"Ce faci, nea' Mitică?" / "Ce să fac, domnule preşedinte, mă odihnesc!" Dumitru Dragomir a povestit un episod uluitor cu Traian Băsescu în prim-plan: "Jur pe Sfânta Cruce că aşa a fost! După câteva zile..."

11 iun 2017 21722 afişări Fotbal Intern
"Ce faci, nea' Mitică?" / "Ce să fac, domnule preşedinte, mă odihnesc!" Dumitru Dragomir a povestit un episod uluitor cu Traian Băsescu în prim-plan: "Jur pe Sfânta Cruce că aşa a fost! După câteva zile..."

Cu patru zile înainte ca judecătorii să dea verdictul în cazul dezafilierii Universităţii Craiova de către FRF şi LPF în 2011, Dumitru Dragomir a povestit un episod care l-a avut în prim-plan pe Traian Băsescu, din care reiese că fostul preşedinte l-a avertizat pe "Corleone" în legătură cu ceea ce avea să urmeze pentru el şi Mircea Sandu.

Joi, 15 iunie, doi judecători sunt aşteptaţi să dea cel mai aşteptat verdict din istoria fotbalului românesc, urmând să decidă atât soarta lui Mircea Sandu şi a lui Dumitru Dragomir, cât şi a unui prejudiciu care ar putea crea probleme uriaşe fotbalului din România. Până atunci, Dumitru Dragomir şi-a făcut timp să povestească un episod petrecut în urmă cu mai mulţi ani, când Traian Băsescu ocupa, încă, funcţia de preşedinte al României.

Potrivit spuselor fostului şef de la Ligă, Băsescu l-ar fi sunat într-o zi pentru a-l avertiza că va fi inculpat în dosarul care vizează dezafilierea Universităţii Craiova în 2011, fostul preşedinte sugerându-i lui Dragomir să-şi ia un avocat cât mai priceput, pentru că va avea calitatea de inculpat: "Pe mine m-a sunat preşedintele ţării, Traian Băsescu. Eram în biroul unui prieten şi mi-a spus aşa: <<Ce faci, nea Mitică?>> I-am răspuns <<ce să fac, domnule preşedinte, mă odhinesc>>, apoi am dat pe speaker să audă şi ceilalţi. Mi-a zis <<Nea' Mitică, cum e cu Mititelu ăsta?>>. <<Domnule preşedinte, n-a respectat statutul, nu s-a dus la TAS şi a dat Federaţia în judecată>>.

Apoi preşedintele mi-a spus <<Nea' Mitică, te-am sunat să-ţi zic să-ţi iei un avocat care se pricepe pentru că te bagă şi pe dumneata într-un proces care te poate ţine ani mulţi>>. Jur pe Sfânta Cruce că aşa s-a întâmplat! După câteva zile m-a chemat procurorul să semnez că sunt inculpat"
, a povestit Dragomir, la Dolce Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.