"Corleone" şi concluziile cu care a închis campania: "A greşit când s-a înscris" vs. "Trebuia să meargă pe blat". Marea greşeală comisă de Lupescu în ultimele zile

18 apr 2018 10395 afişări Fotbal Intern
"Corleone" şi concluziile cu care a închis campania: "A greşit când s-a înscris" vs. "Trebuia să meargă pe blat". Marea greşeală comisă de Lupescu în ultimele zile

Fotbalul românesc a intrat în febra alegerilor, la sediul FRF începând, deja scrutinul care, peste câteva ore, va da numele următorului şef de la Casa Fotbalului. Om care a fost la curent cu tot ce s-a întâmpla de-a lungul campaniei, Dumitru Dragomir (71 de ani) a analizat, în ultimul moment, greşelile făcute de Burleanu şi Lupescu.

Un contestatar al lui Burleanu, fostul şef de la LPF consideră că tânărul preşedinte FRF a făcut o primă mare greşeală în momentul în care l-a dat afară pe Victor Piţurcă, iar a doua când a ales să se înscrie în lupta pentru al doilea mandat: "Cea mai mare greşeală a lui Burleanu e că s-a mai înscris pentru un mandat. Prima lui greşeală a fost că nu l-a ţinut pe Piţurcă şi l-a numit pe Daum selecţioner. Piţi ar fi modificat multe, e un tip cu personalite. A doua a fost când a dat specialiştii afară", a spus Dragomir, citat de gsp.ro.

Cât despre Lupescu, "Corleone" crede că marea eroare făcută de "Kaiser" e că nu a încercat să ascundă sprijinul politic de care se bucură: "Cea mai mare greşeală a lui Lupescu a fost că a mers în văzul lumii la oamenii politici. Nu trebuia să vadă nimeni că a mers la Dragnea sau la Firea. Trebuia să meargă pe blat".

Concluzia? "Mă gândesc să nu mai dăm briciul maimuţelor să ne bărbierească. Fotbalul românesc dispare dacă nu luăm măsuri. Intervenţia lui Dragnea a fost bună, politicul îl va ajuta să facă şi legi în interesul fotbalului", a mai spus Dragomir.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.