Burleanu contraatacă. Intrare cu talpa la contestatari: "Nu ştiu cum au mai intrat în case după ce au făcut asta"

25 apr 2018 1880 afişări Fotbal Intern
Burleanu contraatacă. Intrare cu talpa la contestatari: "Nu ştiu cum au mai intrat în case după ce au făcut asta"

Răzvan Burleanu, noul şi vechiul preşedinte al FRF, a participat, miercuri, la emisiunea FRF TV. Şeful Casei Fotbalului i-a atacat pe contestatarii care susţin că reprezentanţii cluburilor de fotbal feminin sau futsal nu ar trebui să aibă voturile egale cu ale celor de la echipele de fotbal din Liga 1 şi eşaloanele inferiore.

Burleanu a câştigat un nou mandat în fruntea FRF, după ce i-a învins pe Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan. Susţinătorii contracandidaţilor fostului şef al federaţiei de mini-fotbal au contestat rezultatele. Aceştia susţin că diferenţa în favoarea lui Burleanu a fost făcută de voturile de la fotbal feminin şi futsal.

Şeful FRF a contraatac în emisiune pe care forul conducător al fotbalului românesc o organizează: "Din ce am văzut, au fost numai bărbaţi cei care au contestat. Nu ştiu cum au intrat în casă după alegeri pentru că, până la urmă, poziţia lor este că femeile nu ar trebui să aibă drept de vot", a spus Răzvan Burleanu, la FRF TV.

Răzvan Burleanu a obţinut 168 de voturi, Ionuţ Lupescu 78, Marcel Puşcaş 8 şi Ilie Drăgan nu a primit niciun vot din partea electorilor la alegerile FRF din 18 aprilie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.