CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 2-0, Video Online | Continuă bătălia în „Liga Penalty”! Petrescu revine la un punct de Craiova și speră la un nou titlu în Liga 1

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 2-0, Video Online | Continuă bătălia în „Liga Penalty
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR n-a ratat victoria cu Gaz Metan! Echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-0 în fața lui Gaz Metan și a rămas cu șanse destul de mari în lupta pentru titlu din Liga 1, echipa din Gruia fiind acum la un singur punct de Craiova.

Oficialilor din Liga 1 pare să le placă să se certe ca babele, pe arbitraje, în funcție de locul și momentul unde se produc greșelile mai mari. Altfel nu se explică de ce VAR, tehnologia care a revoluționat fotbalul mare, nu este implementată în România, unde după numărul de plângeri gafele de arbitraj par cele mai frecvente. Sau o fi vreun interes?

În timp ce alții se gândesc cum să perfecționeze tehnica VAR, noi suntem din altă eră, iar sistemul de valori este dictat tot de ce mai spun Crăciunescu sau Porumboiu pe la televizor. „A fost sau n-a fost?”, rămâne întrebarea eternă din Liga 1. Ar putea fi chiar motto-ul competiției.

Nimeni nu vrea să plătească pentru VAR, dar toți vor să nu fie furați. CFR, echipa de care se plângeau alții în anii trecuți că e avantajată, a ajuns să acuze două penalty-uri neacordate pentru ea și cel puțin unul pentru FCSB, în jocul cu Craiova. Se vorbește de viciere de rezultate, de clasament schimbat de arbitri și de 5 puncte luate clujenilor. Cu alte decizii în fazele cheie contestate, poate ar fi ajuns să lupte cu titlul pe masă, la jocul de astăzi.

Chipciu, prima dată util la CFR

În aceste discuții, care îndepărtează atenția de la fotbal, crează nervi și tot felul de conspirații, s-a jucat CFR – Gaz Metan. Petrescu era nervos dinainte de meci, gândindu-se la arbitrajul de la Craiova și toți din Gruia erau convinși că cineva nu-i vrea campioni. Chipciu a fost aproape titular sau al „12-lea jucător”…la propriu. A intrat în minutul 6, în locul tânărului Joca, schimbarea ce a devenit obișnuită în Liga 1, prin care toți se prefac că respectă regulamentul. În rest, a reapărut Boli și Burcă a fost trimis în „zile libere”, după gafele din ultimele două partide.

Oaspeții, o prezență penibilă în play-off, au mers la Cluj cu doar 5 rezerve, toți jucători sub 21 de ani. CFR era obligată să câștige și mai greu a fost să-și găsească liniștea primului gol. Ocazia mare a lui Droppa (13) a fost doar o iluzie a faptului că Gaz Metan ar putea face ceva în Gruia sau că și-ar dori ceva de la acest sezon. Chipciu i-a fost prima dată în viață util lui Dan Petrescu, după săptămâna în care toată presa și-a amintit de salariul său gigantic. A fost „călărit” de Moura în careu și Deac a făcut 1-0, din penalty, probabil cel mai utilizat cuvânt din fotbalul românesc (39). Până și Petrescu era mai calm, chiar dacă jocul nu era nici pe departe unul lăudabil pentru campioni.

2-0 și stop joc

Djokovic avea să marcheze lejer, dintr-un careu în care apărătorii aveau un chef de joc similar cu cheful lui Ioan Mărginean să le umple conturile, în ziua de salariu (49). S-a făcut 2-0, într-un mod normal, iar finalul de meci a fost de neurmărit pentru orice spectator neutru. Doar Boli a mai animat seara, cu o intrare prostească la mijlocul terenului, la care Hațegan a considerat că merită roșu. CFR continuă lupta la titlu, revenind la un punct în spatele Craiovei și așteaptă meciul cu FCSB. Gaz Metan nu mai așteaptă nimic.

Cum Boli va fi suspendat, Dan Petrescu îl va titulariza cu FCSB pe Andrei Burcă, pe care l-a pedepsit cu Gaz Metan, lăsându-l în afara lotului.


Min. 90+3: Finalul meciului! CFR – Gaz Metan 2-0

Min. 84: Schimbare CFR: iese Rondon, intră Omrani

Min. 83: Schimbare Mediaș: iese Drăghici și intră Dogaru, care e la debut în Liga 1.

Min. 81: CARTONAȘ ROȘU CFR! Boli are o intrare extrem de dură la Drăghici, chiar sub ochii lui Hațegan, iar fundașul gazdelor vede direct cartonașul roșu

Min. 75: Schimbare și la Mediaș: Iese Popa și intră Avram, un jucător în vârstă de doar 17 ani, aflat la doar a doua prezență în Liga 1.

Min. 74: Încă o schimbare făcută de Dan Petrescu: iese Djokovic, intră Hoban

Min. 67: CFR s-a relaxat după al doilea și nu mai forțează, în timp ce oaspeții sunt resemnați și se apără în propria jumătate de teren.

