CFR Cluj-FCSB 1-0! Echipa lui Bogdan Vintilă a ajuns la 7 puncte de ardeleni și mai are șanse mici în lupta pentru titlu! Dan Petrescu e cu „park the bus” spre titlu

CFR Cluj-FCSB 1-0! Echipa lui Bogdan Vintilă a ajuns la 7 puncte de ardeleni și mai are șanse mici în lupta pentru titlu! Dan Petrescu e cu „park the bus” spre titlu
  • Publicat:
  • Actualizat:

Mult entuziasm pe suporterul român, când după 3 luni de insipide de fotbal pe care îl cunoaște și îl înțelege cel mai bine s-a trezit direct cu un CFR – FCSB 1-0. Practic, esența performanței în fotbalul românesc în ultimii ani se vedea în Gruia, la primul week-end ce dorea să readucă normalitatea în Liga 1.

Doar 10 jurnaliști acreditați la meci după o „admitere” ca la medicină, multe măsuri de siguranță, măști peste tot și suporteri în boxe. Un DJ inspirat a avut grijă să alterneze cântecele cu huiduielile. Pe scurt, toate lucrurile aceastea ciudate care ni se par acum normale și fără de care nu am mai fi văzut fotbal o vreme.

După 3 luni obiceiurile nu aveau cum să se schimbe la echipele care s-au luptat pentru titlu din 2017 încoace. CFR cu aceeași obsesie defensivă, iar FCSB cu improvizații în apărare, cum s-a întâmplat de atâtea ori.

Ovidiu Popescu, de la Lampard la Artur Jorge

Echipa lui Vintilă, mai bună în primele minute, s-a autopedepsit la Cluj. O organizare deficitară la un corner și Ovidiu Popescu și-a introdus mingea în poartă, penibil, ca un amator (23). CFR reușea să marcheze, practic fără să tragă la poartă. Era scorul perfect pentru Dan Petrescu. „CFR Cluj, ale!”, „strigau” boxele cu scandări înregistrate în meciul cu Sevilla și fanii ardelenilor aveau să-și amintească de asediul de la partida cu andaluzii, în unele momente.

Au urmat momentele lui Arlauskis, pentru care CFR ar trebui să se împrumute ca să-l plătească pentru prelungirea contractului, dacă nu are bani suficienți. Lituanianul merită toți banii. A fost salvarea lui Petrescu la ocaziile lui Man și Coman din aceeași fază (39), iar la pauză a fost 1-0.

Minute de asediu la poarta lui Arlauskis

Repriza a doua a început uimitor pentru fanii FCSB. Nicio schimbare la pauză îi ducea cu gândul la ideea că Gigi Becali nu s-ar uita la meci. Petrescu l-a introdus pe Rondon, care a părut că s-a pregătit mai bine în izolare decât Omrani. Venezueleanul a trimis în plasa laterală (61), iar apoi din nou Arlauskis cu un reflex de portar mult peste nivelul Ligii 1 (65).

Primul șut apărat de Vlad a venit abia în minutul 72, tot de la Rondon, pentru ca apoi FCSB să asedieze pentru câteva minute o apărare ușor disperată a CFR-ului. Clujenii au trăit sub presiune până la final, dar tactica ultra defensivă i-a mai mers o dată lui Dan Petrescu. CFR câștigă un meci care ar putea fi capital în lupta la titlu. La 7 puncte de ardeleni, calculele sunt nemiloase cu Vintilă. Fotbalul a revenit cu aceeași poveste în Liga 1. Eficiența bate încă o dată fantezia, în Liga 1. Dan Petrescu rămâne invincibil cu FCSB în ultimii ani și are drum deschis către un nou titlu.


CFR Cluj- FCSB 1-0

FINAL DE MECI!

MIN 90+6. Final de meci. CFR Cluj câștigă cu 1-0 și are 7 puncte mai mult decât formațiile de pe locul doi.

MIN 90+5. Nedelcu s-a accidentat și a fost înlocuit de Miron

MIN 90+ 4. Ocazie uriașă! Moruțan trimite în careu, dar Nedelcu este blocat în ultimul moment de Susic

MIN 84. Au ieșit Deac și Djokovic și au intrat Chipciu și Djokovic

MIN 84. Cartonaș galben pentru Alexandru Păun

MIN 82. Șut Darius Olaru pe centru porții, prinde portarul formției gazdă.

MIN. 78, Olaru îl faultează pe Djokovic și primește cartonașul galben

MIN 75. Conflict între Planic și Burcă. Cei doi jucători au primit cartonașul galben

MIN 74.Bordeianu primește galben

MIN 72. O nouă ocazie irosită de Florin Coman. Atacantul FCSB a trimis mingea cu capul peste transversală

MIN 70. Florinel Coman șutează din careu, Arlauskis atingea mingea care iese afară după ce lovește bara

MIN 69. Plouă zdravan la Cluj.

MIN 67. Itu s-a accidentat și îi lasă locul lui Petrila

MIN 65: Man șutează din întoarcere, de la marginea careului, respinge Arlauskis. Mingea ajunge la Tănase care trimite pe lângă poartă.

