Cristi Balaj: "Am auzit că Daum discuta cu un anumit impresar despre jucătorii naţionalei!" FRF, acuzată în relaţia cu Hagi: "Lipsă totală de respect la adresa lui"

28 sep 2017 5358 afişări Fotbal Intern
Cristi Balaj: "Am auzit că Daum discuta cu un anumit impresar despre jucătorii naţionalei!" FRF, acuzată în relaţia cu Hagi: "Lipsă totală de respect la adresa lui"

Cristi Balaj, unul dintre posibilii candidaţi la şefia FRF pentru alegerile din primăvara lui 2017, vorbeşte într-un interviu pentru Pariurix despre escapada lui Christoph Daum în fotbalul românesc, afirmând că a primit informaţii despre o întâlnire secretă a neamţului cu un impresar care reprezenta mai mulţi jucători din naţională: „Am aflat că a existat şi un anume interes când a venit Daum. Când s-a spus că am adus un antrenor străin ca să scăpăm de influenţa impresarilor, a fost o păcăleală. Am fost informat că Daum a fost văzut discutând cu un impresar la Hotel Radisson. Impresar care reprezenta jucători selecţionaţi de Daum”.

Tot în interviul citat, vorbind despre numirea noului selecţioner, Balaj spune că Burleanu şi FRF au dat dovadă de o lipsă crasă de respect la adresa lui Gică Hagi: „Pentru Dan Petrescu, Burleanu s-a deplasat personal la Cluj (am auzit că discuţia a avut loc chiar înainte de a se finaliza propunerile Comisiei Tehnice, cu un clasament stabilit doar în birourile superioare), dar, când a venit vorba de Hagi, a fost trimis un angajat al Federaţiei. Este o lipsă de respect pentru Hagi, care şi-a demonstrat valoarea ca antrenor, şi o dovadă de amatorism. Nu întâmplător, aceste negocieri nu au avut succes! Din nou cei de la Federaţie au făcut mult prea puţin pentru a aduce valoare în fotbalul românesc, vezi Lucescu, Olăroiu, Hagi. Asta nu înseamnă că ştirbesc din valoarea lui Contra, căruia ii doresc din suflet să aibă experienţa şi performanţele celor mai sus amintiţi.”

În interviul cu Balaj de pe Pariurix, mai puteţi citi despre „minciunile lui Deaconu”, omul care conduce, de fapt, CCA, depre intenţiile fostului arbitru, actualmente consilier al ministrului Tineretului şi Sportului Marius Dunca şi analist TV la TelekomSport, de a candida la preşedinţia Federaţiei şi despre proiectele la care lucrează în cadrul MTS.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.