Min. 51: Rondon este avertizat pentru un fault la Velisar.

Min. 50: GOL CFR! Djokovic înscrie din careu după pasa lui Deac, iar campioana face 2-0 imediat după pauză.

VIDEO: Golul lui Djokovic

Min. 46: Începe repriza secundă. Dan Petrescu l-a schimbat pe Bordeianu cu Păun

Min. 45+2: Finalul primei reprize! La pauză, CFR – Gaz Metan 1-0

Min. 39: GOL CFR! Deac execută perfect lovitura de pedeapsă și CFR deschide scorul în fața Mediașului. Campioana României este acum la un singur punct de Craiova.

VIDEO: Golul marcat de Ciprian Deac

Min. 38: PENALTY CFR! Chipciu este faultat clar de Moura, în careu.

Min. 37: OCAZIE MARE CFR! Deac trimite bine din lovitură liberă, iar Djokovic reia cu capul puțin pe lângă poartă.

Min. 35: Chamed vede cartonașul galben după un fault la Bordeianu. Apoi, jucătorul Mediașului face un gest nesportiv, iar Dan Petrescu, foarte nervos pe bancă, solicită eliminarea fotbalistului.

Min. 33: Itu trage puternic, dar șutul său nu prinde cadrul porții.

Min. 28: CFR joacă extrem de modest și confirmă în fața unui adversar cu multe probleme că este într-o criză vizibilă.

Min. 22: Droppa îl faultează pe Itu și vede cartonașul galben.

Min. 13: OCAZIE MARE GAZ METAN! Apărarea celor de la CFR este depășită din nou, iar Droppa are o șansă mare să înscrie, după ce trimite puțin peste poartă din careu.

Min. 6: Schimbare CFR: Așa cum a dat de înțeles înaintea meciului, Dan Petrescu îl schimbă repede pe Joca, în locul acestuia intrând Chipciu.

Min. 6: Larie este depășit în viteză de Rondon și vede cartonașul galben după ce faultează.

Min. 1: Începe meciul dintre CFR Cluj și Gaz Metan. Se ține un moment de reculegere în memoria victimelor COVID-19. Echipa lui Dan Petrescu este la 4 puncte de liderul Craiova.


CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc luni, 13 iulie, de la ora 20:30, în cadrul etapei a șaptea din play-off-ul Ligii 1. Fazele importante ale partidei vor fi transmise în format LIVE TEXT și pe ProSport.ro.

UPDATE 19:40: Echipele de start

INFO: Dan Petrescu a surprins prin titularizarea lui Andrei Joca, fotbalist care a mai bifat doar două meciuri în acest sezon. Vedeta Omrani a rămas doar pe bancă, în timp ce Gaz Metan are mari probleme de lot, iar Dușan Uhrin se bazează pe doar cinci rezerve.

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Deac, Rondon, A. Joca
Rezerve: Hindrich, Cestor, Susic, Hoban, Chipciu, A. Păun, Petrila, Costache, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Drăghici, Larie, Nielsen, Velisar – Droppa, Șt. Popa – Moura, N. Chamed, Trif – N. Cardoso
Rezerve: A. Popa, Ciocan, Avram, Dogaru, Nicula
Antrenor: Dusan Uhrin

CFR Cluj – Gaz Metan | Echipa de start

➡️ Echipa de start pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș!Hai CFR! ?

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Luni, 13 iulie 2020


LIVE de la ora 20:30: CFR Cluj – Gaz Metan

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj-Napoca
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Gheorghe (Suceava)


CFR Cluj are nevoie de o victorie pentru a se menține la un punct în spatele liderului Universitatea Craiova, în timp ce pentru Gaz Metan Mediaș, un succes ar veni ca o descătușare, după cele două remize și două înfrângeri înregistrare de la reluarea campionatului.

Nici campioana nu trece printr-o pasă prea bună, după înfrângerea în fața Craiovei și remiza cu Astra Giurgiu, dar trupa lui Dan Petrescu încă speră.

De cealaltă parte, schimbarea de antrenor de la Gaz Metan Mediaș și numeroasele plecări din lot nu au produs încă o schimbare în bine. Dusan Uhrin așteaptă încă prima victorie pe banca tehnică a medieșenilor.

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș

Partida dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș se va disputa fără spectatori, precum toate celelalte meciuri din Liga 1 jucate până acum, dar va fi transmisă în direct la TV, pe Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport și Live Video Online AICI. De asemenea, fazele importante pot fi urmărite pe ProSport.ro, în format LIVE TEXT.

Andreea Visu / Autor
Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat ... citește mai mult
Andrei Preotu / Autor
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care ... citește mai mult
Licențiat în jurnalism, Vlad Măcicășan a început să colaboreze cu ProSport încă din anii de facultate. Scrie fără întrerupere pentru ProSport de 17 ani, când a și început cariera de jurnalist sportiv. Jurnalist de presă scrisă și tv, Vlad Măcicășan moderează și emisiuni ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen