Ce ştie Piţurcă? "A pierdut 90% dintre votanţi, alegerile FRF se vor încheia în primul tur". Fostul selecţioner a identificat marea greşeală comisă în campanie

24 mar 2018 17462 afişări Fotbal Intern
Ce ştie Piţurcă? "A pierdut 90% dintre votanţi, alegerile FRF se vor încheia în primul tur". Fostul selecţioner a identificat marea greşeală comisă în campanie

Victor Piţurcă (61 de ani) crede că Ionuţ Lupescu nu va avea nicio emoţie în a-l învinge pe Răzvan Burleanu în alegerile FRF de pe 18 aprilie. De ce? Pentru că, susţine fostul selecţioner, actualul preşedinte de la Casa Fotbalului a făcut o mare greşeală în momentul în care s-a lansat într-o serie de dezvăluiri despre candidatul său.

Dar afară de Burleanu la începutul campaniei de calificare la Euro 2017, Piţurcă e de părere că Ionuţ Lupescu nici nu va avea nevoie de turul al doilea pentru a obţine cea mai râvnită funcţie din fotbalul românesc: "Ionuţ Lupescu va câştiga uşor alegerile pentru preşedinţia FRF, din primul tur", a spus fostul selecţioner, pentru Telekom Sport. Apoi, Piţi şi-a argumentat afirmaţia şi a transmis că dezvăluirile pe care Burleanu le-a făcut despre Lupescu au funcţionat exact invers decât s-ar fi gândit tânărul preşedinte al FRF: "Răzvan Burleanu a pierdut 90% dintre votanţi după ce a ieşit cu dezvăluirile astea. Ceea ce spune el ar trebui să însemne ceva penal. Dacă Burleanu a fost instalat la FRF şi s-au făcut audituri, înseamnă că el a tăinuit aceste lucruri în scop personal. Oricum, Ionuţ Lupescu nu a fost implicat în lucrurile astea, Mircea Sandu hotăra. Nu-i putem pune lui în cârcă totul, trebuia să întrebe preşedintele întâi pentru orice decizie", a mai spus Piţurcă.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.