua, CS FC Dinamo, Carmen Bucureşti şi Academia Rapid să înceapă direct din Liga a 4-a. Tot aici vor juca şi AFC Rapid, Progresul, Sportul Studenţesc şi Venus Bucureşti - echipe cu multă istorie în spate. Vom avea astfel dueluri foarte interesante.

Liga a 4-a, Bucureşti:

AFC Asalt
AFC Carmen
AFC Comprest GIM
CS FC Dinamo
FC Metaloglobus II
CS Progresul 2005
AFC Progresul 1944 Spartac II
AS Academia Rapid
AFC Rapid
AS Romprim
FC Sportul Studentesc SA
CSA Steaua Bucuresti
AS Termo
Tricolor FC
AFC Venus 1914
ACS Victoria

  • Academia Rapid a fost înfiinţată în această vară şi este echipa susţinută de Primăria Sectorului 1. Aceasta va folosi marca Rapid
  • CS FC Dinamo este echipa lui Nicolae Badea. Până acum a avut reprezentante doar la juniori, însă începând cu acest an are şi echipă de seniori.
  • AFC Rapid este echipa care anul trecut a început din Liga a 5-a şi a reuşit să-şi asigure promovarea
  • Carmen Bucureşti este urmaşa legendarei echipe care a fost desfiinţată de comunişti. Locul ei în campionat a fost luat de Steaua, în 1947. Oficialii clubului au obţinut acceptul urmaşilor lui Ionel Mociorniţa - cel care a înfiinţat Carmen Bucureşti - să folosească marca.
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.