Când va începe exact construcţia stadionului Ghencea şi când va fi finalizată. Anunţul colonelului Petrea

5 apr 2018 2645 afişări Fotbal Intern
Când va începe exact construcţia stadionului Ghencea şi când va fi finalizată. Anunţul colonelului Petrea
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a anunţat care e situaţia privind arena din Ghencea. Lucrările vor demara în martie 2019 şi vor fi gata la începutul lui 2020, an în care Capitala va organiza atru meciuri din cadrul Campionatului European, una dintre gazde fiind stadionul din Ghencea.

"Cei de la Compania Naţională de Investiţii ne-au comunicat că în data de 3 mai se vor deschide ofertele pentru demolare, care vor fi analizate până în jurul datei de 31 mai. În situaţia în care nu vor exista contestaţii, la data de 1 iunie vom semna contractul de demolare. Procesul de demolare în sine va dura aproximativ 4 luni", a anunţat Petrea.

Şeful clubului roş-albastru a continuat explicaţiile: "De la 1 octombrie se doreşte demararea lucrării noului stadion, cu prepararea fundaţiei arenei, iar dacă timpul va permite, inclusiv turnarea ei. Dacă nu vor apărea complicaţii, din martie 2019 va începe construcţia propriu-zisă.

Tot cei de la CNI ne-au asigurat că acest stadion va fi finalizat în termen, până în martie 2020. Stadionul se va turna pe cadre, cei de la CNI au experienţa arenei de la Craiova aşa că suntem siguri că vom fi în grafic".

La rândul său, Marius Lăcătuş, directorul tehnic al CSA Steaua, a comentat. "Mi se pare foarte frumoasă macheta, dar important va fi să ajungem să jucăm pe el. Adică să ajungem să avem echipă la nivelul noului stadion. Pentru că dacă vom avea stadion, dar nu şi echipă.... Să nu ajungem să fim prin Liga 3 şi să ne mândrim cu un stadion în valoare de 65 de milioane de euro. Vreau să ne ridicăm la nivelul confortului pe care-l va oferi acest stadion", a avertizat "Fiara".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.