MIN 62. Au ieșit Vână și Oaidă, au intrat Adi Petre și Olimpiu Moruțan

MIN 61. Susic îi pasează lui Rondon, dar atacantul din Venezuela șutează pe lângă poartă

MIN 58. „Dublă” schimbare la CFR Cluj  Ies Omrani și Costache, au intrat Mario Rondon și Alexandru Păun

MIN 55. Greșeală foarte mare Ionuț Vână, mingea ajunge la Deac, care îi trimite lui Omrani în careu, dar atacantul a fost deposedat, în ultimul moment, de Planic.

MIN 49. Dennis Man nu-i pasează lui Olaru și preferă să șuteze cu piciorul stâng. Nu sunt emoții pentru Arlauskis

MIN 46. A început repriza a doua

Pauză la Cluj. CFR conduce cu 1-0 după autogolul lui Ovidiu Popescu

Min 45+1. Nedelcu îl faultează pe Deac și primește cartonașul galben.

MIN 40: Asediu la poarta CFR Cluj. Coman îi pasează lui Dennis Man care șutează puternic din careu, dar Arlauskis salvează miraculos. Mingea ajunge la Florinel Coman care trage de la marginea careului, din nou portarul gazdelor este la post.

MIN 38. Florin Tănase primește cartonașul galben din cauza unor proteste

MIN 36. Derută în apărarea FCSB. Camora centrează în careu, Planic încearcă o execuție pretențioasă și nu ajunge la minge, dar are noroc pentru că a alunecat Omrani în careu, iar Vlad a reținut.

MIN 34. Deac șutează periculos din lovitură liberă, iar mingea trecut la mică distanță de bara lui Andrei Vlad

MIN 33. Lucian Filip s-a accidentat și a fost înlocuit de Ionuț Vână

MIN 29. Ciprian Deac primește cartonașul galben

Min 23: GOOOOOL. CFR deschide scorul! Djokovic trimite puternic în careu, Ovidiu Popescu încearcă să respingă, dar trimite imparabil mingea în poarta lui Andrei Vlad. (VIDEO AICI)

MIN 20. Ovidiu Popescu șutează puternic de la 20 de metri, dar mingea trece pe lângă poarta lui Arlauskis

Min 15. Acțiune frumoasă Itu, pe partea dreaptă, Omrani este singur în careu și încearcă să trimită cu câlcâiul, dar nu reușește execuția.

Min 12. Deac șutează la poartă, dar nu nimerește ținta după ce a fost blocat de Ovidiu Popescu

MIN 3. Centrare Ovidiu Popescu și Tănase trimite periculos din careu, fără preluare, dar Arlauskis respinge. Olaru șutează apoi, dar nu sunt probleme pentru portarul lituanian

Min 1: A început partida CFR Cluj- FCSB. Meciul este condus la centru de Ovidiu Hațegan.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI

Moment de reculegere înaintea partidei în memoria victimelor care au murit în urma pandemiei de COVID-19

Jucătorii FCSB au inspectat terenul înaintea partidei. Au păstrat distanța când s-au așezat pe bancă. Sursă FOTO: Telekom Sport


CFR Cluj – FCSB se joacă în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, iar partida va fi Live Video pe ProSport.

UPDATE. FCSB confirmă ProSport! Iată echipa de start anunțată de de site-ul nostru sâmbătă, 13 iunie, ora 12:10:

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovic – Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Hinrich – Cr. Manea, Cestor, Aurelio, Chipciu, Ad. Păun, Petrila, Rondon, Traore
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Vlad – Crețu, Planic, Nedelcu, Ov. Popescu – Oaidă, Filip, Olaru – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: R. Udrea, Miron, Moruțan, Ad. Petre, Vînă, C. Dumitru, Perianu, Pandele, Ad. Niță
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

 


Cele două rivale care se luptă pentru titlul pus la bătaie în sezonul 2019 – 2020 își vor măsura puterile pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, dar nu vor avea parte de susținerea suporterilor din cauza faptului că fanii au interzis la stadion din cauza pandemiei de Covid-19.

CFR Cluj – FCSB Live Video Online din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1

Deși nu vor putea să își susțină favoriții de pe stadion, suporterii vor putea urmări duelul dintre CFR Cluj și FCSB din runda a 3-a a play-off-ului pe Live Video pe ProSport și la TV pe Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport.

CFR Cluj și FCSB sunt despărțite în clasament de patru puncte. Campioana României se află pe prima poziție în play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte, iar gruparea antrenată de Bogdan Argeș Vintilă este pe locul 2, cu 26 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova. În cazul unei victorii, ardelenii s-ar distanța la 7 puncte de ocupanta locului doi și ar avea principala șansă să câștige titlul și în ediția 2019 – 2020.

În cazul în care CFR Cluj va câștiga titlul în sezonul 2019 – 2020, atunci ardelenii s-ar afla în fața unei performanțe istorice în campionatul din România. Dacă va lua titlul, va fi al treilea succes consecutiv și în această situație doar două cluburi s-au aflat în ultimii 40 de ani: FCSB și Dinamo.

CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, 14 iunie, ora 20.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, LIVE VIDEO pe ProSport și în direct la Digi Sport, Look TV și Telekom Sport.

Licențiat în jurnalism, Vlad Măcicășan a început să colaboreze cu ProSport încă din anii de facultate. Scrie fără întrerupere pentru ProSport de 17 ani, când a și început cariera de jurnalist sportiv. Jurnalist de presă scrisă și tv, Vlad Măcicășan moderează și emisiuni ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului…
Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai tari memeuri
Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai…
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte?…
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia…
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape…
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât veţi da înapoi pe lună
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât…
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din…