Contrele Balaj - Porumboiu, faza a doua! "Juca poker cu Becali când era arbitru" vs. ”Nu am stat la clanţa nimănui, ca ei”

30 apr 2019 7442 afişări Fotbal Intern
Contrele Balaj - Porumboiu, faza a doua! "Juca poker cu Becali când era arbitru" vs. ”Nu am stat la clanţa nimănui, ca ei”

Penalty-ul acordat campioanei Ligii 1 Betano, CFR, în meciul cu Viitorul, 3-1, a născut polemici între foşti mari arbitri, dar doi dintre ei, Cristi Balaj şi Adrian Porumboiu, au ”profitat” de ocazie şi şi-au plătit poliţe vechi.

"Vreau să fiu elegant. Nu am jucat niciodată poker cu conducătorii de club pe care îi arbitram. Nu am făcut afaceri cu conducători care conduceau echipe. Eu, din ce am auzit, şi foarte mulţi mi-au povestit că juca poker cu Becali, cu cei de la Bacău, cu Ştefan de la Piatra Neamţ. Când era arbitru. Probabil câştiga sau pierdea. Eu nu eram între ei, nu participam la aşa ceva. Să nu îmi dea lecţii de moralitate", a spus Cristian Balaj la Digi Sport.

La scurt timp, Adrian Porumboiu s-a apărat: "Am jucat, dar când nu mai aveam treabă cu arbitrajul. Eu am avut o conduită impecabilă ca arbitru. Eu am fost arbitru, nu am stat la clanţa nimănui, cum au stat ei".

În prima parte a zilei de marţi au existat şi alte contre între cei doi. Mă mir şi că un fost arbitru, care acum se ocupă de dopaj (n.r. – Cristian Balaj), poate spune asta. Cred că era 'dopat' şi el! E opinia lui, dar dacă te chemi Cristi Balaj şi spui că acea fază a fost 11 metri, înseamnă că ţi-au rămas amintiri prea tari despre CFR Cluj.

Ce vorbe grele şi-au mai aruncat Balaj şi Porumboiu:

Am greşit, am dat un penalty împotriva Bistriţei. Am ieşit public şi am recunoscut. Atunci când domnul Porumboiu a arbitrat un meci la Baia Mare, ţin minte că a ieşit pe la cimitir. Era să-l linşeze spectatorii, după ce au strigat 'Hoţii, hoţii!'. A făcut praf acel joc. Titlul în ziar, dat de un cronicar sportiv, a fost, 'Criminalul s-a întors doar cu fapte'. Se referea la el" - Cristian Balaj

”Eu nu m-am referit la acel meci, ci la faptul că era omul CFR-ului şi al Bistriţei. Ştiu foarte multe despre Balaj, să-şi vadă de treaba lui. Dovezi? Luaţi meciurile pe care le-a arbitrat. E ca o bibliotecă răsturnată, a zis şi el ce a auzit printr-o parte sau alta. Nu înţeleg cum poate să mintă în halul ăsta. Tot ce a afirmat îmi întăreşte convingerea că a intrat în politică şi are voie să spună orice. Dar dacă deschidem dulapurile, ies la scheleţi de nu vă vedeţi. Iar eu ştiu unde sunt dulapurile şi ce uşi să deschid. Să-şi vadă de treaba lui" - Adrian Porumboiu
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.