Comitet fără semnal! Federalii au fost deranjaţi că informaţiile din şedinţele CEx ajung în timp real la jurnalişti

19 aug 2013 1098 afişări Fotbal Intern
Comitet fără semnal! Federalii au fost deranjaţi că informaţiile din şedinţele CEx ajung în timp real la jurnalişti

Federalii au fost deranjaţi că informaţiile din şedinţele CEx ajung în timp real la jurnalişti

Chemaţi tot mai des la DNA, oamenii care alcătuiesc Comitetul Executiv al FRF au început să fie din ce în ce mai precauţi. În primă fază, aceştia au instituit votul secret în cadrul şedinţelor CEx, ca urmare a consecinţelor nefaste pe care au fost nevoiţi să le suporte după dezafilierea Universităţii Craiova. Atunci, cei care au votat pentru eliminarea oltenilor din fotbalul românesc au fost trimişi în judecată şi li s-a pus sechestru pe averi.

În urmă cu mai bine de o lună, pe 6 iulie, federalii au mai luat o decizie pentru a proteja „misterele” din Comitetul Executiv. În ziua în care au inventat barajul Rapid – Chiajna, membri CEx au decis ca, înaintea fiecărei şedinţe, telefoanele să rămână într-o cutie special amenajată la intrarea în sală. Sursele federale explică decizia: „Unii dintre noi transmiteau în timp real informaţiile din şedinţă către presă şi nu numai. Când ieşeam din sală lumea deja ştia, cu lux de amănunte, tot ceea ce am discutat. Din această cauză s-a luat decizia ca niciunul dintre membri să nu mai intre cu telefonul în sală. E ca la DNA, că şi acolo trebuie să îţi laşi mobilul la intrare”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.